Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienzycia

smutno mi Boże...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia

Pocieszcie mnie tu na tej kafe bo mi smutno wiecie. Uczyłam się 5 lat biologii i wiecie - bo ja jestem PRORUSKA - ja jestem Z MOSKWY i nikt mnie na tym Zachodzie nie chce. Ale wiecie - 3 lata anglistyki bym miała po liceum i praca o księżnej Dianie i słuchajcie NIKT MI RADY NIE DA DO KOŃCA ŻYCIA. A o czym ja mam pracę magisterską? Na czym ja tytuł zrobiłam - wiecie na czym? A nie powiem wam. A gdzie indziej też żle bo miałam pisać z botaniki i tyle. O rośliny miałam stać, ale i tak 2 lata za długo i tyle. Ale taki ruski tytuł, a oni wszycy na mnie wiecie. A ja skończyłam CZERWONY UNIWERSYTET. Oni nawet nie wiedzą co to jest - CZERWONY UNIWERSYTET w LESIE. I tyle. Z wynikiem DOSTATECZNYM. Nie no z bardzo dobrym, ale to był czerwony uniwersytet, a na lepszy mieli kasę przysłać. I oni się dziwią, że ja chcę se zrobić zdjęcie z Leninem. Bo mieli wiecie kasę przysłać i tyle. A tak? Zostanie mi zdjęcie z Leninem jak teraz coś przyślą, a tak? Może nawet bym doszła do czegoś w tej Moskwie bo w tej Warszawie - za głupia ta Warszawa dla mnie była. Na Moskwę miałam postawić bo widzę wiecie , że w życiu lepiej Moskwa wyszła niż Warszawa. Ciekawe jakby mi Bruksela wyszła. Tego jeszcze nie wiem. No byłam - wróciłam. Jakiś ŚLAD po mnie został. Albo i nie ...

Gość kolejnydzienzycia
up - co ta kafeteria jest warta? Powiedzcie szczerze. NIC. Nawet 1 dobrego słowa. Nic więcej bym nie chciała. Jedno dobre słowo. Przecież nie mówię, że chcę żeby mi ktoś obiad przyniósł do łózka bo tam śniadanie to się nie opłaca jeść, ale OBIAD od razu. A tu ANI DOBREGO SŁOWA, ale to kosztuje :(

Gość Dostojny kawaler
kafe nic nie ejst warta i tyle rzadza tu kamelie z chujami w dupie

Gość Dostojny kawaler
analne klamczuchy gnebia nas katolikow na tym forum

Jestem, dziecinko, jak mnie wzywałaś. Twoje troski sprawiają mi smutek, bo czyż nie po to cię stworzyłem, byś nie miała cieszyć sie życiem? Hmmm... muszę coś na to zaradzić!

Gość kolejnydzienzycia
Nie wyrażajcie sie tak wulgarnie. Bitte schon! Ja osobiście siedzę przed kompem i zastanawiam się czy GWIAZDY LONDYNU zaprosiły na wesele Lilly Allen, a Polańskiego? Polański z żoną powinni być, nie? I dziećmi nawet. Tak myślę. No Obamę. Wszystkie księżniczki i książąt Europy. Dlaczego nie? Matki Teresy to nie. Diana - czy ten łachmaniarz Wiliam był choć z NARZECZONĄ na grobie matki? Ciekawe, nie? Ale wiecie co - lepiej nie pytać. Ale jak nie zaproszą Lily Allen to się wszyscy na nich w Londynie obrażą bo zdaniem każdego mają już KUKU NA MUNIU przez Dianę i tyle wiecie. To wesele nikogo nie obchodzi. No może Lily Allen. Ciekawe z kim by przyszła - z Alfim - swoim ukochanym braciszkiem. http://www.youtube.com/watch?v=-RgOm_WJKpE

Oj dziecinko, dziecinko... zbłądziła twa ducha, pochłoneła ją ciemna strona widelca :) muszę cię z niej wyciagnąć

