Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dbam o too

to nie sprawiedliwe że opuszczona kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość nie dbam o too

nie ma już szans na normalnego faceta. Mam 24 lat . znaliśmy się od 4 to była wielka miłość wielkie uczucie.. pół roku po ślubie wyjechał za granicę do pracy. ja w tym czasie czekałam na kazdy jego telefon tęskniłam jak nikt inny chciałam do niego jechać... tutaj też nie miałam lekko opiekowałam się dzieckiem praktycznie wszystko musiałam planować i robić sama i sobie jakoś radzić... kogoś tam poznał zakochał się nie wie co robić że narazie nie wraca tak będzie lepiej...... zero walki o nasze małżeństwo o dziecko..... Ja normalnie nie mogę w to uwierzyć zostałam sama jak palec bez szans na miłość na partnera...tak mnie skrzywdził nie umiem do siebie dojść po tym wszystkim..on jest z inną a ja ? samotna mama niedługo rozwódka.. skazana na samotność i zraniona... za co to wszystko?

Gość jjaja
Niedojrzaly gowniarz, pojechal pracowac na wasza wspolna przyszlosc czy wyrywac dupy???? Jak slysze takie historie to mnie szlag trafia. A Ty moja droga jestes jeszcze mloda, wiem, ze teraz jest Ci ciezko, ale otrzasniesz sie z tego wszystkiego i jeszcze kiedys bedziesz mu wdzieczna, ze nie zmarnowal Ci np. 15 czy 20 lat zycia i potem odszedl, 'lepiej', ze stalo sie to teraz. Bedzie dobrze choc wiem, ze teraz w to nie wierzysz.

Gość Kobieta dokladnie w tej samej
sytuacji jak Ty jestes odbila mi narzeczonego :( To nieprawda ze takie osoby nie maja szans, bo maja. Ale prosze nie bierz sie za pierwszego lepszego

autorko zadalas retoryczne pytanie za co to wszystko - to konsekwencje twojego zlego wyboru;/ i masz racje zycie jest niesprawiedliwe - tak bylo jest i bedzie

Gość SAMOTNE MATULKI
to jebane kurestwo do dymania kazdy facet sie smieje z samotnych mamusi buhahaha

Gość gosciu 560590
cipa wielka rozstępy cellulit cyce jak u murzynki :)

takie zycie wy tez wybrzydzacie ten za niski ten za chudy ten ten za biedny :P to faceci mogą olewac samotne matki

Gość nie macie szans na zadnego
chyba ze na jakiegos zdesperowanego pojeba jakiegos fejt hop glory czy takiego podobnego, zaden w miare normalny facet z takich czy innych powodow nie wezmie sobie samotnej mamusi z jej dzieciakiem

Gość bezdzietny ale szczesliwy
SAMOTNE MATKI TO NAJGORSZE GÓWNO W JAKIE MOŻE SIĘ WPAKOWAĆ FACET OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

ale to dziala tez w druga strone - kobiety tez nie lgna do facetow z dziecmi - nawet jesli te dzieci mieszkaja z swoimi mamuskami, spro dzieczat niemajacych wlasnych dzieci woli partnerow z takim samym statusem;-)

jak mnie wkurwiaja te pogladu sprzed stu lat ze kobieta z dzieckiem to rozstepy cellulit cycki jak u murzynki itd dgyby tak bylo to nie mialyby kolejnych dzieci bo juz mezowie by sie nimi nie podniecali i z nimi nie chcieli byc prawda a jest duzo kobiet z dziecmi bardzo pieknych.. a duzo jest nastolatek spasonych co waza po sto kilo i sa brzydsze niz wspolczesne kobiety po 30stce

Gość earsdtfy
ja pierdole :o jak wam samotne mamusie chce sie faceta to bierzcie sie za samotnych tatusiów a nie oczekujecie bóg wie czego :o

cream a zwiazek rozpatruje sie pod wzgledem korzysci i strat ? od kiedy? myslalam ze ludzie jak sie kochaja to po prostu chca ze soba byc a nie najpierw analizuja za i przeciw

no piękna kobieta z dzieckie to juz oznaka ze puszczalska bo jaki facet by zostawił piękną laske? takie na bank sie puszczają

