Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

Doradźcie

Polecane posty

Cześć.Biorę 16go lipca skromny slub i w związku z tym chcę zalozyc normalną sukienke.Na pewno białą lub ecru,do lub za kolana.Nie mogę chodzic w butach na obcasach dlatego chodzi mi żeby ta sukienka pasowała np do balerinek.Czy mogłybyście mi cos doradzić,chodzi mi o fason lub gotowy model. Mam duzy biust dlatego bez ramiączek odpada.

Gość balerinki to bezguście
kobiety wglądają w balerinkach jak rozlazłe kwoki :o nie rób sobie takiej krzywdy na ślubie,

Gość czy możesz
założyć bardzo niski obcas taki do 3- 4 cm. Nie musi to być szpilka.

Gość sesiii
Szukaj sukienki zwiewnej i delikatnej, wtedy będzie pasowała i nie słuchaj tych tekstów, że tylko szpilki .

mi chodzi o balerinki z paskiem przez srodstopie.Ja nie mogę nic na obbcasie bo mam problem z nogą i mi niewyodnie,a kustykac tez nie chce wiec wole wygladac jak kwoka.Gruba nie jestem wiec jakos to przezyje.Jedynie biust mi przeszkadza bo ciezko mi znalezc stanik azeby np byl bez ramiączek lub z odpinanymi no ale coz. I chcialabym azeby ta sukienka nie byla typowo slubna,bo chcialabym ja wykorzystac jeszcze pozniej.Nie mamy duzo pieniedzy bo jestesmy jeszcze mlodzi,a rodzice albo nie mają albo juz nam pomogli (jego i moja strona)

Gość katarina1155
Balerinki jak sa ładnie ozdobione też moga byc, ja byłam na ślubie u kuzynki i ona miała białe tenisówki ładnie ozdobine i wcale nie wyglądało żle.

tylko nie wiem czy suknia krotka pasuje do balerinek taka bardziej elegancka bo te wszystkie modelki mają obcasy i to tez nie za niskie ;/

Gość autorko,
ale przecież baletnice też mają krótkie sukienki, rozkloszowane na dole i wszystkie noszą balerinki. Wyglądają super - lekko, zwiewnie i dziewczęco.