Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

sierpien 2011

Polecane posty

Gość kisia xxxxxxxxxxxxxxxxx
a jest ktos z krakowa ?

to polecam ci imygikonos. Tylko czytaj opakowanie, bo jest wytrawne i półsłodkie. Wybierz te półsłodkie - będzie smakowało.i jest niedrogie, ok 15 zł za butelkę. Bardzo dobra jest Portada ale to już30zł za butelkę.

mini__69 - 06.08 A JA MAM 6 SIERPNIA - 06.08 frycia.1987 - 06.08 Słupsk okolice tancereczkaaa - 06.08 kanibalka - 06.08 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - 13.08 Faaaktycznie - 13.08 Bydgoszcz moniczka84 - 13.08 Śląsk kasiulek1111111 - 15.08 Zołza:P - 19.08 Szczecin sierpniowa panna młoda...- 20.08 Ewusiak89 - 20.08 Poznań sysunia 999 - 20.08 Nha - 27.08 zozole - 27.08 Marcia22222222222 - 27.08 amikaya - 27.08 Renixxx - 27.08 Aksik27 - 27.08 ewunia89 -27.08 _MalgosiaGosia_- 27.08 miss..ss - ?.08

widze ze najwiecej osob to na koniec sierpnia. ciekawa jestem jaka bedzie pogoda mam nadzieje sloneczna ale tez zeby zbyt goraco nie bylo.

Gość kisia xxxxxxxxxxxxxxxxx
czytalam gdzies ze najlepsza pogoda bedzie pod koniec sierpnia a slaba na początku a wtedy ja biore 13.08 heheh :(

Predykcje są bardzo pozytywne i synoptycy przewidują, że po długiej i mroźnej zimie pogoda na sierpień 2011 zadowoli nie jednego wczasowicza. Co prawda prognoza pogody na sierpień w pierwszej połowie miesiąca przewiduje delikatne ochłodzenie czym nie musimy się bardzo martwić, ponieważ już trzeci tydzień sierpnia zapowiada się upalny. Powrócą wyższe temperatury a słupek rtęci dojdzie do 28 stopni Celsjusza. ja znalazlam cos takiego

Gość oodf
oj nie podoba mi sie taki cycek

ojej super ten regulamin, usunę z niego tylko punkt dotyczący tego lustra ;) my skopiowaliśmy pomysl od znajomych u których byliśmy na weselu - zamiast ksiegi gości zrobimy zdjęcie w większym formacie z szerszą białą ramką dookoła, na której goście beda mogli sie wpisac - postawimy to w przejsciu miedzy salami z pisakiem - bardzo mi sie ten pomysl podoba :)

Gość Faaaaaktycznie
Udało się nareszcie znalazłam biustonosz, który pasuje :) w Etam Uff... Kolejna rzecz załatwiona :)

A ja to bym chyba wolała, żeby jednak nie było upału :) nie umrę z ciepłainie spłynie mi makijarz :) tylko, żeby nie padało

Gość Faaaaaktycznie
Moniczka jak najbardziej zgadzam się z Tobą, jak nie będzie padać i wiać (bo fryzura może nie wytrzymać) to pogoda jest mi obojętna, i nawet lepiej lekki chłodek niż żar z nieba

Dziewczyny a jakie ja koszmary mam szok,ze sie do kosciola spozniam ,ze w ostatni dzien nie ma fryzjerki. No mnostwo tym podobnym.

hhahahahha no to nieźle. Ja sukienke byłam wybierać dopiero koniec kwietnia. i moja mama i babcia strasznie panikowały, że jeszcze nie byłam nic przmierzać itd itd. I w jeden dzien tak mnie na kręciły, że potem mi się śniło, że siedze w domu przed kompem i oglądam na allegro pustaki na budowę. A mama z babcia latają wokół mnie i krzyczą, żeby m się ruszyła i coś wybrała, bo za 3 godziny ślub a ja dalej nie mam sukienki :) a ja im na to luzik, jeszcze trzy godziny zostały, musze cegły poszukać :) :):)

dobre hehe. Ciekawe co bedzie mi sie snilo przed samym slubem o ile zasne heh.

Dziewczynki protokół spisany. Teraz czas na spowiedź. USC też załatwiony. Tylko zapowiedzi nei załtwione, bo ksiaż z tym kazął przyjśc za miesiać. Oj takei zawracanie głowy, jakby nie mógł teraz kasy wziąść zapisać, że zapłacone i za 5 tyg wygłosić pierwsze. Menu ustalone tylko w kwesti dań ciepłych. Sukienka na poprawinyki kupiona. A i przymiarka była i nadal moja suknia jest dla mnie najpiękniejsza, ale okazało się, że schudałam o cały rozmiar i kolejne poprawki. Nastepna przymiarka za miesiąc.

a u nas zapowiedzi już widzą :) a byłam je zanieść w maju... odrazu powiesili :) teraz muszę odebrać i zanieść do kościoła gdzie ślub

Dziewczyny a czy wy bedziecie mialy jakas probe w kosciele bo mi ksiadz powiedzial ze to nie jest konieczne.

