Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drażetka a a a a

ludzie, co ja mam robic przez 6 godzin SAMA na lotnisku :( ?

Polecane posty

Gość barrakuda...
ehh zdarzalo mi sie tez czekac na lotniskach po kilka godzin, dla mnie to nie problem Niektore lotniska maja otwarta np. kawiarnie calal noc, wiec mozesz sobie zamowic kawe, poczytac cos A w ciagu dnia to w ogole nie powinno byc problemu Mi kiedys z Berlina uciekl ostatni pociag do Poznania i musialam spedzic noc w Berlinie SAMA :O, w pierwszej chwili myslalam ze sie rozrycze, na szczescie na stacji byl 24h McDonald i tam przesiedzialam do rana Moge sie zapytac skad lecisz do Indii i gdzie masz przesiadke?

Gość drażetka a a a a
Indie moze na ciebie patrzyli, mam zamiar wkupic sie w łaski bogatszych i biedniejszych, wiem ze system kast w indiach jest wazny, dlatego chce rowniez poznac ta roznice

Gość cwiter można
wysztrykować

z jakim internetem? :D haha a gdzie ten transfer...bo raczej mobilny net ci sie nie przyda :) ewentualnie wi-fi w coffe heaven czy cus ...wiec lapka wez

Gość jedno dobro ksionżka
i po kłopocie :-)

Gość drażetka a a a a
lece z Warszawy, przesiadka w Istambule, wiem 6godzin to moze pestka dla was, ale bedzie noc i własnie wiekszosc sklepow bedzie pozamykana cala podroz bedzie trwala 30h, to mnie przeraza najbardziej... ale te godziny w samolotach czy busach jakos przezyje

Gość drażetka a a a a
w sumie tak szczerze to najbardziej jestem podjarana tą wizytą w stolicy :)

Gość to w nocy się
śpi

Gość no ale jaKIMI liniami tam
lecisz

Gość filozoficnie proszę
STARAJ SIĘ UDAWAĆ, ŻE SIĘ NIE STARZEJESZ... :)

Gość drażetka a a a a
lecę Wizzairem , najgorsze że mam z wawy do delhi stojące miejsca :(

Gość barrakuda...
bedzie dobrze :D Zaopatrz sie w jakies zabijacze czasu, dobra ksiazke, gazete z lamiglowkami itp., mozesz cos kupic na lotnisku jak znasz dobrze jez.angielski. Moge sie zapytac w jakim terminie lecisz i ile zaplacilas za bilet? Moj znajomy niedawno rezerwowal bilet do Indii, on leci na 4 mies.

Gość cecetse
Ja ostatnio w Londynie czekalam na samolot na Cube ponad 10 godzin....od 22 a lot mialam o 10 rano, na szczescie bylam z facetem, siedzielismy w nocnych kafejkach, chodzilismy na fajki i przekimalismy na lawkach....bylo nas takich wiecej osob, jakies 15 osob czekajaco- spiacych. Mozesz do kogos zagadac, zawsze to czas leci na rozmowie no i mozna sie nawzajem popilnowac jakby sie przysnelo. My mielismy tego pecha ,ze na lotnisku byly jakies remonty takze 10 h sluchalam wiercenia, glowa mi pekala to i w samolocie padlam na 9 h lotu.

Gość barrakuda...
dziewczyna leci na 2 miesiace, na pewno bedzie sie duzo przemieszczac, nie wiem czy laptop bylby wygodny w tym wypadku no chyba ze wersja mini

Gość drażetka a a a a
nie lece wizzairem lece tureckimi liniami, zapłaciłam cos około 2,5 k za bilet w jedna stonę

Gość drażetka a a a a
własnie moja werja mini nie nadaje sie obecnie do uzytku juz pisałam wczesniej, ze to becie lekkie obciazenie brac 27calowy laptop, ale powaznie mysle nad tym

Gość drażetka a a a a
17calowy*

Gość barrakuda...
2,5 k sporo...no, ale za to zycie w Indii bedzie tanie Znajomy oszacowal, ze bedzie wydawal jakies 10$ dziennie. On chyba nie rezerwowal bezposrednio biletu do Indii, kurcze mowil mi przez tel. mimochodem i nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale najpierw poleci do Malezji? i z Malezji do Indii nie jestem pewna, ale chyba udalo mu sie znalezc bilet za 180 euro w jedna strone. Ale moze cos przekrecilam, wspomnial przez tel i nie wiem czy dobrze pamietam. Niedlugo go zobacze i musze mu sie wszystko wypytac.

Gość drażetka a a a a
dla ludzi uzleznionych od elektorniki tak, :)

Gość barrakuda...
A co masz zamiar zobaczyc oprocz Delhi?

Gość no ale jaKIMI liniami tam
ale na lotnisku w Londynie nigdzie nie mozna palić

Gość drażetka a a a a
tu nie chodzi o pienaidze, na zycie mam przeznaczone około 10 razy tyle wiec jesli utrzymam sie planu, wiecej nie wydam 180 euro za bilet do malezjii? mysle ze albo sie przeslyszalas, albo kolega ma szczescie :)

Gość super !!!!
podziwiam cię dziewczyno ! :)

Gość cecetse
no ale jaKIMI liniami tam ..... taaaaa na samym lot. nie mozna, dlatego chodzilismy na zewnatrz, tam gdzie odjezdzaja autobusy, takze czas minal....zreszta moj facet byl o kuli takze w jedna strone 10 minut kical....mowie o lotnisku na Gatwick, no i bylismy przed odprawami.

Gość barrakuda...
no wlasnie podejrzanie malo, ale jak to mowil (weszlam mu z czyms slowo i pozniej zapomnialam dopytac) ale bylo slychac ze jest ucieszony, wiec mysle ze trafila mu sie jakas okazja