Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drażetka a a a a

ludzie, co ja mam robic przez 6 godzin SAMA na lotnisku :( ?

Polecane posty

Gość drażetka a a a a
chciałabym zwiedzic południoa czesc indii, agre, bombaj, jaipur i wiele innych, p0ewnie zabraknie mi czasu, chce rowniez pobrzebywac w wioskach zeby poznac zycie od podstaw

Gość drażetka a a a a
turkish airlines, napisałam wyzej

Gość 180 euro do malezji mozna
spokojnie znalezc, mialam taniej, zalezy przez co i czym l;ecisz, np do brukseli lub Londyny i stamtąd tanimi do Polski. Moja metoda - uczys=c sie jakiegos fajnego dosc dlugoego wierszyka po ang( albo w innym jezyku)> poza czytaniem i netem oczywiscie

Gość drażetka a a a a
nauka wchodzi mi tylko w ciszy, chyba ze znajde jakis cichutki zakatek na lotnisku i poucze sie podstaw jezyka indyjskiego :)

Gość Indien
i poucze sie podstaw jezyka indyjskiego ............HAHAHHAHAHAH szkoda mnie ciebi ty navet nie w jakim jezyku rormawia sie w Indien.

Gość Indien
i poucze sie podstaw jezyka indyjskiego ............HAHAHHAHAHAH szkoda mnie ciebie ty navet nie wiesz jakim jezyku rormawia sie w Indien. Nie mieszkam w PL czasami zjadm litery

Gość Indien
i poucze sie podstaw jezyka indyjskiego ............HAHAHHAHAHAH szkoda mnie ciebie ty navet nie wiesz w jakim jezyku rozmawia sie w Indien. Nie mieszkam w PL czasami zjadm litery

Gość drażetka a a a a
wiem jaki jezyk jest uzywany w indiach przez znaczna ilosc osób :) nie probuj ze mnie zrobic głupiej

Gość ale glupia baba z tej autorki
:O

Gość ja mam grube nogi
a nie boisz sie sama jechac na wakacje? ja tez mysle ze bedziesz bardzo zmeczona i pewnie sie troszke przespisz, a poza tym to niewile ci zostaje jak czytanie ksiazki,rozwiazanie krzyzowek, sluchanie mp3 i wypicie kawy/zjedzenie czegos.