Gość Faaaaktycznie
U nas nie mówił o próbach i raczej nie słyszałam by ktoś miał takowe Mi jeszcze nad głową wiszą nauki z wikarym, że też wymyślili coś takiego, wkurza mnie to, bo jak chcieliśmy się umówić to też gadał że za miesiąc i tak co chwilę coś

przeraza mnie to troche,juz zaczynam sie tym wszystkim stresowac,my tez jeszcze nauk nie mamy jak ostatnio kontaktowalam sie z proboszczem to mowil ze wszystkie sierpniowe pary chce zebrac w dobrym terminie,nie wiem jak on to zrobi ale nadal czekamy na telefon od ksiedza.

Gość Faaaaktycznie
U nas to są dodatkowe nauki, zaświadczenie z liceum o naukach + poradnictwo (3 spotkania) + jeszcze 3 spotkania z wikarym Ja to się ciągle boję że on mnie z katechizmu będzię przepytywał Spróbujemy w tym tyg do niego podejść może będzie miał czas umówić się na te nauki Kolejne podejście ehhh... No i przez Was też juz miałam dziwny sen ;) że na zaproszeniach napisałam że ślub jest na 16:30 a miało być na 16 :( i zastanawiałam się czy zdążę wszystki zawiadomić (w rzeczywistości mamy 16:30 ;) ), super ciekawe co to będzie dalej :)

Gość Nha
O kurcze współczuje wam że macie takie procedury z księdzem... My u księdza już załatwiliśmy wszystkie formalności.. teraz tylko w tym tygodniu zaniesiemy gotowe dokumenty i pewnie ksiądz wyśle nas w końcu na spowiedź przedślubną. Ale ogólnie to mamy super księdza i wszytsko udało nam się bardzo szybko i sprawnie załatwić.. póki co bez komplikacji... 13 lipca idę na pierwszą przymiarkę sukni bo dostałam telefon że już przyszła.. Teraz w sobotę idę na makijaż i uczesanie próbne.. bo wybieramy się na wesele i przynajmniej wykorzystam makijaż i fryzurę i zobaczę czy są trwale;) Kupiłam już strój na poprawiny, czekam na buty... Jeszcze tylko zamówię tort, kwiaty i myślę że wszystko mamy.. Zaproszenia też już wręczone - odpadło już około 20 osób.. ale to nic nie szkodzi, bo salę mamy na 140 osób, a zaprosiliśmy 170 ;) hehe także szczerze mówiąc liczę na to że troszkę się wykruszy.. Pozdrawiam!! :)))

Mój pierwszy sen miałam już kilka miesięcy temu, nie chcę ich więcej. A śniło mi się, że mój M. stoi przy ołtarzu a ja pięknie ubrana idę do niego, wszyscy się patrzą. A ja zamiast z każdym krokiem się przybliżać to się oddalam. Brrrr Oby pogody nie było takiej jak w weekend chyba białe kalosze trzeba będzie kupić :) Jaka jestem zła, chciałam kupić bieliznę ehh byłam w 4 różnych sklepach i w każdym po mierzeniu wychodził mi inny rozmiar i w końcu nic nie kupiłam ehh Z butami dla M jeszcze lepiej, rozmiar 45 i co się pytamy nie ma. Garnitur upatrzony ale nie wiadomo co do niego muszka, krawat, niby kamizelka jest niemodna a w każdym sklepie wciskają ehh.

Ja dzisiaj zamówiłam kwiaty. A po południu poradnia życia rodzinnego i wszystko będziemy mieli załatwione :) jeszcze trzeba będzie kupić alkohol napoje i garnitur, ale to już drobiazgi :)

Moniczka no garnitur to nie jest taki drobiazg hehe - a tak do kwiatów jakie bukiety modne w tym roku hmm...?

a mam jeszcze takie pytanko do was dziewczynki na którą godzinę będziecie miały podawany torcik???

Gość Faaaaaaktycznie
Aksik o szukaniu bielizny to Ty mi nic nie mów chyba z 20 sklepów odwiedziłam zanim znalazłam pasujący biustonosz I dokładnie tak jak piszesz w każdym inny rozmiar My mamy przyjęcie więc tort podawany jest zaraz po obiedzie z resztą ciasta, ale zwykle torty krótko przed oczepinami są u nas podawane