Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r5uyt6i7

CZY TAKI STRÓJ BEDZIE ODPOWIEDNI NA ZAKONCZENIE ROKU???

Polecane posty

Gość r5uyt6i7

- czrna spódnica z wysokim stanem -biała bluzka - czarne szpilki i torebka Tylko nie wiem czy brac żakiet? Bo niestey godzina bedzie w kosciele, a reszta na sali gimnastycznej. Na sali gim to wiadomo w bluzce bede, a w kosciele zimno wiec nie wiem czy do kościoła moge założyc czarną skórę kurtkę? Czy żakiet jakis?( chcociaz jestem b. chuda i żakiety na mnie wiszą)

Gość r5uyt6i7
nie, nie krótka, jest do kolan, a malowac to sie w ogóle nie maluje, bo jestem uczulona na wszytko:P nie udało ci sie dogryzc:P tylko sie zastanawiam czy ta kurtke brac do koscioła

Gość la:)
przecież to typowo elegancki strój wiec czemu miałby nie pasować. żakiet możesz wziąć, ale... zakonczenie roku w kościele? o.O

Gość r5uyt6i7
jest msza w kosciele, a potem zakonczenie roku na sali gimnastycznej. Mam żakiet, ale wisi na mnie:-O Brzydko wygląda:-O A w skórze to raczej nie zamarznę w kosciele jest bez kaptura, to tylko do koscioła, bo na sali to w bluzce będę.

Gość Żeby czymś sobie ten czas
W podstawówkach jest zawsze zakończenie roku z mszą w kościele. :D W gimnazjum i liceum ludzie się buntują. Chyba, ze szkoły katolickie. ;)

Gość r5uyt6i7
wiem, ale u nas to zawsze tak było u maturzystów:( jakos przeżyję:-O