Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzeniówka z dynkiem

to fałszywy mit, że faceci nie chcą matek z dzieckiem

Polecane posty

Gość IMO13801
Fajną masz ksywkę laska - pasuje do wściekłej treści Twojej wypowiedzi. :classic_cool:

Gość don kichot z manci
rozwodka chodz wsadze ci w buzie fiutka:P

Gość Czlowiek_z_bliznami
A fakt faktem że z raci iż moja rodzina od lat prowadzi dochodowy interes jestem mimo młodziutkiego wieku ustawiony jak należy :D Mimo że się uczę jeszcze dorabiam i na brak siana nie mogę narzekać. Gdybym ja przypadkiem kogoś napompował to ta panienka nie musiałaby się martwić o przyszłość, bowiem wszystko jest. Z racji iż ona mnie może uwarzać za frajera to z racji kasiastej rodzinki jestem apetycznym kąskiem, z racji iż kiedyś się przyjaźniliśmy :P Nic z tego, niech spierrdala do ZOO.

Gość dauedos1485
rozwodkaaa slinia bo moze maja nudnosci. Nie kazdy ma mocne nerwy do hardcore'owych widokow . . .

Gość Czlowiek_z_bliznami
rozfutka nikt się na twój widok nie ślini z powodu chęci na ciebie. Poprostu ludziska dostają ślinotoku, który jest objawem nudności. Sam jak bym ciebie ujrzał to pewnie bym rzygnął. Życzę niepowodzenia ;)

Gość dauedos1485
I GIT

Gość patrz sobie na ładne ciało
i tyle. A ta sobie dorabia ideologię :O 🖐️ Jak by dała dupy to pewnie częśc tych gapiących by wzięła :P i tyle pa pa

Gość Tez mam
A ja mam córkę z facetem z którym nie jestem i moj obecny mąż kocha ja jak własne dziecko nawet bardziej bo czego dziecko by nie chciało to on jej kupuje

Gość IMO13801
I rozwódka dostała pojazd - zasłużony z resztą.

Gość Czlowiek_z_bliznami
twój monsz jest dziwny.

Gość dauedos1485
Jakis masochista, albo samobojca pewnie by wzial

roznie sie dzarza - moj dobry kumpel zostawilnarzeczona i sie zwiazal z samotna matka (jego miloscia) i dzis tworza zgrana rodzine a i on jest szczesliwy. Mam tez kolezanki wolne i zaradne - a i tak faceci do nich nie lgna. Wniosek - zalezy od kobiety -sa takie ktore pomimo przychowko beda przyciagac mezczyn oraz takie ktore nigdy ich specjalnie nie beda przyciagac. jesli kobiety ma wlsane pieniadze i nawet jest samotna matka to jej nie potrzeba do szczescoia "jelenia -utrzymywacza" - choc pewnie taki model to mniejszosc wsrod samotnych mamusiek;-)

ooo kuźwa, chiałabym wam jakoś dogryźć na waszym poziomie, ale nawet piwnica jest za wysoko. Niżej juz nie zejdę. Piszcie co chcecie - póki jestescie w necie. Ja juz zamykam komputer, a w realu to ja dyktuję warunki. Pa prawiki.

Gość do Tez mam
no i właśnie mamy przykład jednej pindy, której udało się znaleźć jelenia. Zachwycasz się nad miłością męża a mogę się założyć , że z twojej strony miłości do niego nie ma, tylko udawana żeby kasę w was ładował.

Gość Czlowiek_z_bliznami
rozwodka tobie to bym nawet nie dał possać mojego pytonga. spierrdalaj dyktowac warunki w burdelu.

Gość dauedos1485
Albo jakis ,,mily starsy pan po przejsciach'', jak to okreslila i ktoremu nic lepszego w zyciu nie zostalo . . . , poza taka rozwooodka

Gość don kichot z manci
takiemu starszemu panu,to rz na jakis czas wystarczy ze pociagnie krowke toffi:)Mlodemu musi codziennie;)

Gość dauedos1485
Dyktowac to mozez szczurom w piwnicy, zeby rowno stawaly

Gość wiecie cooo?
a jak taka matka z dzieckim była by Megan Fox to co wtedy? tez byscie nie chcieli? :)

o jezusku;-)) a co wy z ta kasa?? jaki to ma zwiazek? jak kobieta - nawet samotn matka - ma wlasne pieniadze to nie szuka jelenia - jelenia szukaja w znzcnie wyzszym stopniu wszystkie laski ktore nie potrafia same zarabiac na swoje potrzeby - i to one sa bez dzieci i robia wszystko zeby swoja atrakcyjnosc "sprzedac" za jak najlepsza cene;-)) potocznie to sie nazywa malzenstwo ztradycyjnym podzialem rol;-))))

Gość Czlowiek_z_bliznami
nie lubię megan fox, wolę alice bragę :P choć jak by moja ulubiona była dzieciata i sama to jej też bym nie chciał

Gość wiecie cooo?
trudno ... obejde sie bez was :)

Gość jak to co ztą kasą?
a która samotna matka jest zaradna finansowo? każda żyje na kiepskim poziomie finansowym bo przez dzieciaka nie ma dużych możliwości.

Gość IMO13801
Się ROZWÓDKA zbulwersowała. Tylko skoro dyktuje warunki w realu, to czemu jest samotną matką? :D

Gość don kichot z manci
przyszedl krem nawolwyac modly o megan fox;P

Gość Czlowiek_z_bliznami
ona jest yebnięta, sztyl od kilofa jej w doopie i przekręcony krzyżyk na drogę :P

Gość straznik jean'su
a ja mam kochanke co ma dwuch synow i wcale mi to nie przeszkadza.Jest nam dobrze a nawet wspaniale powiem aż ! :)

imo - z wyboru a Czlowiek_z_bliznami tutaj skacze, a sam pisze o sobie, że jest z dolnej półki i żadna go nie chciała!

Gość Tez mam
Nikt nikomu kasy nie każe ladować ćwoku dziecko ma alimenty i nie wiesz to sie nie wypowiadaj

"[zgłoś do usunięcia] jak to co ztą kasą? a która samotna matka jest zaradna finansowo? każda żyje na kiepskim poziomie finansowym bo przez dzieciaka nie ma dużych możliwości." moja kolezanka np. - jest inzynierem i spoko zarabia - a zostala samotna matka (dokladnie rzecz biorac sie rozwidola) wieku 32 lat, wiec dziecko nie ma nic do tego jestes ograniczony/a w swoim toku myslenia;-))))