Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zołzaaa

co myslicie o striptizie na

Polecane posty

Gość zła zołzaaa

Jestem wyczulona na ten temat bo na ostatnim kawalerskim na jakim był mój chłopak okłamał mnie że wszyscy żonaci że nie będzie striptizerek... w tym samym dniu dzwonilł wieczorem że mnie kocha i nie mógłby mi nic zrobić za plecami pare tyg pozniej wziełam go pod huja i powiedzialam ze jego kolezanka mowila ze byly laski a on mowil ze nie bylo i sie sam przyznal ... bylam mega wkurwiona... tłumaczył sie ze wszyscy mieli to trzymac w tajemnicy a rozpowiedzieli i wyszedl na debila i ze nie wiedzial o tym wzesniej bo inni je zamawiali :/ fajna wymówka bo juz mu w nic nie wierze teraz zbliża się następny ślub i pewnie znow bedzie kawalerski. nie wiem czy mam mu gderac czy powiedziec ze w takim razie ja w ten sam dzien ide na striptizera i chuj? chociaz mnie to wogole nie jara bardziej śmieszy a jemu staje w minute jak tylko rusze tylkiem ale spoko:/ jeszcze jak widze niektore filmiki to mysle ze bym zajebala za cos takiego;p http://www.youtube.com/watch?v=vbMA7CsgmmA wyobrazacie sobie swojego chlopa na tym miejscu?

Gość zła zołzaaa
dodam ze one były dwie i w strigach bez staników....i oczywiscie ze to byl prezent dla kawalera a nie dla niegooo kurwa

Gość rrrwww
a jak wy ciągniecie pały striptizerom na panieńskich to jest dobrze?

Gość zła zołzaaa
ja nie bylam na zadnym panienskim;p a nawet jesli facet ma inna konstrukcje bo sie podjara jakas idiotka a nie zrouzmie tego ze wybrala prosta droge zycia zeby zarabiac dupa a on ja w tym wspomaga ;p

Gość rrrwww
taaa a wy się na panieńskich nie jaracie. kurde skąd to przekonanie,że wam wolno a nam nie?

Gość zła zołzaaa
nie o to chodzi ...jesli by sie przyznal to by nie bylo takiego halo bo ja bym wtedy tez sobie poszla na striptiz a on to zataił przede mna .. i moje przekonanie jest stad ze facet sie podjara jak mu laska kreci tylkiem przed nosem a mnie facet nie nawet jakby machal jajami przed twarza...

Gość rrrwww
tak się mówi , ale wiesz, jak są koleżanki , jest alkohol to każda się podnieci:P i nie świruj, że jakby Ci powiedział to by było ok, po Twojej reakcji już widać , że nie

Gość zła zołzaaa
nie chyba ze by mi sie rezczywiscie spodobal:) ;p poprostu jeste taka ze nie umiem z tego zrobic zabawy martwie sie nie moglam spac wtedy cala noc choc sie do tego nie przyznalam i mnie to bardzo boli.. dlatego nie wiem czy jest ze mna ok czy wyluzowac bo nie chce byc tez taka jedza ale jak widze te filmiki to nie az skreca bo wiem ze sie szybko podnieca jak to facet

Gość zuz12
zabiłabym . Nie wiem ma dziewczyne to po co ma chodzic w takie miejsca ??? ;/ ja bym mu wybiła to zgłowy mój nie chciał mnie zranic i nie poszedł. Na prawde czuabym sie upokorzona jakby poszedł to byłby kobiec niech sobie do niej spierdziela!!!!!!! jak ja mu nie wystarczam . To jest moja opinia;] minuty bym sie nie zastanawiała dla mnie to jest zdraaaada!

Gość zła zołzaaa
ale zgodzilabym sie n to gdyby byly rowne szanse i oboje bysmy szli na strptiz.. a on to chcial ukryc :(

Gość rrrwww
pierwsze Twoje zdanie - i tyle w temacie :) więc daj też facetowi nacieszyć się innymi babkami

Gość rrrwww
zuz12 kolejna tempa hipokrytka...

Gość Sandra_Maria
Co za obleśna kurwa, jak można tak pracować! Ja też nie chcę żeby mój facet miał taki wieczór kawalerski. :(

Gość zuz12
byłabys jedza jakbys zabroniła mu isc na mecz albo na gokardy itp . Striptiz nie jest graniem w piłke i może ci to nie odpowiadac . Po co ma ogladac inne? Jak mozna wyluzowac gdy wiesz , że ty jestes np w barze a on w tym czasie podnieca sie dupa innej która macha mu przed nosem . Bo zawsze zamawia sie do stolika dla młodego!