Gość kolejnydzienzycia
No powiem wam nie denerwujcie mnie tą Kamelią. Ale takie życie. Nie zaśmiecajmy sobie jednak wątku czerwoną uczelnią i głupią Kamelią. Może listę gości weselnych znajdę skądś. Ten ślub niczym POGRZEB MAJKELA przyciągnie do odbiorników CAŁY ŚWIAT. Tak uważam. Ale co dalej? Kiedy dzieci i tyle. No bo co więcej? A np. pogrzeb Majkela to sie zawsze wróci. Nawet Kaczek, a to? Pogrzeb Diany będzie się sprzedawał po tym. i tyle. A powinny? Niby nic ale... dobra - tu robię wątek ŚLUBNY, żeby nie było że nie stoję o śluby. Bo nie stoję, ale niech będzie i tyle. Ale niech jest ślub i tyle.

Gość kolejnydzienzycia
Na razie znalazłam tyle - zobaczcie: ======================================= W serwisieInformacjePrzegląd prasyOpinieNauka i technologieMichałkiPolskie Radio 24Na sygnaleMediaKultura Popularne tagiRaport ArabiaRosjaPolicjaBronisław KomorowskiUSAPiSSmoleńskDonald Tuskśledztwo ws. katastrofy w SmoleńskuJarosław Kaczyński REKLAMA IAR 26.04.2011 Oficjalna lista gości na ślub Kate i Williama. 2 tysiące zaproszonych W Londynie ogłoszono listę gości zaproszonych na ślub księcia Williama Windsora z Kate Middleton. Stolica Wielkiej Brytanii przygotowuje się do ślubu Kate i Williama (fot. PAP/EPA/IAN LANGSDON) Posłuchaj Lista gości na ślubie Kate i Williama - relacja Grzegorz Drymera z Londynu (IAR) Czytaj także Obejrzyj sobie ślub księcia Williama i Kate Middleton na żywo na YouTube Rodzice Kate Middleton zaproszeni na lunch u królowej Elżbiety Kate Middleton chce zrobić Williamowi wielką niespodziankę w dniu ślubu Brytyjczycy są pozornie zainteresowani ślubem Kate i Williama Zakopiańskie oscypki na weselnym stole księcia Williama i Kate Middleton Na uroczystość do Opactwa Westminsterskiego przybędzie dwa tysiące gości, w tym 46 monarchów i przedstawicieli rodów panujących z zagranicy. Naprzeciw królowej i księcia Edynburga, otoczonych rodziną, zasiądą rodzice panny młodej, a obok niej rodzina matki Williama, Diany - jej brat, hrabia Spencer i dwie zamężne siostry. W południowym transepcie tysiącletniego kościoła zarezerwowano miejsca dla korpusu dyplomatycznego. Wśród zagranicznych władców znajdzie się szejk Bahrajnu, którego rząd stłumił ostatnio brutalnie ruch na rzecz demokracji, za co został poddany krytyce przez brytyjskiego ministra spraw zagranicznych Williama Hague'a. Duchowni anglikańscy i innych wyznań, premier David Cameron, wicepremier Nick Clegg, lider opozycji Ed Miliband i inni politycy zasiądą tuż za chórem. Reszta gości, w głównej nawie, za przedzielającym kościół retabulum nie zobaczy właściwie samego aktu zaślubin. Będą wśród nich wojskowi, w tym dowódca dywizjonu ratownictwa morskiego, w którym służy książę William, wdowy po jego dwóch poległych kolegach z akademii wojskowej w Sandhurst, przyjaciele obojga państwa młodych ze studiów oraz grono gwiazd i "celebrytów", w tym EltonJohn, Rowan Atkinson, David i Victoria Beckham. Będzie też sporo znanych sportowców i osoby związane z licznymi organizacjami dobroczynnymi, którym patronuje książę William.

