Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dbam o too

to nie sprawiedliwe że opuszczona kobieta z dzieckiem

Polecane posty

"**cream** ja mam gdzies takie panny z dziecmi same se takich wybierają np czesto widze jak idzie para facet z piwem a za nim jego kobieta pcha wózek z dzieckiem ale kazdy wybiera to co mu pasuje więc niech potem cierpi " dokladnie - wszystko co nam sie przytrafia to konsekwencja naszych wczesniejszych wyborow. Ja tam nie mam nic do samotnych mamus ale irytuje mnie ze one maja pretensje i probuja narzucac np. mezczyznom co im sie "powinno" podobac! mi nie przeszkadza kobieta pchajaca nawet dwa wozki za facetem z piwem - wyznaje zasade zyj i pozwol zyc innym tak jak sobie sami wybrali - tylko nie pozwol im zeby ci potem marudzili;-)))

Gość dobre dobre dobre
jak sa fajne babki to nie musza byc same. jak sa glupie pindy i do tego z pretensjami do calego swiata to kazdy facet da wsteczny.

Gość Frajerzyna
dyskryminacja to takie modne słowo. po prostu ludzie muszą mieć albo wygląd + osobowość albo jedno z tych rzeczy, inaczej z seksu nici

"[zgłoś do usunięcia] Grzechu Warta :D ale jest duzo takich starych panien co nikt ich nie chce;p " fakt, tak samo jak jest duzo lasek co mysla ze jak za maz wyjda i sa chciane to im od razu samoocena skacze;-))

frajerzyna - nie uogolniaj, moje jeszcze wtedy chlopak mial kolezanke wysoka i ladna blondynke ktora zwiazala sie z niskim grubym i lysym kolesiem (nie dresem) i nie byl specjalnie atrakcyjny osobowosciowo a i kolezanka dobrze zarabiala wiec nie dla pieniedzy - co nam powiedziala - ze on ma to "cos" co ja kreci. i tyle;-)

Gość Frajerzyna
cream, a próbowałeś się opieradalać fast foodami?

Gość dobre dobre dobre
[zgłoś do usunięcia] ROR frajerzyna - nie uogolniaj, moje jeszcze wtedy chlopak mial kolezanke wysoka i ladna blondynke ktora zwiazala sie z niskim grubym i lysym kolesiem (nie dresem) i nie byl specjalnie atrakcyjny osobowosciowo a i kolezanka dobrze zarabiala wiec nie dla pieniedzy - co nam powiedziala - ze on ma to "cos" co ja kreci. i tyle Brawo !!!! a teraz napisz to temu kolesiowi co pol roku na recznym jedzie bo dziewczyna mu sie dotknac nie da.

Gość Frajerzyna
dlaczego? od tego się tyje. zobacz ten film gdzie facet zaczął codziennie jeść fast-foody

ale po co mam mu to pisac? ludzie sa rozni co zilustrowalam powyzszym przykladem, skoro on sie zakochal w dziewczynie ktora nie lubi seksu to sam sobie ukrecil bicz

Gość oto temat na którym
sfrustrowane prawiki mogą się powyżywać

nie chce fast foodów bo bede gruby tzn bede miał wielki brzuch a to nie wygląda zaciekawie aczkolwiek niektóre szczupłe laski na to lecą na szczupłych nie chudych nikt nie leci

cześć, już chciałam przekonywać prawików, że kobieta z dzieckiem jest cool, ale oni chyba są niereformowalni, dziś dostałam awans, a szef powiedział, że wybrał mnie, bo jestem kobietą i kobiety są lepszymi pracownikami i się nie pomylił. a prawiki obrzucają błotem wszystkie kobiety, a na czerwono piszą, że wyliżą nam buty i będą naszymi niewolnikami. Może myslą, że jak dobiją jakąś opuszczoną babeczkę w dołku to ta im chociaż swoją balerinę do wyssania odstąpi?

"już chciałam przekonywać prawików, że kobieta z dzieckiem jest cool," napisz, co chciałaś napisać, chętnie przeczytam :)

Gość dobre dobre dobre
ja tez chetnie przeczytam

powiedzcie mi kto lepiej wykorzystał swój czas: - kobieta, która była w jakimś związku, coś nie wyszło, ma dziecko i szuka odpowiedniego faceta, bo nie chce byc sama czy - ktoś kto nigdy nie zaangażował się na tyle żeby zdecydować się na dziecko, albo nawet nie stworzył żadnego związku tylko blamczy w necie?

Gość dobre dobre dobre
i toniby ma przekonac ze ty jestes ta lepsza?

Gość dobre dobre dobre
a kto ci kaze miec?

kremie jestem tu jakiś czas i widziałam już sporo topików samotnych i bezdzietnych dziewczyn w różnym wieku i z różnymi hobby. A ty włazisz tylko na topiki o samotnych matkach. Masz obsesję na naszym punkcie?

Eee, myślałem, że będzie lepszy argument ;) Kobieta, mogła być w jakimś związku, coś nie wyszło, ale nie zaszła w ciążę. Nie każda panna z dzieckiem planowała potomka, i nie każda bezdzietna musi być kims, kto nigdy nie byl w powaznym zwiazku.

Gość Mężatka_33*
Bardziej szanuję samotne matki od kobiet, które nic nie robią i żerują na wypłacie męża. Gdy dzieci są małe to jest zrozumiała, ale później dalej siedzą w domu. No i są takie kobiety, które pozwalają na bicie mężom, bo nie chcą odejść z powodu kasy. Znam takie osobistości.