Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUK@NK@@

Noi jestem w ciąży!.........

Polecane posty

Gość DUK@NK@@

Cholera no nie przepuszczała bym..... Kochałam sie z mężem w pozycji od tyłu.Mąż doszedł na mojej pupie(przepraszam za szczegóły)I trochę spermy ściekło w okolice moich narządów a dokładnie w okolice wejścia do pochwy.Miałam wtedy sluz płodny(dni płodne)Jak tylko gdy zauważyliśmy ten incydent szybko wytarłam.Podejrzewam ,ze cześć musiała już dostać się do wejścia do pochwy,bo tylko w tedy uprawialiśmy sex. Nie panikowałam w tedy,bo mąż nie doszedł we mnie.@ się nie pojawiła a dziś test wyszedł dodatni:( Jak to możliwe?czytałam ,że wytrysk musi nastąpić w środku by doszło do zapłodnienia.......

Gość przyszła mama trojaczków-już!
pojedynczej ? :D

a moze zostawisz troche intymnych szczegółow ze swojej sypialni dla siebie i męża?? :o

Gość DUK@NK@@
przyszła mama trojaczków-już!----kto wie może bliźnieta:DSama pochodze z biźniąt:) meaaa ..przeprosiłam za wyszczególnienie prawda.A pyzatym nie napisałam nic az tak obrzydliwego.Pozycja od tyły to nic nowego...nie rozumie twojej intrygi. Zadałam tylko pytanie jak to mozliwe by w ten sposób doszło do zapłodnienia? forum jest po to by pytać,a,żeby zapytac trzeba tez co nie co opisać.Nie musiałas nic odpisywać:(

Autorko no to powinnaś się cieszyć,bo dzieci to skarb ! ;)

Gość DUK@NK@@
tak ,tylko nie planowałam teraz ciąży ,choc wiek juz odpowiedni.Nie mielismy w dniu u niesienia żadnego zabezpieczenia i tak wyszło-eh

Gość DUK@NK@@
meaaa daj sobie spokój.Nie musisz wchodzić na ten temat i pisać.Nie mam ochoty sie sprzeczać.

Autorko,ja też planowałam jedno dziecko,a mam 3 :D

Gość DUK@NK@@
przyszła mama trojaczków-już!...no to serdecznie gratuluję:) Ale ja nie planowałam:(

Ale możesz liczyć na pomoc męża ? Mówiłaś mu o swoich przypuszczeniach ?

Gość pewnie,,dd
zaszlas jak sie kochaliscie bo w wydzielinie ktora wyplywa przed wytryskiem sa plemniki w liczbie wystarczajacej do zaplodnienia a ty mialas dni plodne wiec srodowisko idealne by przezyly.raczej nie zaszlas przez to ze doszedl ci na tylku i splynelo bo plemnik musi sie znalezc gleboko a sam tam nie doleci tak wiec zaszlas wczesniej ... ja tez zaszlam ze stosunku przerywanego wiec mozliwe jest

Gość DUK@NK@@
Mąż bedzie się cieszył,ale ja nie potrafię:( I cały czas głowie się ,ze musiałam miec mega pecha by w ten sposób wpaść:(

Gość DUK@NK@@
Nie sadzę bym zaszła przez ten płyn.tyle razy sie kochaliśmy i nie wpadłam w ten sposób.Tylko teraz jak sperma dostała sie do moich narządów..a ja mądra jeszcze ręką przetarłam.......ale mam doła:(