Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfgdfgsd

jakiego narodu najbardziej nie lubicie?

Polecane posty

Gość sfsdfgdfgsd

ja chyba Żydów, ale to dlatego że oni nas nie lubią :) w dalszej kolejności Włochów, bo mają mega kompleks wyższości nad Polakami Niemcy są mili ale źle się czuje w ich towarzystwie mają dość dobrą wiedzę na temat okupacji

Gość pierd rozweselający
tych zza Odry

Gość japonczykow
nie wiem do konca czemu

Gość ania ze szczecina
zydow cyganow wszelakiego murzynstwa, islamskich panstw brudasow szczegolnie pakistan zoltkow to chyba wszystko

Gość hgvvkklknjl
romów

Gość kiszczak niewinny
swojego narodu

Ja Portugalczykow bo sa chamy falszywe i chinczykow bo jedza psy i nawet ludzkie plody

Chyba marokańskiego. Nigdy nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale jednak w dzielnicy, gdzie w cholerę Marokańczyków mieszkało mi się najgorzej. Chociaż znam jednego bardzo miłego. Chodzimy razem na kurs angielskiego, bardzo zdolny i pracowity chłopak. Brzmi jak zaprzeczenie Marokańczyka.

Gość żydów bo to chciwe świnie
i to nie są żadne uprzedzenia, tylko stwierdzenie faktu 🖐️

Gość m,nn,mn,
a nienawidze narodu polskiego za homofobie, uprzedzenia rasowe i hipokryzj nenawisc do arabow szczegolnie jak juz ktos wspomnial pakistanczykow jest jak najbardzej uzyasadniona a jesli ty to potepiasz to swiadczy to tylko i wylacznie o tym ze za malo o nich wiesz

po pierwsze rozgraniczaj. arabowie to nie pakistanczycy!! po drugie co to znaczy ze jest UZASADNIONA?? po trzecie skad wiesz ile wiem a ile nie? bardzi cie poprosze o konkretna odpowiedz, bo jak na razie to widze stek bzdur wyssanych z palca, bez ladu ni skladu.

Gość m,nn,mn,
pakistan, arab jednoi to samo...wiemze nie wiesz o nich bo kazdy choc troche ich poznal zgodzi sie ze mna..., milo by bylo podyskutowac ale musze spadac zajrze pozniej poczytac twoje wypociny

Gość sfsdfgdfgsd
polki lubią być traktowane po arabsku

Gość jak można coś takiego pisać
Nawet jeśli to prowokacja to moim zdaniem wcale nieśmieszna. Są granice dobrego żartu. Rasizm prowadzi do okrucieństw i tragedii - w Polsce też mamy takie doświadczenia. Choćby przez szacunek dla Polaków, którzy zginęli z rąk faszystów można by sobie darować takie żarty.

Coralic, Ty naprawdę myslisz, że tylko w Polsce są takie uprzedzenia? Wojewódzkiego się za dużo naoglądałaś. offerma==> zaścianek

Gość love krowe
nie lubie wyjatkowo pakistanczykow i hindusow, nastepnie algierczykow, rosjan i niemcow - i to nie przez historie - po prostu znam sporo i wiem, ze ich nie lubie za to jacy sa. nie przepadam za mlodym pokoleniem (przed 40) brytyjczykow.

Gość czekoladka zjem
romow

Gość no cry..
Cyganow

nie ogladam wojewodzkiego bo jak dla mnie za pozno. ja nie napisalam ze w innych krajach tego nie ma. zapytaliscie ktorego nie lubie njabardziej to napisalam. nie mieszkam w polsce. a tu gdzie jestem nie spotkalam sie z takim podejsciem do innych narodowosci. byc moze nie obracam sie w "odpowiednich" kregach :) "m,nn,mn, pakistan, arab jednoi to samo...wiemze nie wiesz o nich bo kazdy choc troche ich poznal zgodzi sie ze mna..., milo by bylo podyskutowac ale musze spadac zajrze pozniej poczytac twoje wypociny" to bedzie dla mnie zaszczt zwlaszcza po tym jak uciekasz od odpowiedzi :D

Gość Gab01
Nie lubia nas tez norwedzy, niemcy, holendrzy i anglicy,ale mimo wszystko masz pewnie o nich dobre zdanie . .. zadziwiajace...Nie lubisz tylko żydów! a wiesz dlaczego? dlatego ze wpoili ci to twoi starzy ruchani propaganda RM czy tam Trwam. U mnie w domu tego nie bylo, żydzi sa mi obojetni. Wiem, ze moj ojciec jest rasista, ale poniewaz mam wlasny mozg i potrafie myslec samodzielnie mam w dupie jego zdanie. A ty mendo zawsze bedziesz ubezwlasnowolniony.

Gość sfsdfgdfgsd
głupia mendo, jakbyś znała angielski i zaglądała na jakiś żydowski portal to wiedziałabyś co oni o nas wypisują zresztą nie robią tego tylko w żydowskich mediach Giles Coren, ring a bell? tak to jest z tymi "nowoczesnymi" Polkami - może je ktoś ruchać w dupę a one jeszcze podziękują

Gość sfsdfgdfgsd
masz tutaj co przeciętny Żyd sądzi o przeciętnym Polaku: http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?Itemid=8&id=474&option=com_content&task=view "The associations are familiar, the stereotypes are well known: Poland is the cradle of anti-Semitism; the land of persecution and pogroms; a nation of murderers and collaborators; the graveyard of the Jewish people"

Gość prinzesska27
Turasow....i podobnych

sfsdfgdfgsd hahhaa żałosny knur, w zyciu nawet nie pomyslalam zeby wejsc na taka stronke:D Trzeba miec niezle nasrane we lbie zeby czytac to co pisza o nas zydzi czy inne narodowosci hahahahhaha Co z tego? Powiedz? Musisz miec strasznie zanizona wartosc siebie, ze sie tym przejmujesz. A ilu amerykanow sie z nas smieje, ich tez nienawidzisz? Znasz amerikan inglisz? to posluchaj sobie cieciu, jakby co to ci przetlumacze;D http://www.youtube.com/watch?v=UF3iJKhm5FQ

Gość a skąd wiesz że przeciętny?
A poza tym jeśli coś tam Ci się nie podoba, to jest granica taka: póki krytykujesz, oczerniasz, obrażasz się na autora, to jest ok, ale jeśli obwiniasz za to osoby, które owego człowieka, co Ci zawinił na oczy nie widziały i niekoniecznie go popierają - to jest be i idziesz do kąta.