Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest powazne

Dlaczego on się tak zachowuje??

Polecane posty

Gość czy to jest powazne

Pomozcie zrozumiec mojego faceta. Oboje pracujemy, on dosyc długie, nienormowane godziny. Jak sie uda spotykamy się w tygodniu, oraz w weekendy. Jednak czasem on jedzie na weekend do rodzicow. Czasem ma jakies totalne odchyly. TAk jak np dzisiaj. Piszemy cały dzien lub dzwonimy. Wiedzialam ze on jedzie na weekend do rodzicow. Nie dostalam zadnego zaproszenia ani nic, wiec zaplanowalam sobie z kolezanka wyjazd na weekend w gory zeby troche odpoczac. Jak tylko on sie dowiedzial powiedzial ze wraca w niedziele ( mial w poniedzialek) i ze chce ze mna spedzic romantyczny wieczor. Powiedzialam ze nie wiem czy bede bo najpierw powiedzial ze nie bedziemy razem w majowke a teraz jak sie dowiedzial ze ja jade w gory, ale dam mu znac czy moze wroce w niedziele. Napisal mi Juz nie musisz, pa i wylaczyl telefon! A ja siedze i rycze. Czy on jest powazny, co zlego zrobilam?

Gość khymkhymkhym
Nie rycz. Masz byc piekna i wypoczeta - jedz w te gory i nawet sie nie zastanawiaj. Facet stosuje szantaz emocjonalny, jesli ulegniesz, to masz przekichane. Jesli postawisz na swoim i pojedziesz, to on, conajwyzej bedzie strzelal fochy i udawal primabalerine. Nie reaguj. Dopiero wtedy zobaczysz z kim masz do czynienia, czy z mezczyzna czy z kapryszacym chloptasiem. Na takiego gnojka szkoda Twojego i czasu i zycia. Baw sie dobrze! ;)

Gość czy to jest powazne
Dziękuję :) bardzo mi pomógł ten komentarz

Gość czy to jest powazne
A moze ktos jeszcze sie wypowie

khymkhymkhym Nie rycz. Masz byc piekna i wypoczeta - jedz w te gory i nawet sie nie zastanawiaj. Facet stosuje szantaz emocjonalny, jesli ulegniesz, to masz przekichane. Jesli postawisz na swoim i pojedziesz, to on, conajwyzej bedzie strzelal fochy i udawal primabalerine. Nie reaguj. Dopiero wtedy zobaczysz z kim masz do czynienia, czy z mezczyzna czy z kapryszacym chloptasiem. Na takiego gnojka szkoda Twojego i czasu i zycia. Baw sie dobrze! Święta prawda:D

Gość zachowuje sie tak bo
jest niedojrzalym gowniarzem osoba ktora kocha nie robi takich cyrkow

Gość Też tak miałam niestety
wyłaczał telefon zawsze jak chcial postawic na swoim... Porazka maxymalna i tyle, tak sie nie zachowuje ktos komu zalezy.