Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossmana mam blisko

Jak odróznic te chusteczki rossmanowe?

Polecane posty

Gość rossmana mam blisko

Boze juz niewiem sama,kupiłam kiedys chusteczki w rossmanie okropne tłuste i suche powiedziałam nigdy wiecej,znajoma sie smiała ze mnie mówi ze ona kupuje i nigdy nie są tłuste tylko fajnie nawilzone i trzeba rozpoznawac po opakówaniu ale mówi ze nie pamieta nazw.moze któras mama mnie oswieci które sa te nie tłuste tylko normalne nawilżane?

Gość ojojojoj....
ja kupuję zawsze niebieskie i są odpowiednio nawilżone jak na mój gust. Są tam też z oliwką i te są tłuste, ale czy to różowe czy białe to nie wiem, przecież wszystko jest napisane na opakowaniu...

Gość uyuiyo8
te biało rózowe extrasensitive są nawilzane któres niebieskie sa tłuste na nich pisze oil-cośtam.

Gość na tych tlusych pisze po
niemiecku oöl albo to oöl wchodzi w sklad dluzszego wyrazu na przyklad oöl-feuchttücher czy jakos tak

sorry, powinno byc raczej öl a nie oöl bez tego o przed o umlaut

Gość MamaKingi8
Chusteczki z rossmana sa poprostu ochydne !

öl-feuchttücher to sa chusteczki z oliwka nie kupuj ich to nie bedziesz miala tlustych dodatkowo na kazdej paczce na odwrocie jest opis po polsku co to sa za chusteczki i na tych z oliwka jest napisane rowniez po polsku ze sa z oliwka a tego czy sa suche czy nie to nie rozroznisz. po prostu patrz na date waznosci albo date produkcji. wiadomo ze im starsze tym suchsze, a im nowsze tym wilgotniejsze

Gość malwina1985
ja znalazłam patent na rozróznienie ich nawet nie czytając,zazwyczaj te suche i tłuste sa leciutkie a te nawilzoe cięzsze i nie mam problemu wybierajac je w rossmanie.

Gość ghhxfjxju
te naturals jakie śa tłuste czy nie?