Gość kolejnydzienzycia
No wiecie co - nikogo szczególnego - a parlament? Parlament sie obrazi. Nikogo z parlamentu. Premier? Książęta Europy - 50 osób. 2000 gości - no impreza im powiedzą . NIEMIECKA się dowiedzą - tyle ich Wielka Brytania obchodzi. Najważniejszy biskup z Irlandii. A koło kogo siedzi? Koło Eltona Johna i jego ŻONY? I że są DAREMNI. Tyle czasu i taki burdel - i po nich :( ========================================================= Najważniejsze informacje Kanały RSS Tagi: showbiznes, wielka brytania, ślub 16:30, 23.04.2011 /tvn24.pl, PAP Oficjalna lista gości na ślub Williama i Kate M.IN. DAVID I VICTORIA BECKHAM, ELTON JOHN, ROWAN ATKINSON Fot. EPAObecność potwierdzili m.in. Beckhamowie i Atkinson Piłkarz David Beckham z żoną Victorią, piosenkarz Elton John, aktor Rowan Atkinson, reżyser Guy Ritchie, były mąż Madonny - oni i niemal dwa tysiące innych osób zostało zaproszonych na ślub księcia Williama i Kate Middleton. Pałac Buckingham na niespełna tydzień przed uroczystością ujawnił oficjalną listę gości. Lista wybranych gości zaproszonych na ślub w Westminster Abbey, którzy potwierdzili już swój udział w imprezie, została w sobotę opublikowana na oficjalnej ślubnej stronie pary. Co dziewięć sekund informacja o ślubie Nieliczne młode pary szykujące się do stanięcia na ślubnym kobiercu cieszą... czytaj więcej Na ślubie najsłynniejsza para showbiznesu Wiele nazwisk przewijało się już wcześniej w mediach. Wśród najbardziej rozpoznawalnych gości na książęcym ślubie 29 kwietnia będą piłkarz David Beckham z żoną Victorią, a także Elton John, reżyser Guy Ritchie, były mąż Madonny czy odtwórca roli Jasia Fasoli, aktor Rowan Atkinson, który jest zaprzyjaźniony z ojcem pana młodego, księciem Karolem. Po raz pierwszy poinformowano natomiast o zaproszeniu na uroczystość angielskiej piosenkarki, urodzonej w 1987 roku, Joss Stone, australijskiego pływaka Iana Thorpe'a czy szefowej Brytyjskiej Akademii Sztuk Filmowych i Telewizyjnych (BAFTA) Amandy Berry. Książęta, królowe i ambasadorzy Lalka, piosenka i kontrola ulic Przygotowania do ślubu brytyjskiej książęcej pary idą pełną parą. Policja... czytaj więcej Obecność na ślubie potwierdziło ok. 50 członków rodzin królewskich z wielu krajów, w tym książę Monako Albert II z przyszłą żoną Charlene Wittstock, hiszpańska królowa Zofia i następca tronu Bahrajnu Salman ibn Hamad al-Chalifa. Na liście gości znaleźli się również przedstawiciele brytyjskiego rządu (premier David Cameron z żoną Samanthą, wicepremier Nick Clegg z żoną Miriam), a także opozycji (m.in. jej lider Ed Miliband), weterani wojny w Afganistanie i pracownicy organizacji dobroczynnych. Na uroczystość zaproszeni zostali także ambasadorowie wszystkich krajów "z którymi Wielka Brytania utrzymuje normalne stosunki dyplomatyczne", ale bez partnerów oraz przedstawiciele Kościoła i to nie tylko anglikańskiego. Gościem na ślubie będzie m.in. zwierzchnik Kościoła katolickiego w Irlandii, kardynał Sean Brady. Łącznie na ślub zaproszono prawie dwa tysiące osób. Brytyjski rząd szacuje, że telewizyjne relacje z uroczystości obejrzą dwa miliardy ludzi.

