Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiett

garnki w szafce pod zlewem?-niehigieniczne??powiedzcie mi

Polecane posty

Gość do kobiett

wpraowdzilam sie do nowego mieszkania ktore dziele z 2 innymi osobami. oczywiscie mamy jedna kuchnie (dosyc mala) i w zwiazku z tym ze ja wprowadzilam sie ostatnia to zostala mi jedna ylko polka na talerze itp. no a na garnki szfka pod zlewem.... ale jakies to dla mnie dziwne , niehigieniczne trzymac tam garnki. czy wy macie cos przeciwko temu? trzymacie garnki w szafce pod zlewem?czy to jest niehigieniczne?

Gość do kobiett
nie mamy mysz ,a kosz jest po drugiej stronie kuchni.

Gość ja bym nie trzymała
hm, pewnie jak sobie posprzątasz i wydezynfekujesz to możesz trzymać,weź tylko pod uwagę, że niektórzy ludzie "odruchowo" wrzucają do szafki pod zlewem odpadki, będąc przekonani że tam jest kosz. A nie zawsze jest. U mnie nie ma, kosz stoi powiedzmy na widoku, a i tak zdarzało mi się po imprezach znajdować śmieci w szafce pod zlewem, gdzie trzymam środki czystości. Nie możecie się dogadać, żeby tamte osoby trochę zrobiły ci miejsca? Co z tego, że ostatnia się wprowadziłaś, płacisz tyle samo chyba?

Gość ja bym nie trzymała
Aha, no i jeszcze jedno - to jest przede wszystkim niewygodne.

każdy myśli że u niego myszy nie ma jeśli to jest budynek zbudowany po 2008 roku z nowej technologii to mogę przypuszczać ŻE MYSZY nie ma w innym wypadku myszy ZAWSZE SĄ

Gość do kobiett
mieszkam za granica, osoby z ktorymi meiszkam-nie znam ichale juz widze ze nic nie zrobia w tym wypadku , wiec albo zostaje mi po chmasku wciskac po troche swoich garnkow na kazda z ich szafek ,albo po prostu wsadzic je pod zlew. jestem pewna na 100 procent ze nie bedzie tam smieci bo tutaj nie praktykuje sie kosza pod zlewem. na myszy mamy rozrzucona trutke (sama ja rozrzucilam i sprawdzam co jakis cas czy jest zjedzona- jak na razie nie jest )

Gość do kobiett
dodam ze z tych grankow bede malo co korzystac,bo gotuje max. raz na tydzien. mam posilki w pracy. po prostu nie chce ich trzymac w pokoju

Trzymaj spokojnie. Moja mama od zawsze trzyma tam garnki i patelnie. nigdy nie było tam śmietnika a szafla jest w takiej samej czystości jak inne

Gość mi weszły
myszy w budynkach sprzed 2008 roku? Wiesz, może są w starych kamienicach, a w blokach w piwnicach, ale raczej nie w mieszkaniach! Całe życie mieszkam w blokach i to takich z lat 70tych, teraz to już mój trzeci taki blok i mysz widziałam raz - przy okienku piwnicznym. W mieszkaniu nigdy :o

Gość mi weszły
A zresztą - wiecie, że w miastach populacje szczurów i myszy przekraczają liczebnie populację ludzi?

U mnie w szafce pod zlewem też stoją środki czystości, ale jest tam porządek i jest tak samo higienicznie jak w innych szafkach i spokojnie można by tam trzymać garnki.

Gość do kobiett
dziekujabardzo. no u mnie w domu wlasnie trzymalo sie srodki czystoscie.i dlatego jakos nie kojarzy mi sie to miejsce z trzymaniem garnkow,ale widze ze nie ma problemu w takim razie. dziekuje 🌻

Gość hbuihnbuio
ja nie mam pod zlwem kosza mam narozny zlewozmywak a pod nim szafke narozna na gary :) nie jest tam brudno!!!

Gość paulibbbka
No to zalezy jaka masz ta szafke.Tutaj sobie popatrz moze znajdziesz własnie taka szafkę co by mozna był tam trzymac garnki http://www.projektujikupuj.pl/