Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

Zdjęcia, plakaty na ścianie. Do czego przyczepić? Pomóżcie :)

Polecane posty

Hej :) Chciałabym na jednej ścianie w pokoju stworzyć kolaż ze zdjęć, wycinków i plakatów. Nie mam tapety,a nawet jakbym miała to przypinanie szpilkami nie jest wg mnie dobrym pomysłem. Zastanawiam się czy nie dobrym pomysłem byłoby przykleić do ściany taką cienką korkową dyktę, (ale nie tablicę korkową, bo są małe i dużo kasy za to wyjdzie) ale nie wiem zupełnie skąd ją wziąć... A wy macie jakiś pomysł do czego te wycinki można by poprzyklejać/przypinać?...

Gość salianka
Najlepszym sposobem jest kupno jakiejś tablicy (magnetycznej lub korkowej - mają różne wielkości i kolory) lub po prostu przymocowanie korka do ściany (jest sprzedawany w rolkach jak tapeta lub arkuszach - zależy od jego grubości).

Gość bojawiem wszystko
W mojej młodości to na słomiance (mata ze słomy)..a w teraźniejszości sprawdź matę z korka

Gość gość
Możesz zrobić tablicę która będzie miała spód z aluminium. Potem bardzo łatwo będziesz mogła podczepiać np. zdjęcia magnesami. Chyba jedyna i najlepsza opcja jeśli nie chcesz gwoździków i taśm. Ja magnesy zamawiałam niedawno z www.euromagnesy.pl.

Gość gość
Ja różnego rodzaju zdjęcia czy notatki umieszczam na tablicy. Nie jest to taka zwykła nudna tablica jak zazwyczaj tylko zaprojektowałam ją sama na stronie E-NOTATKA www.e-notatka.com.pl. Fajne jest to że nie trzeba używać pinezek tylko można wkładać za tasiemki. Jak coś to można też kupić gotową.

Gość GabaNuna
Wiele rzeczy przyczepisz do tablicy korkowej. Ja sama mam ogromną tablice w pokoju i wszystko co chcę się na niej mieści. Sprawdź ofertę sklepu https://tablice-magnetyczne.com może znajdziesz tam coś dla siebie

Gość paninka
ja tez insppiracji szukam na prawo i lewo - npp, tu dame genialne triki :) http://ladnydom.pl/inspiracje/7,153170,23224875,sypialnia-w-salonie-jak-polaczyc-pokoj-dzienny-z-miejscem.html