Gość kolejnydzienzycia
Wklejcie całą listę jak macie - na pewno są. Ale tydzień przed? Chyba z miesiąc, co? i tyle. Premier jest bo sie nie puszcza, a reszta? A parlament? Obrażą się, że ani słowa o parlamencie za to jest BISKUP IRLANDII. PO CO? powiedzą. Stara się chce ochrzcić w Irlandii? i tyle. Bo jej nie ochrzcili i wszyscy już wiedzą wiecie, że królowa Anglii ma tylko papier z chrztu i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
No bo czemu nie umiała zrobić porządku z DIaną, nie? Bo nie ma chrztu i tyle. ja też ale ja stoję o rozgrzeszenie i nie da mi rady nawet królowa Anglii z 4 dzieci. Bo tak jest. Dlatego z nikim nie zaczynam bo znowu mi coś wrzucą do pokoju i tyle. I koniec :( Co jeszcze? I ślub miał być zablokowany wiecie bo z tytułem - to się mogą obrazić na parlament. Bo księżna Walii i mieli zablokować ślub aż sprawa sie wyjaśni. W SUMIE - za chwilę 3 księżne Walii i tyle. To miało być ważne, nic więcej. i patrzcie - gdyby sie dogadywali to po Polsce, a zobaczcie jaką mam rację. Premiera mogli Polski zaprosić. Może jest? Wiecie coś? i tyle. No bo kogo. I tyle. Jak oni to sobie zapraszają? ELTON JOHN - najważniejszy gość jak widać. Nie ma co. Ale moralna Anglia. W SUMIE - co ten premier tam robi i tyle, nie? :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie kiedy miałą być lista gości? PÓL ROKU WCZEŚNIEJ wam powiedzą i koniec. A miesiąc to już za póżno. PÓL ROKU i koniec. Bo by się wszyscy obrazili wiecie i ten premier by nie przyszedł. A tak? Co on biedny ma robić. NIKT Z PARLAMENTU na pewno wiecie i skandal. I teraz się zmieni, że premier będzie trzymał z parlamentem i czuje że da radę królowej i w razie co jak nie będzie dzieci to wyrzucą tego Wiliama i Kate - bo choć z sensem wiecie, żeby sie hajtnął. Pasowałoby z Hiszpanką jakąś. Middleton - co oni się nimi mają przejmować? Nie muszą. Wiedzą , że nie muszą choć nie rozumieją czemu. Bo sie nie rozwiedli? STEWARDY to są po prostu wiecie. Wszystko sie zmieni - zobaczycie. Bo mieli coś zrobić z parlamentem. Przynajmniej wymienić. Nie wiem - żle, że nie ma nikoigo z palramentu. I tyle. I co zostaje królowej? CHRZEST i tyle. TACY SĄ widzicie. Przez to dostają rozwody bo ich nie chrzczą i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
I teraz wiecie jak skończą z królową to dzięki... Dianie wam powiedzą. Diana ich wykończyła bo olała tytuł bo widać. Nie - Cheri Blair ich wykończyła i jej 4 dzieci i tyle. No politycznie bo reszta to sami se są winni. No i gdzie ta Kamilla? Co to za królowa? Ma ten tytuł albo sie go zrzeka i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ale jaka ja jestem załamana SERIO ZAŁAMANA, że ja nie pisałam pracy licencjackiej z księżnej Diany, a magister Harry i Wiliam i słuchajcie jakie ja mam życie w Polsce. I mogę być fotografem po takich studiach. A ja? BIOLOGIA. No ale jakie ja miałam siostry DWIE MATEMATYCZKI. Pojebało je i nie tylko. Tak to było w komunie, a one zamiast dżungla to święty i pustynia. One były szurnięte. One miały ze mną pisać to - jedna o Eltonie Johnie, a druga... o nie wiem... tej jednej to nie by zostało Sinead o Connor i tyle. taka była. I to miało sens a reszta? THE BEATLES jej zostawał. I patrzcie, nieźle nie?

