Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zołzaaa

co myslicie o striptizie na

Polecane posty

Gość zuz12
męzczyzni inaczej to dpbieraja bo wiedza doskonale , ze lasek tak to nie jara

Gość zła zołzaaa
chodzi mi w tym wszystkim o to ze to nie jest zabawa tylko zwykle kurestwo... moze sam striptiz na rurce ybym przegryzla ale nie lap dance ;p to juz jest dla mnie zdrada :( bo ociera sie o jego majatek i dotyka go piersiami czy to jest Ok?

Gość zuz12
mojego by to nie ruszyło . On wie , ze to nie jest podniecajace dla kobiety;]

Gość rrrwww
zuz12 nie nie skacze tylko rozumie zuz jest zdecydowana różnica, kiedy mówisz facetowi że taka to a taka sprawa jest dla ciebie przykra ( i wtedy możesz powiedzieć ,że on nie idzie bo rozumie ), a kiedy mu "bronisz". to ty masz partnera czy synka? jakbyś ty zareagowała jakby on ci bronił? pewnie byłby temat na kafe "mam pojebanego faceta zabrania mi tego a tego"

Gość zła zołzaaa
i na jakiej podstwie nazwales mnie walnieta;p wytlumacz bo sa sie gubisz w tym co mwoisz

Gość rrrwww
On wie , ze to nie jest podniecajace dla kobiety;] pantoflarz i matoł w jednym. powodzenia

Gość zuz12
a powiedz jakby on zaareagował gdybys powiedziała mu , ze ciebie to rani , ze dla cieibe to nie jest zywkła zabwa , że ma Ciebie wiec po co ma ogladac inne , nie po to z nim jestes zeby chodził na inne. I żeby nie porównywał Cie do innych bo każdy jest ianczej wychowany i ma inna mentalnosc , poziom wrażliwosci i samooceny. Na pewno byłabys najspokojniejsza gdyby nie poszedł . A już nie róbym paranoi chyba kolega nie umiera , zeby musiał koniecznie tam isc to nie jest rzecz niezbedna.

Gość zła zołzaaa
chce zeby mial do mnie szacuenk jak idzie i maja byc laski to niech sie przyzna a nie skrywa bo sie boi.. jak by to bylo ok.. to by sie nie zgadywali ze to miala byc tajemnica bo po co:) tez nie chce byc jakas suka bo go puszczam samego na mecze nawet do innych miast, na wypady ogniska z kumplami i to rozumiem ze kazdy potrzebuje prywanosci nawet ja sama... ale takie cos to juz przesada ...chyba ze jest wolny i bez dziewczyny;p

Gość pierdolenie cnotek co dupy
dały temu jedynemu i zero tolerancji, teraz chronic wybranka przed innymi kobietami, a oni pójdą na dupy miesiąc po ślubie, bo dość będą mieli łańcucha:D

Gość rrrwww
zła zołzaaa jesteś walnięta bo chłopu bronisz a sama byś na striptiz czy "do Espanii" na facetów chętnie skoczyła.

Gość zuz12
nie no oczywiscie , że ja mu tłumacze , ze mnie to rani i on tego nie robi . Debilem nie jestm moge go owszem POPROSIC ! ale nie w ten sposób , że on bedzie sie czułprzyparty do muru . Potem z 3dni przed wydarzeniem utrzmywac trzeba zwiazek w IDEANYCH relacjech absolutnie sie nie kłócic . I powinno byc dobrze. Wole to niz miałabym sie znim rozstac. A sama czuc sie od jakis gorsza od jakis dziwek . Bo czułabym sie strsaznie gdyby wybral ogladanie jakis dup zamiast uszanowac moje zdanie.

Gość rrrwww
"jak by to bylo ok.. to by sie nie zgadywali ze to miala byc tajemnica bo po co" po to żeby jego baba mu nie suszyła dupy?

Gość zła zołzaaa
Powiedział mi wtedy ze rozumie ze mi bylo przykro przeprosil mnie i powiedzial ze go to nie podjaralo ze te laski nie byly ladne( bo co innego mogl pwoiedziec) i ze szanuje to ze mam takie priorytety ale i tak sie nie wyjasnilo w kwestii co bedzie na nastepny raz jak bd kawalerski:p

Gość zuz12
generalnie to co sie wydarzy na panieskim / kawalerskim niby ma byc zawsze tajemnica. Szukasz dla niego usprawiedliwienia. Bo powiedzałby od razu czy za miesiac tak samo by Cie to bolało . Bo faktów to by nie zmieniło . Acha to lepiej ma nie dojsc do śłubu ? żeby on mógł sobie chodzic na dziwki ? a przepraszam , czy męczyzna jest zwierzeciem i nie ma mózgu i nie ma uczuc?

Gość rrrwww
zuz12 a jak tam z panieńskim? nie poszłabyś czy poszłabyś bo "to co innego niż kawalerski i kobiet to nie podnieca"

Gość zuz12
opisałam sytułacje o kawalerskim jego siostry on nie poszedł na 2 dzien ona miała panieński i wiedziałam ,z e beda faceci . Dlatego nie poszłam . Aaaaaaaaaa i najsmieszniejsze . Ja siostra jego sie bawiła ( narz3czony wiedział gdzie . I okazało sie , żeprzyjechał po nia! godzine wczesniej i stał chwile w klubie i patrzył co ona robi ! To sie nazywa wyrzuty sumienia!!! A jego najchetniej bym w kosmos za to wysłala. Faceci nie zdaja sobie chyba sprawy , ze przez oc stakiego moze nie dojsc do slubu.

Gość rrrwww
siostra faceta to co innego, ciekawe czy dałabyś radę odmówić uczestnictwa w wieczorze przyjaciółki

Gość zuz12
dałabym :)

Gość rrrwww
słuchaj , nie to że w Ciebie wątpię ( tzn wątpię, ale ciiii )naukowcy udowodnili już, że kobiety są bardziej podatne na wpływ swoich psiapsiółek niż faceci, więc marne twoje szanse

Gość zuz12
ja akurat nie . Ja na prawde jestemn inna . :P Nie no mam swoje zdanie i jego nie zmienie . NIe jestem typowa kobitka . Jestem atrakcyjna znam woja wartosc i nie jetem wg podatna na wpływ innych . Chyba , że swiadomie bo sama chce.

Gość zuz12
jak możecie wypowiedzcie sie na ten temat który zapodałam wyżej . Bede wdzieczna .

Gość truest orginal blob the killer
Chyba , że swiadomie bo sama chce. o! i się wyjaśniło:P

Gość rrrwww
truest to też ja raz dwa trzy, kurde jak mnie wkurza ten ogranicznik 1 post na 60 sekund

Gość rrrwww
za długi post a ja już pomykam. dobranoc

Gość złaa zołza
sprostuję:) nie chciałam jechać tylko gdyby mi wywinał taki numer po raz drugi to bym to zrobila;p