Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda to nie wszystko

Ładna ale od zawsze sama

Polecane posty

Mam dość. Od zawsze słyszę że jestem piękną dziewczyną. Nie raz koleżanki zazdrościły mi urody. Mężczyźni zwracają na mnię uwagę na ulicy itd. Raz na rozmowię o pracę usłyszałam że to nie jest nabór do konkursu Miss Polonia. I myślicie że mam wszystko bo mam urodę? Jest wręcz odwrotnie. Od zawsze jestem sama. Nigdy nie byłam w związku. Jak komuś się pdoobam to autentycznie myśli że jestem zajęta i nawet nie spróbuje mnie poznać. Miałam kilka takich sytuacji, dowiedziałam się po jakimś czasie kiedy już poznajdywali sobie dziewczyny. PO prostu idzie się załamać. I nie piszę tu żeby się chwalić bo nie mam czym. Po prostu mam autentyczny problem. Ładna a taka samotna. Uroda to nie wszystko!

No oczywiście ty Cream nie rozumiesz takiego problemu

Gość Mymymymy :)
a można Cię zobaczyc? :)

Gość samotny.....
Mma ten sam problem. tez od zawsze sam ale chyba z innego powodu. ja tez jak widze bardzo ładna dziewczyne to od razu sobie mysle ze ona pewnie juz zajęta

Gość dooppoooo
Tez tak uwazalam w liceum. Wszyscy mi mowili ze jestem łojej piekna Potem obudzilam sie z marzen, jestem przeciętna.

Może, nawet nieświadomie, nie dopuszczasz do siebie żadnego kolesia, bo sądzisz, że leci tylko na Twoją urodę.. Taka blokada. Albo musisz, pomimo urody, być niezłą zołzą, skoro faceci się tak Ciebie boją i żaden nie miał odwagi spróbować :P.

Gość samotny.....
uroda to nie wszystko chyba musisz zaczac sama zabiegac o faceta ??

Uroda to nie wszystko,trzeba mieć jeszcze na czym czapkę nosić:D Znasz przysłowie? W ładnym ciele cnoty niewiele? Może tego się boją?

Nie proszę tu o ocenę mojej urody tylko problemu. Zołzą nie jestem bo wtedy bym nie miała takiego problemu. Jestem raczej spokojną, może trochę nieśmiałą osobą. Właśnie nie jesetem typem non stop gadającej pewnej siebie kobiety. Ale mimo wszystko właśnie jest jakaś blokada ze strony facetów, albo fakt mojej? I nie zrozumicie mnie źle, ja nie mówie że zosała bym Miss Swiata, też uwazam się za przeciętna, ale ogólne ludza sie podobam.

rokk - moze coś w tym jest co piszesz samotny - właśnie jestem zbyt nieśmiała by sama zabiegać o faceta

Wiesz, Ty możesz być po prostu nieśmiała, ale facetom może się wydawać, że jesteś po prostu zarozumiała.. Myślą, że nie mają szans i nie warto próbować, bo ich tylko wyśmiejesz. Także, dobrze by było, gdybyś przełamała nieśmiałość :).

Gość a mi111
Mi ładne kojarzą się z puszczalskimi albo takimi które mają duzoe doswiadczenie seksulane, mase adoratorów i zazwyczaj są pewne siebie. Dlatego unikam wszystke ładne ,szukam normalnej.

Gość samotny.....
samotny - właśnie jestem zbyt nieśmiała by sama zabiegać o faceta no to podobnie jak ja :((

Lat mam 24, no właśnie ładne zawsze dostają jakieś etykiety mimo że czasem daleko im do prawdy. To mnie najbardziej boli. Owszem są dziewczyny ładne które swoją urodę wykorzystują. Ale akurat ja do nich nie należę. Z tym przełamaniem nieśmiałości to chyba niemożliwe u mnie

Gość a można wiedziec
ile Pięknotka ma lat?:)

Gość samotny.....
uroda to nie wszystko Moze sie umówimy ??

rokk - mądrze piszesz, i chyba masz rację, może uroda kojarzy się z pewnością siebie

oczywiscie ze uroda = pewnosc siebie , najbardziej pewne siebie są ludzie atrakcyjni fizycznie

Gość bgits
I nigdy nikt Cie nie podrywał?

Gość a można wiedziec
musisz miec jakis defekt :P może z higieną coś nie tak ??????? poka fote ocenimy ?,doradzimy a z tym na rozmowie kwalifikacyjnej to już pojechałaś ,że to nie konkurs miss :D ładni ludzie s a adorowani wszędzie na ulicy, w sklepie ,pracy , obce osoby nie wiedzą czy jestes nieśmiała ,jaki masz charakter zwyczajnie prawią komplementy .Znajomi ,znajomych starają sie poznac takie osoby . od zwyczajnie fajna laska ,poznasz mnie z nią .................... jednym słowem krecisz ,oj nie ładnie

Z tą pewnością siebie to u mnie jest wręcz odwrotnie niestety. Owszem podrywają mnie, ale jak już to normalny fajny facet się nie odważy tylko takie łebki co im po alkoholu sie wydaje że są niewiadomo kim

A można wiedzieć - bawisz sie w dedektywa Rutkowskiego? Nie będę niczego Tobie udowadniała, jak widać masz marne pojęcie o tym wszystkim

Gość z jakiego miasta jestes?
a mi sie wydaje, ze wlansie przez to, ze jestes niemsiala, faceci nie zagaduja, bo pewnie ciezko sie z Toba gada. gdybys byla taka luzna, gadatliwa dziewczyna, latwiej byloby sie odezwac i jie byloby to takiezobowiazujace. a tak to niewiadomo jak sie odezwac, jak zagadac-oczywiscie mowie juz o tych, z ktorymi jestes znajoma, czyli sie znacie na czesc, czy cos.

Gość No co Ty?
samotny..... samotny - właśnie jestem zbyt nieśmiała by sama zabiegać o faceta no to podobnie jak ja ----------- No co Ty, Samotny? - Też chciałbyś zabiegać o faceta? :-D :-D :-D

Z jakiego miasta jestes - chyba masz rację, też właśnie wydaje mi się że te gadatliwe są odbierane lepiej.

Gość z jakiego miasta jestes?
na pewno jestes fajna dziewczyna, tylko musisz sie troche otworzyc na ludzi. nie mowie o udawaniu kogos innego, ale niech oni wiedza, ze to niesmialosc, a nie zarozumialosc. odzywaj sie, mow co myslisz, nie musisz byc zaraz wyszczekana przeciez, masz pewnie w sobie duzo ciepla i pokazuj to, pokazuj kim jestes, a nie kim chcialabys byc.