Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowakroowa

2000 calori MaxFactor-kicha?

Polecane posty

Gość granatowakroowa

Jak się u Was sprawdził? u mnie porażka:( jest taki do niczego! na pewni nie pogrubia!!! nie wydłuża nic komletnie nie robi!! Zadnego efektu,to już wolę jakieś za 5 zł a targu tusz niż ten!Strasznie się zawiodłam!

Gość granatowakroowa
ja mam rzęsy długie,ale lubię jak są gęste.Nie sklejone i naciaprane ale łądnie pogrubione.Nie potrafię znaleźć fajnego tuszu;/ i żeby nie kosztował majątku,bo tusz kupuje dość często.Pewnie dlatego,że zawsze długo tuszuję rzęzy i pewnie wysycha.Jestem barzo wymagająca co do tuszu.Niektórzy byle czym się pomalują,ja niestety nie! i jak tyko troszkęn wyschnie to u mnie już jest nie do użycia

Z MF jest bardzo fajny taki za 62 zł, nazwy nie pamiętam. Szczoteczka najdłuższa chyba ze wszystkich. Mi starczył na ponad pół roku (zgubiłam to nie wiem na ile jeszcze). I on właśnie jak wyschnie trochę to jest lepszy. Ale trzeba mieć długie rzęsy. I efekt jest naturalny bardzo więc nie każdemu się podoba Dziś kupiłam loreala volume million lashes i na razie średnio. Ale świeży tusz zawsze trochę inaczej, muszę jeszcze druga szczoteczka przeczesywać. Ale bardziej pogrubia od tego z MF. 50zł. I nie lepi tak rzes jak inne I zaczęłam parę miesięcy temu używać zalotki, mniej tuszu zużywam wtedy:)

Gość granatowakroowa
kurcze,jak ja kupuje jeden czasem 2 tusze na miesiać to dla mnie 60 zł to masakra;/ Ja używałąm zalotki,ale czasem ta gumka w środku pękała,albo się zsuwała i przycinałam sobie tak rzęsy;/ już od dawna więc nie używam

Gość takaotokaja
Kultura moze piszesz o False Lashes? Ja tez ten uzywałam miałam go rok i równiez jak wysechł był swietny ;) Rowniez mam dość długie rzesy, wiec polecam!

Strasznie dużo:o Ja też długo tuszuję i nigdy takiego problemu nie miałam. Moja matka ponad rok ten z MF miała a zużywa więcej niż ja. Ciekawe, może jakoś nietypowo to robisz? Bo rzadko kiedy chyba tyle tuszu się zużywa. To niehigieniczne ale może testerów próbuj? Bo szkoda tyle płacić na tusz który dla Ciebie okaże się do dupy

Gość granatowakroowa
właśnie ten za 60 zł sprawdzałam na allegro jest za ok 30zł,moze sprobuje.Wiesz co ja sie juz po prstu takich starszym nie potrafie pomalowac.Ja uwazalam za taki do wyurzucenia ,moja mam go brala i malowala sie kolejen 2 miechy:) takze ja dziwna jestem;p

Tak tak tak, o ten mi chodzi:) Drogie dość to kurestwo, ale jak na tyle czasu to spoko. Lecz zgubiłam więc zdecydowałam się inny spróbować. Ale chyba wrócę do tamtego. Chociaż zobaczę jak ten trochę przeschnie

Korzystam z komórki i usunęłam aplikacje allegro. A strona allegro nie jest przyjazna dla mojej :D Ja miałam czarny ze złotymi napisami. Może ktoś inny zajrzy i będzie wiedział:) bo ja nie widzę foto