Grzechu Warta :D..a wy to nie analizujecie?? ten xza biedny ten nudny ten za chudy jak bede z nim wyglądac :O

cream oj to nie takie proste chyba .. moze ta piekna kobiete maz maltretowac i od niego odeszla? moze byc alkoholikiem i sie przez to rozstaja ? moze sam ja zdradzil? moze sie po prostu nie dogadywali ? nie pomagal jej przy dziecku i nic nie robil w domu i miala dosc ?

ciaza nie zawsze ale czeto znieksztalca oraz deformuje cialo kobiety. wiem z doswiadzcenia;-) a nastolatki tez bywaja rozne - jedne grupe inne takie ze kusza a to ze kobiety zachodza po raz wtory w ciaze to nie oznaka ze sa nadal "atarkcyjne i pocigajace" tylko ze ich faceci sie przyzywczajaja i je nadal byzkaja - czasem z mniejsza przyjemnoscia. ogolnie to bym nie demonizowala samotnych matek - wszystko zalezy od wielu czynnikow. czasem samotna matka ma wiecej adoratorow niz samotna panna ;-)

no skoro takiego se wybrała to musi byc głupia pewnie myslała cipą chciała bad boya to niech cierpi

o ja sie z tym zgadzam mam kuzynke ktora urodzila dziecko i ma meza a nie moze sie odpedzic od facetow jest taka atrakcyjna a mam dwie takie ktore nie maja dzieci sa ustawione w zyciu (praca mieszkanie) a sa starymi pannami i nikt ich nie chce

a co do autorki to wydaje mi sie ze gdyby to byla taka wielka milosc jak ona pisze to nie wyjechalby tylko razem by wyjechali albo wogole a co dopiero jakies romanse;/

hahaha ;-) zdefinuijmy zatem co to oznacza "pouszczanie sie" -bo z tego co widze puszczaja sie wszyscy ...ktorzy uprawiaja aktywnie seks;-) "nie pomagal jej przy dziecku i nic nie robil w domu i miala dosc ? " nie bywale ze w XXI wieku kobiety jeszcze o sobie mysla w ten sposob: musze sie zajmowac dzieckiem i domem - a maz/partner jedynie "pomaga";-)))))

pelno jest co chwile takich tematow na kafe ze maz nic nie robi przy dziecku ze sie nie interesuje itp itd dlatego tak napisalam nawiazujac do kafe:D

"no skoro takiego se wybrała to musi byc głupia pewnie myslała cipą chciała bad boya to niech cierpi " to stety lub niestety bardzo powszechne i cream ma racje "ktore nie maja dzieci sa ustawione w zyciu (praca mieszkanie) a sa starymi pannami i nikt ich nie chce" o kolejny stereotyp rodem z poprzedniego...stulecia;-)) ze jak stara panna to nikt jej nie chce;-))) a moze ona nikogo nie chce, hm? - nie,nie twoja kuzynka tylko ta przykldadowa stara panna;))

ja mam gdzies takie panny z dziecmi same se takich wybierają np czesto widze jak idzie para facet z piwem a za nim jego kobieta pcha wózek z dzieckiem ale kazdy wybiera to co mu pasuje więc niech potem cierpi

"[zgłoś do usunięcia] Prawiczek bez wiary Cream ma 100% racji. Kobieta miała wybór, zj**ała sobie życie, jej problem. Jak facet jest niesmiałym, chudym kurduplem to nie ma żadnych szans i jakoś kobiety się nad takim nie litują." prawda. po prostu sa cechy pozadane przez obydwie plcie i te cechy sa uznawane /swiadcza o atrakcyjnosci. a ich utrata o jej spadku... zycie jest brutalne - a od kazdej zasady sa wyjatki. Irytuje mnie to malkontenctwo samotnych mam "ze to niesprawiedliwe" - no pewnie ze niepsrawiedliwe jak wiekszosc rzeczy w zyciu co opisal kolega powyzej m.in.

Gość dauedos1485
Co tu duzo mowic? ,,C'est la vie''.

ale jest duzo takich starych panien co nikt ich nie chce;p :D a co do wypowiedzi prawika to ja moge powiedziec ze jest duzo kurduplowatych grubasek z tradzikiem i tez sie faceci nie lituja:D:D a tak w ogole to glupi temat autorka pewnie wpadla i dlatego wziela slub a teraz wymysla wielka milosc ...