Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie poratujcie....

Czy zawsze zabieracie ze sobą połówkę na wyjazd?

Polecane posty

czy tak należy? a co z zaproszeniem przez rodzinę na 2 dni? czy uważacie, że to nie fer, jeśli nie weźmie się ze sobą połówki?

Gość ostatni samóraj
bierz co ci szkodzi:)

Gość gagatek26
ja zawsze mam z sobą połówkę jak jadę gdzieś na wyjazd , najlepsza jest połówka cytrynówki lubelskiej :D

miło, że macie ubaw, ale mnie nie jest do śmiechu :( chodzi o partnera (nie lubię tego określenia)

Gość ja zawsze sama wyjeżdżam
taki charakter pracy mojej,połówkę tylko na wczasy i imprezy rodzinne biore:) zresztą mój mąż nie lubi w tych sympozjach uczestniczyć:)

Gość gibobocian
Hymm. To zależy. Przede wszystkim - czy jeśli nie weźmiesz tej połówki to tajemnica czy nie. Jeśli to tajemnica to kaplica - będąc razem i chcąc być uczciwym nie da się utrzymać tajemnicy. Jeśli nie tajemnica i połówka akceptuje to problemu oczywiście nie ma. Dla prawdziwej pary tajemnic nie ma. Są co najwyżej trudne tematy.

a jeśli on nie akceptuje tego, że ktoś z rodziny mnie zaprosił a jego nie? i jeśli uważa, że ja powinnam go wkręcić w te zaproszenie? bo inaczej czuje się odrzucony i nie brany przeze mnie za partnera, że się go wstydzę ? Już naprawdę nie wiem, czy to ja jestem zbyt niezależna, czy on jest zbyt zaborczy :(

Gość aha i achhhhh
Zawsze zabieram, inni też. Ale czasem musimy dokupić.