Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama trojaczków-już!

urodziłam trojaczki ;)

Polecane posty

Dziewczyny,bo to nie jest tak,ze mi jest tak lekko i w ogóle,ale im więcej masz dzieci ,obowiązków tym bardziej stajesz się zorganizowana,kurcze dziewczyny ja też chciałam mieć jedno dziecko,a może za kilka lat drugie,a nie trójkę na raz,ale nie żałuję,że są,kocham moje dziewczynki najbardziej na świecie :) Meeea to Twoje urodziny są dla mnie najszczęsliwszym dniem w życiu !!

To jest niesamowite że tak was obdarzyło jednorazowo :) gratulacje . A jak mąż zareagował na wiadomość ile to przyjęłaś nasionek od niego na raz ? :) A mogłabyś pokazać zdjęcie dzieci ?

Mąż był w szoku,zresztą ja przez całą ciąże w szoku byłam,ale cieszył się bardzo i też pracuje na potrójnych obrotach :). Przepraszam,ale nie jestem zwolenniczką wstawiania zdjęcia dzieci na internet.

Gość widac , ze szczescie
tryska z kazdej strony :) oby tak dalej :)

Co do pytania o zdjęcie doskonale cię rozumiem :) podzielam twoje zdanie tylko ciekawość silniejsza jak wyglądają takie same trzy księżniczki .

Ja nawet naszej klasy nie mam,faaceboków i innych takich też nie. :) Gagita- przepraszam :(

Gość koszmar jakis
3 dziurawce :-o ,ale jak kto woli...

koszmar-jakiś - sam jesteś dziurawiec ;O.

Gość mama babelkow
mamo trojaczkow pamietam cie z tego tematu gratuluje i bardzo sie ciesze ze wszzystko u was ok i jestescie w komplecie:)sciskam was goraco i czekam na moje blizniaki:)

mama bąbleków- ooo heeej kochana! Cieszę się,że już mam poród za sobą i szpital :) . Kochana to zdrowia dla Ciebie i Twoich Bąbelków! ;*

a to super ,dzięki . Na pewno będzie wszystko dobrze ;)

Gość Tammta
autorka a ze tak spytam bo jestem ciekawa - dziewczynki donosilas do konca? czy wywołali czy porod wczesniej? cc czy sn?

Gość Tammta
Kurcze ale fajnie :) duzo sily dla ciebie :* przyda sie :D najwazniejsze ze wszystkie babaski zdrowe :)

Gość pewnie,,dd
dobrze ze odciagasz to ci pomoze bo przy piersi bys karmila caly dzien jesli dajesz tez modyfikowane a dzieci maja duze poczucie glodu to kup humana 1 jest zageszczona bardziej sycaca dzieci dluzej spia w nocy wiec mozesz to dac na noc .polecam wszelkie lezaczki ,maty i chustawki zebys nie musiala caly czas ich nosic

pewnie 'dd - humana1 - dziękuję bardzo,bo do tej pory podawałam bebilon1 . Ale może lepiej zmienić na humana1 ? Kurcze dziewczyny co radzicie ?

Tammta - urodziłam przez cc w 31 tyg . Miałam donosić do 33 ale jak poszłam na kontrolę do lekarza to powiedział,że już czas na cc :)

Gość Tammta
Tak własnie myslałam ze przed czasem musialas dziewczynki urodzic. Ja mam dwie kolezanki co blizniaki tez przed czasem rodziły 34tc i 36tc. Jeszcze raz potrójnie gratuluje ;)

Gość wigora
autorko gratuluję z całego serca i życzę dużo cierpliwości, siły i uśmiechu! ja mam jedno dziecko - synka 1,5roku, ale staramy się o drugie i mam cichą nadzieję na bliźniaki, chcemy mieć 3dzieci i jak sie męczyć to raz a porządnie;) mam blisko liczną rodzinę i wiem że pomogą w razie czego, tak jak u ciebie :)

Dziękuję bardzo :) . Ja tez mam koleżankę co ma blizniaki,ale rodziła w 35 tyg :)

Gość mama babelkow
Kochana dajesz nadzieje! boje sie wlasnie ze moge nie donosic bo drobna jestem bardzo ale jezeli mozna urodzic w 33 to znaczy ze nie trzeba sie martwic mam nadzieje ze moje dzieciaki posiedza ile trzeba:)bardzo sie ciesze razem z Toba:D

Kochana ja też jestem drobna,przed ciaża ważyłam 49 kg przy wzroscie 167 . ;) Kochana,musze dawac radę,ale dzisiaj mam taki monz powiedzieć luźniejsze przedpołudnie bo moi rodzice wzięli całą trójkę na spacerek :)

wigora-dziękuję! I Zyczę Ci z całego serce bliźniaków ;)

Gość mama babelkow
to tym bardziej przestaje sie martwic:D moj maz tak teraz czeka na usg na fajne zdjecia bo juz bedzie cos tam widac chyba nie dociera do niego ze juz obojga na jednym zdjeciu nie zobaczy:)

mama bąbelków- haha no nie zobaczy dwóch na jednym zdjęciu na pewno :). będzie dobrze,trzymam kciuki ;)

Gość pewnie,,dd
wiesz bebilon 1 jest mniej sycacy a humana 1 jest dla dzieci ktore sie nie najadaja jest zageszczona skrobia. ma tak samo jak bebilon lcpufa mleczko jest dobre tez odciagalam i dokarmialam humana 1 i malutki jeden i drugi spali 6 godzin w nocy i raz sie budzili na jedzonko w nocy i potem dalej spali .

no to chyba przejdę na tą humane1-dziękuję bardzo .

Gość pewnie,,dd
ja mam 2 synkow 26 miesiecy i 5 miesiecy wiec jedna dziewczynke bym ci podkradla hehehe:) za kilka lat planuje coreczke

Gość pewnie,,dd
co do kupki po humanie oby dwa byli karmieni piersia i humana potem po 4 miesiacu tylko humana i robili codziennie kupke zadnych zatwardzen czy biegunek nie bylo po tym mleku.humana jest zageszczona wiec tez dziekco mniej tez ulewa