Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dbam o too

to nie sprawiedliwe że opuszczona kobieta z dzieckiem

Polecane posty

datson ja nie pisałam o kobietach z dziećmi i bez, bo my nie rywalizujemy. Wszystkie jesteśmy kobietami i chcemy być z kimś czy mamy dziecko czy nie (podobnie jak inne sprawy, które nas różnią), pisałam o tych samotnych odludkach, co tu siedzą tj. cream, imo, człowiek z bliznami i reszta atakujących nas pętaków.

Gość dobre dobre dobre
rozwodka dlaczego jestes samotna matka?

"porównujesz siebie do przegranych prawiczków i na ich tle chcesz wypaść pozytywnie" ja wypadam pozytywnie w każdej dzieninie mojego życia i mój pobyt na kafeterii ma inny cel. Ale dawaj, utocz trochę jadu, żebyś się wrzodów nie dorobił.

Gość jassneee jasssneeeeeee
ale ona pisała o facetach, nie o tobie

Gość dobre dobre dobre
czyli jestes rowiedziona , samotna matka i juz po 30?

""Jak facet może to wymieni na młodszą" ale tylko taki z kompleksami, co sam nic sobą nie reprezentuje i jest wart tyle, co przedmioty i kobiety, które go otaczają.

Gość dobre dobre dobre
rozwodka ale po co tak nerwowo. prawy trafil w czuly punkt?

Gość dobre dobre dobre
rozwodka liczy na masochiste.pewnie sama wie najlepiej na co moze liczyc.

Gość dobre dobre dobre
z tym jest roznie ale czesciej te co nie rodzily sa ciasniejsze.

w jaki tam słaby punkt? nie chrzań. Powiem wam tak: Prawdziwy mężczyzna sam kształtuje swoje otoczenie, potrafi zadbać o siebie, dom, kobietę i dzieci. I nawet jak sie zwiąże z kulawą i niedowidzącą to ta kobieta przy nim rozkwita i jest pożądana przez innych facetów. A pierdoła musi iść na gotowe, bo sam nie umie nic. I jakbyście spytali to ja też sama kształtuję swoje życie.

Gość dobre dobre dobre
jak mnie rozwalaja takie picze co tak smeca. a ten "prawdziwy mezczyzna" to niby ten co to sie bedzie takim tlumokiem zajmowal? prawdziwy mezczyzna to sobie znajdzie atrakcyjna babke i nie bedzie tkwil przy tlumoku mimo takich szmatlawych zagrywek jak te twoje teraz. dlatego jestes sama.

Gość dobre dobre dobre
rozwodka ja jestem dzisiaj w dobrym humorze i dalatego dam ci dobra porade. zaden facet nie zechce byc z taka dupa. jak bylas taka dla swojego to mu sie nie dziwie ze cie rzucil. kazdy inny tez ucieknie. nastaw sie inaczej jak chcesz jeszcze jakiegos zlapac bo ci nawet cyc i dupa nie pomoze.

Gość sidef
" I nawet jak sie zwiąże z kulawą i niedowidzącą to ta kobieta przy nim rozkwita i jest pożądana przez innych facetów. A pierdoła musi iść na gotowe, bo sam nie umie nic." a w drugą stronę to działa? Bo jesli tak, to prawie kazda kobieta to pierdoła, ktora musi isc na gotowe.

pierdoła pierdoła pierdoła, ty się najpierw zajmij własnym życiem, a to kto mnie rzuci (jak na razie żaden) to już nie twoja sprawa. Choć widzę, że o tym marzysz to nie decydujesz za innych.

Gość X77
@Grzechu Warta :D "cream a zwiazek rozpatruje sie pod wzgledem korzysci i strat ? od kiedy? " Od ZAWSZE! I nie tylko tych materialnych i wizualnych korzyści, ale też tych emocjonalnych. Aha... i kobieta z dzieckiem nie ma szans na nowy związek.

Gość ghhjjj
za co to wszystko pytasz ? za chciwosc ! chciało ci sie wiecej pieniedzy to pozwoliłas na wyjazd to teraz masz ! na co liczylaś ? ze bedzie tam na recznym jezdził ? głupia ty ! ale takich jak ty wiele .

Gość widokueee
prawdziwy mezczyzna :) no .... widze ze kazda ma tu pojecie wlasne takowego. Mozna twozryc do woli . prawdziwy mezczyzna to taki ktos , kto poradzi sobie w kazdej sytuacji jaka go spotka , jak fizyczna , tak psychiczna i zyciowa . A nie ktos kto nie zdradza , kto dba o zone itd. Dba sie o to o co warto dbać , jak nie ma za bardzo to i sie odpuszcza . Tylko kobietom sie wydaje, ze zawsze sa one swietne , a maż okazała sie gadem , Moze i tak , ale nic nie dzieje sie bez przyczyny !