Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielka123

rozwarcie na dwa palce, krótka śzyjka

Polecane posty

jestem w 38 tyg. ciąży dzisiaj byłam u lekarza i powiedziała mi że mam krótką szyjkę i rozwarcie na dwa palce, brzuch mi twardnieje ale nie mam jeszcze regularnych skurczy.........kazała czekać ale ja się boję....jechać do szpitala czy nie....ciekawe czy mnie przyjmą pewnie powiedzą że jeszcze nie termin...

Gość zhagjsxxs
nie jedz tylko czekaj w domu,, ja pojechalam pare dni po terminie i zalowalam bo i tak mi nie wywolywali tylko tam lezalam a tak to bym mogla byc w domu a nie sie kisic w 6 osob w jednej salce i umierac z nudow.. jak sie zacznie to jedz co tam bedziesz robic w tym szpitalu

w sumie też tak myślę ale różme rzeczy przychodzą do głowy jak się czeka na poród....a tak w ogóle jakie musi być rozwarcie aby na dobre się zaczęło

Gość Zalezy na kogo trafisz
Ja z 1 dzieckiem pojechałam z rozwarciem na 1 cm kilka dni przed terminem i mnie zostawili dali kroplówkę i urodziłam następnego dnia, ale mi się pisały skurcze na KTG, których nie czułam.

Gość mamma po 30
ja z rozwarciem na dwa palce chodzilam od polowy 7 miesiaca. Urodzilam w terminie tz w 39 tygondiu od om. Wiec idz na spacer , na kolacje z mezem i czekaj na regularne skorcze! powodzenia!