Gość kolejnydzienzycia
Ale wiecie tacy sa ludzie w Polsce, że zrobili z nich MATEMATYCZKI. Z takich filolożek dwóch. Przecież to chore psychicznie i koniec. I skończyły ze sobą. I tak to jest jak sie Polski nie docenili. A ze mnie biologa bo na nic nie było. BEZROBOTNEGO bo one pracę miały. - No - powiedzą - jedynie, że ich nie wsadzili do kicia. I temu się zabiły. A moja matka? To samo wszędzie powiem wam - tak trzeba uważać i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Ale ta Cheri czy jest ochrzczona to też bym nie dała grosza za to. Bo nie i już. Bo by coś znaczyła. NIC. No to chyba to samo - papier i koniec. Jak uważacie?

Gość kolejnydzienzycia
No i co? Macie jakąś listę gości oficjalnąz Anglii? Dajcie tu. Tu macie fajną piosenkę. Mieli zaprosić Lily Allen - jak jej nie zaprosili to po nich w Londynie. A gdzie indziej też. Co oni robią całymi dniami? A jak nie będzie dzieci to dniami i nocami i koniec. I TYLE. No bo wiecie - jaka ta sukienka. Biała? Nie wiem - może ciemniejsza, nie? Czemu nie? Nawet by pasowała czarna, nie? :( http://www.youtube.com/watch?v=q-wGMlSuX_c

Gość kolejnydzienzycia
No bo wiecie co - naprawdę tej kate nic tak nie pasuje jak MAŁA CZARNA, nie? Hahaha - bez sensu :( A ta przyczepa na początku piosenki to mój domEK kolejny wiecie... te tam CICUHY porozwieszane bo gdzie wieszak normalny. Ale cóz... moja matka też nie miałą lepiej i takie to życie wiecie. A poza tym to pozostaje jeszcze MĘSKI harem, nie? A MOŻE NIE? Myślą, że 1 starczy. A STARCZY? Jak uważacie? No na dzieci - jak są... i tyle :(

Gość POLOIU%&ampamp?=)
interesujace;)

Gość kolejnydzienzycia
:(

Gość POLOIU%&ampamp?=)
interesujace;)

Gość kolejnydzienzycia
W razie co zależy w czym pojawi się w tej Francji bo Diana wyglądała ZAWSZE doskonale w małej czarnej, co nie? Wiecie - oni wszyscy na nich, że nawet jej UBRAĆ nie umieli taka gwiazda. A oni? Skąd ta kiecka Kate? Maja nadzieję, że choć tego sie dwoiedzą bo takie tajemnice robią. Bez sensu. A ktoś z Francji? Wszyscy obrażeni i koniec. Niech se robią co chcą. Premier też - z kim on ma siedzieć. Z SIR JOHNEM ELTONEM? On też by chciał być SIR - nie myślcie sobie, że ktoś im się da. Ja kupuje spluwę do przyczepy , a wy? Co oni tam jeszcze robią i koniec :( TFU! :(

Gość kolejnydzienzycia
Ja zawsze byłam interesująca tylko nie docneiłam tej anglistyki. Biografia Diany. Może kiedyś da mi pisać swoją biografię. Jak ją wychowano w domu - NIE WARIUJ, NIE GOŃ SIĘ, ZACHOWUJ SIĘ, NIE GARB SIĘ. Gdzie biegasz? Psy tak się zachowują. A jej dzieci? I wiecie - mimo wszystko była tą królową. I tyle. A ta Kate? Może niech powie przed tą kamerą PODRAP MNIE PO PLECAMI WIL, co - bo mnie swędzą i tyle. I jedynie, że po głowie się nie drapie, że coś ją gryzie. Wiliam ją gryzie. W dupę :( I tyle mnie to wszystko obchodzi. Ale może włączę TV jak będę w domu. Nie wiem jak wy.