Gość zła zołzaaa
tez chcialam za to zerwac ale zmiekla mi dupa bo go kocham .. on mnie zreszta tez ale czesto ukrywa rozne rzeczy i sie nie przyznaje i to mnie mega wkurzaa ale jestem sprytna i zawsze sie dowiaduje ;p

Gość zuz12
rwww albo jestes nie szanujaca siebie kobieta , która jest brzydka i zakompleksiona i chce swoja brzydote wynagrodzic facetowi inna ładna babka. A niech se oglada i podnieca sie inna co tam . Potem jak bedziemy uprawiac seks bedzie myślał o niej . Albo facetem , który próbuje bronic innych facetów;]

Gość rrrwww
już widzę, jak na wieczorze panieńskim koleżanki wchodzi striptizer a wy mówicie "dla mnie oglądanie striptizu to zdrada, wychodzę". macie dziewczyny nieźle zryte berety

Gość zuz12
ja bym nie dała rady wrócic dla mnie to brak szacunku . Albo po prostu nie wiem przespała sie z innym dla mnie wtedy dopiero rachunki byłyby wyrownane. Bo jakby wiedzial ze mnei tym bardzo zrani a zrobiłby to . Nie miałabym skrupułów.

Gość zła zołzaaa
kurcze prosze mi sie tu nie wyzywac! nie chodzi o to kobieta ma do tego inne podejcie mnie to wogole nie jara bardziej bym miała beke bo chłop wyglada oblesnie krecac dupą jak laska.. nie jest wtedy męski za to baba jak sie powiesi nogami na szyi to nie ma sie co łudzic ze mu nie stanie...babe trzeba dotknac rozochocic mi nic nie daje patrzenie na obcego faceta bo chce tylko jego tak juz mam i przez to jestem zazdrosna

Gość zuz12
jeszcze wez pod uwage , ze kobiety róznia sie od męzczyzn . *0 % dziewczyn wcale sie nie podoba striptiz tak , ze sie podniecaja ( nie znam zadnej takiej ) to jest bardziej śmieszne jak dla mnie.

pomysl ze striptizem mi sie nie podoba.. ale przeciez nie musi sie odrazu konczyc taki wieczor zdrada, bez przesady pewnie ze sie obawiam jak to bedzie z tym kawalerskim, no ale coz to tylko jedna noc, ja tam mam zaufanie do swojego faceta i wierze ze mi jakiegos glupiego nr nie wywinie

mnie to by h strzelil ale wiesz co??:D niewkurzaj sie xD kup sexy ciuszki i mu zrob 10000000000razy lepszy xD zobaczysz co sie z kolesiem stanie

Gość zła zołzaaa
tym bardziej ze sie nie przyznal i nie zrobil by ttego gdybym sama go nie podeszla swoim sposobem;p mialam wtedy swieczki w oczach:( powiedzial ze byli w klubie rdza w krakowie i tam ona tanczyla na glownej sali co nie wiem czy tez jest prawda bo zazwyczaj w vip roomie sie siedzi a nie wyjma dla 50 chlopow klubu raczej...

Gość zuz12
ja bym na Twoim miejscu nawet sie nie zastanawiała. Albo powiedziała , ze Ty sie spotkasz z innym w tym czasie bo faceta patrzenie wystarczy a tobie juz niestety nie . Moze byc o to pare awantur ale jak kocha to zmieknie i zrozumie , ze striptiz moze zranic bardzo 2 osobe i ma prawo ci nie odpowiedac. To nie gra w karty

Gość zła zołzaaa
tzn one bo byly dwie;p pracowalam jakis czas jako promotorka w kraku i mnie raz podeszla menagerka klubu Taboo powiedziala ze te laski sa idiotkami i ze rozbieraja sie do rosolu.. a w vip roomach daja sie normalnie obmacywac masakraa

Gość rrrwww
zuz12 srutu tutu pęczek drutu - alko, roześmiane koleżaneczki i fajny facet i już w tango. to nie jest tak, że większa szansa , że facet zdradzi. po 1 - obejrzyj filmiki ze striptizu męskiego : raz, że babki się tam bardziej wulgarnie zachowują, dwa że facet-striptizer na więcej pozwala. poza tym jak na wieczorze kawalerskim jest babka, która poza striptizem oferuje "coś więcej" to pieprzy ją tylko pan młody, na panieńskim każda po kolei bierze striptizerowi do buzi bo przecież "hihihi my kobiety musimy mieć przed facetami nasz wspólny mały sekrecik, to dodaje pikanterii" faceci zdradzają tak jak kobiety, inaczej z kim by zdradzali. a twoje tłumaczenia że facet to ale kobieta nie to po prostu mydlenie oczu bo nie chcesz się przyznać, że też byś przystojnego,dobrze zbudowanego striptizera chętnie "przyjęła"

Gość zuz12
szczerze ? W Vip roomach dzieja sie rózne rzeczy , czasem nie tylkp obmacywanie . Oczywiscie jak sowicie zapłaca.

Gość zła zołzaaa
masz rację co za pierdolony skurwiel z niego, jebany chuj złamany, pójde się ruchnę z kierowcą nocnego autobusu a ten bydlak niech mi z oczy spierdala a jak nie spierdoli to mu chuja nocą utnę

Gość zła zołzaaa
no to juz mu to wszystko powiedzialam.. ale jego wynmowki ze nie wiedzial bo to inni zamawiali ze mialo by wszystko w tajemnicy.. to fajnie sie ugaduja pozniej wybil bark i pojechal do spzitala wiec wiem ze nie zrobil nic zlego ale powiedzial ze czesc z nich potem poszla do burdelu

Gość zuz12
to ja dam wyruchać się w odbyt psu!!!