Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

od samego rana o tym slubie..

Polecane posty

pojechalam do warsztatu zawiezc samochod na mot no i wracam pieszo, maly kawalek do domu, jakas babka sie przyczepila z przystanku (bo to dzisiaj swieto i autobus kursuja jak w niedziele) no i cala droge mi biadolila o tym slubie, o sukni, o ksieznej dianie i wogole, a ja mam to w dupie!!!!! zyja sobie jak paczki w masle za moje podatki ale monarchii w uk nie zniosa bo taka tradycja, bez funow i krolwej zatracili by ta swoja "brytyjskosc"..

Gość moja ocenaaaa
no tak =a co bylo w poslce jak umarl papiez???? nie to samo,albo i gorzej przez 4 dni w TV nie bylo nic do ogladnieca na tvp 1,2,lokalnej i polsacie. tak to jest u nich rodzina krowleska jest bardzo wazna.

Gość ehhhhh sie rozmarzyłam
zdesperowana, nie uwierzysz... a ja dzwonie do pracy żeby porozmawiac z personalną, bo dzisiaj kazała zadzwonic..a tu mi mówią żebym zadzwoniła po ślubie księcia bo teraz wszyscy oglądają..sami zdecydowali się w ten dzien pracowac za podwójną stawke a i tak nie pracują tylko tv oglądają

Gość Polka w UK
w Polsce trabiliby o tym przez tydzien, tak jak z cala reszta :) takie jest UK i tak bedzie nic na to nie poradzimy, nie wiadomo czy jakakolwiek zmiana by cos pomogla czy nie, tylle. co tu duzo pisac :)

Gość Pedorita
tez mi sie wydaje ze zabardzo sie podniecaja ludzie...

Gość a ja nawet tv od rana nie
ogladalam i na neta dopiero teraz wlazlam :) od rana cos zalatwialam. do wieczora mam nadzieje ze ta szopka ze slubem juz minie i ludzie nie beda dostawac orgazmow na jego punkcje ... :D

Gość romantyczkaaaaa
No i co z tego, ze od rana :) Taki kraj, w Polsce tez by od rana bylo, wlasciwie pewnie trwaloby jakis tydzien conajmniej ;) Ja tam troche ogladam, jak nie mam ochoty to nie patrze w tv :) Ogolnie musze powiedziec, ze nawet podoba mi sie ten slub. Nie bylam zbytnio zainteresowana tym slubem, ale teraz jestem ciekawa. Kate i William wygladaja bardzo fajnie razem.

Gość stare pierniki z was
ale marudne baby sie zebraly..ja tam bylam w parku, ogladalam slub i sie dobrze bawilam, atmosfera swietna, a wy siedzicie w domu i narzekacie jak stare kwoki znudzone zyciem...

Gość sfd
w Polsce ponad rok czasu pierdola o katastrofie w smolensku..od tego to dopiero zygnac mozna

Gość Georgia Alabama
A ja tam sie ciesze ze w koncu cos sympatycznego. Slabo mi jak widze codziennie zrace sie w TV Jarki i Donaldy ze swita, slucham o komisjach sledczych w sprawie cholera wie czego za gruba kase, albo dowiaduje sie newsow o katastrofie smolenskiej i kto byl krotszy w trumnie a kogo beda ekshumowac... Przynajmniej w koncu temat, przy ktorym mozna w spokoju zjesc sniadanie :)

Gość olivia dunham
ja ogladalam sobie w tv. No i na ulicach przynajmniej mniej gwarno bylo:) chociaz teraz przez nastepny tydzien nie bedzie nic innego w gazetach tylko ten slub

czy tak czy siak musialam isc do pracy.. ladnie ta kate wygladala, a nawet bardzo ladnie.. grr.. przelaczylam na program z transnimsja (bo mysle sobie, ze jestem w koncu w uk i zyje tym im zyciem to sie troche zasymiluje), no i tak wytrzymalam do momentu az kate weszla do kosciola no i taka mnie zazdrosc chwycila za serce.. hehe.. jej to dobrze, idzie sobie i macha do tlumu wiwatujacych ludzi, w tej swojej zajebistej sukni i do tego wyglada pieknie no i na pewno nie zal jej 300 funtow na naprawde samochodu (wlasnie..oblalam mot i bedzie mnie to kosztowac 3 stowy). moze i ksiaze william nie jest w moim typie, ale sie tak przygladnelam i dla tej calego szczescia (tzn. pieniedzy, slawy) moglabym spokojnie wyjsc za niego za maz i nawet bym go pokochala (moj facet na pewno by mi to wybaczyl..:) ). jakie to niesprawiedliwe! urodzic sie juz uprzywilejowanym, lepszym od innych, monarchia kloci sie z demokracja, monarchia to rasisci i seksisci do tego. potrzebna im rewolucja tak jak we francji. ogolnie jestem przeciw. no ale mowie tak tylko dlatego bo jestem po tej stronie :) ale dalam wywod hehe.

Gość romantyczkaaaaa
panowie oboje wygladali fajnie ;)