Gość kolejnydzienzycia
Podrap mnie Wiliamie Windsor po dupie bo mnie swędzi - to jest ich nowa królowa wiecie. Ale tego nie ma w telewizji. A co będzie dalej to nikogo nie obchodzi. Ciekawe czemu kiecka nie jest z Francji wiecie - pasowałaby do pierścionka zaręczynowego. A obrączki? Co oni sobie nie myślą? No to czarna kiecka i tyle. Strona powinna być o ślubie i tak dalej. To nie jest normalne - współczują Dianie i koniec. I gdzie ten grób teraz będzie wiecie. A ona - a wypadek? I wiecie gdyby nie matka Teresa to po niej. I tyle. Tak się nią ktoś przejął w życiu. Ona też. I wiecie gdzie ona jest teraz? Na pustyni bo to wiem. Bo nie doceniła pustyni i tyle. I że miała wody dużo pić. Ze żródeł. Do żródeł jeździć. I PUSTYNNA RÓZA sie nazywa teraz ona. NIe BURZA tylko RÓZA. i tyle ją to wszystko obchodzi. Bo jej by się przynajmniej zapytali co sądzi o USA w Libii a tych ciołków nawet sie nikt nie zapyta bo po co? CO ICH TO OBCHODZI? TAKIE GWIAZDY, nie? Są lepsi od papieza. Tacy są, a wy myślicie, że oni sie polską przjmą. No na pewno :(

Gość kolejnydzienzycia
PUSTYNNA RÓZA wiecie - to bardzo piękny kwiat jest. Musi jakoś ograć tę RÓŻĘ ANGLII bo naprawdę żadnej nie zauważyła jakoś. Tak się nią przejmowali wiecie ogrodnicy. Bo też by była inna gdyby jej nosili kwiaty byle gdzie. Rośliny wiecie. Zaczęłaby grzebać w tych roślinach i by zrobiła z tego pałacu DZUNGLĘ bo naprawdę co ona tam miała robić żeby to sens miało. A w tym domu? Za kogo by cię tu wydać - i tak od dziecka. I co tu robić? 20 na karku i to samo - matko ty się już nigdy nie wydasz i tyle - trzecia dziołcha - no wszystkie trzeba wydać. Tak jest. A ona chciała sie wynieść ... na bezludną wyspę. I tyle. :(

Gość Dostojny Kawaler
Owieczko kiedy pojdziemy na kolacje?

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie RÓZA ANGLII - za co ona dostała ten tytuł bo też pretensje do ludzi. Bo wiecie TO JĄ ZGUBIŁO. I tyle. Nie królowa ludzkich serc tylko ta róża. Bo miała to wyśmiać i nie umiała. Bo to takie angielskie ale ... miała se ją sama wyhodować im powie i wtedy może by ją docenili bo wiecie żeby na tym grobie miała CHOĆ 1 KWIATKA choć 1 róże zasadzoną,żeby ktoś to pielęgnował to by se tą różą mogła być wiecie i mogłaby sobie w kwiatki iść, a tak? I tyle. A tak? Nie może za bardzo. Bo ta rodzina nic o ten jej grób nie dba. No ma kwiatki ale sztuczne jak w Polsce powie. Żadnego kwiatka. No róże to tak marzy, ale bratki nawet jakby jej zasadzili. Nic z tego. SAME PLASTIKI. Jak ona jej powiedzą. No została po niej woskowa figura w muzuem powie. No wiecie - no to mieli jej dać RAKIETĘ do tenisa, polo zostawało, byle co - ona im sie nie da. Sport zostawał - tyle sportów. Przecież nawet konno jeździła w końcu. A czemu nie od dziecka? to też zostawało. I tyle. A poza tym co? Tam Kamilla to tam na koniu jeździła, a ona? Nie wiem co macie na myśli ale choć sport mógł być i koniec. Wierszyki jej kazali układać na cześć Szekspira i tyle. Nie wiem skąd są te Spencery. Marzyła jej się filologia - nie ma kasy. Na nic. I tylko za kogo by cię wydać. Bo po co polazła - a co miała robić. Musiała się wydać i tyle. I akurat ona? Bo tak pasowało i już. I tyle z wszystkiego :(

Gość kolejnydzienzycia
Nie jem kolacji bo są tuczące - chyba widzisz jaki mam piosenki - najważniejsze żeby nie przytyć. tak sobie śpiewa Lily Allen. I tak jest. A może nie? :(

Gość Dostojny Kawaler
to siadanie zjedzmy.........abo obiad deser?