Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziczalem na maxa

czy 19latka po takim czyms moze kocha??

Polecane posty

Gość zdziczalem na maxa

sam mam 27 lat, spokojny facet z renta niepracujacy, ona z bardzobogatej rodziny, ma co tylko zechce, gustuje wylacznie w duzo starszych facetach, miala kilka zwiazkow powaznych , nawet ciaze przerwala, jej ojcu malo ktory sie podobal ( bo za biedny, bo nie ma swojejj firmy itp) dziela nas 700 km, ona ma prawko, ja nie, ona mnie wozi samochodem, a co najwazniejsze to ona uwielbia sex, moglaby by tak bez przerwy z 5 razy. spotykamy sie u mojego wuja gdzie mieszkam jak przyjezdzam tutaj ... ale rok temu poznalem ja przez neta, zakochalem sie przyjechalem do wuja i z nia sie spotykalem ( przychodzila do mnie) mowila ze kocha itp, ale jednak przed tym miala faceta a po tym zow nasteopnego, zranila mnie , wiec ja dalem se spokoj i wrocilem do bylej, jednak teraz po roku znow sie odezwala ze juz mnie nie zrani, przyznam ze sex z nia cudowny, spotykamy sie, ale zastanaiwam sie czy to tak ciagnac , boboje sie jej ufac:(

Gość vgfgfsxdcfvgbhnjmkl,
DAJ SOBIE SPOKOJ Z TA DZIEWCZYNA

Gość raczej nie a napewno nie
nie jest warta bys sie z nia przespal

Gość Biedna z ciebie dziewuszka
eee nie jest warta

Gość szczera jędza1
Pisałeś już tutaj nie raz. W końcu Ci odpowiem: Ta młoda od fajnego seksu to zwykła szmata, która wali się z kim popadnie, a jak wpadnie, to nic, bo tatuś da na skrobankę. A Ty jesteś zwykłym chujem, który bawi się dziewczyną (tą, do której wróciłeś). Ona Ci wybaczyła, jest z Tobą, mimo Twojego kalectwa Cię kocha, ale wystarczy jeden sms od szmatławca, żebyś rozważał odejście do młodej cizi. Zerwij z porządną, kochającą dziewczyną, bo nie zasługujesz na nią, a z młodą się ruchaj, jesteście siebie warci.

Gość psinka kokosinka
jakbyś był mądry to byś olał te 19- latkę !!!

Gość absolutnie NIE ;)
absolutnie nie ma co ufac tak mlodej i juz latajacej za starszymi ;)

Gość bez rozumuuu
chlopie idz po rozum do glowy :D