Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda to nie wszystko

Ładna ale od zawsze sama

Polecane posty

Gość z jakiego miasta jestes?
i popracuj nad pewnoscia siebie:)

autorko wiadomo , że jak siedzisz cicho , to nikt nie będzie Cię rozumiał Twojego krzyku...

Zapewne jest to kwestia braku pewności siebie. Jak tylko przezwyciężysz nieśmiałość to poczujesz się zdecydowanie lepiej. poza tym może częściej wychodź gdzieś z koleżankami w ten sposób poznasz więcej ludzi.

Jasne, brzydkim kaczątkiem, ale ono wyrosło i stało się pięknym łabędziem, więc porównanie nie jest właściwe, chyba, że jednak Twoje intencje nie są dla Ciebie samej oczywiste. Brzydcy ludzie, tacy naprawdę brzydcy, szczególnie kobiety, mają przerąbane. Z pewnością żadna z was nie chciałaby przeżywać takich mąk. Nie wiem, czy same nie jesteście sobie winne, tak chociaż trochę. Rozumiem, że mężczyźni często boją się was zaczepić, ale być może wy tworzycie jeszcze jakiś mur nie do przebicia? Może jesteście odbierane jako zamknięte w sobie? Nie wierzę aby nikt się z wami nie chciał spotykać, nawet jeśli macie parszywy charakter :D bo uroda przyciąga z wielką siłą.

Gość waka waka
na mnie to się tylko lampią .. widzę to, czasem tak intensywnie, z uśmiechem często ja również odwzajemniam często, nie widzę barier żeby ktoś podszedł, czasem zlewam fakt, ale to imprezowi kolesie nie ma co sobie głowy zawracać pijanymi typami, nawet mi zdjęcia raz jeden robił...masakra.

Gość waka waka
parszywy charakter ? o Taaaaaak ! :P

Gość hgfsdgfkjbakrjh
daj fotke ocenimy

Ja mam dokładnie to samo, i wszyscy moi znajomi dziwią się dlaczego jestem sama ..... na pewno nie jestem niewiadomo jaką pięknością, ale też mi mówią , zgrabna, ładna buźka i co ????? nici ....:P Takżę wiem ,jak się czujesz, a CI którzy chcą od razu zdjęcie , żeby ocenić niech się wypchają, bo niewiadomo jak ładna byśi tak CIę zjadą , czytając czasami komentzrze na tym forum ,włosy stają dęba... jest bardzo przykre, no ale cóż ....

Gość zbulwersowany82
do autorki topiku: czekaj na mnie :classic_cool:

Gość waka waka
no oczywiście, 'daj fotę a potem cię zjadę równo z sufitem zarozumiała idiotko ' - tak by było :D no cóż taka moja uroda charakteru,że faceci mi do końca życia będą mówić papa :)

Hehehe dziewczynko, dobre mi :)))) liczę sobie 28 wiosen:P a czy jestem wybredna?, chyba nie , ale też z byle kim nie będę, po to żeby tylko być :) po prostu jakoś tak się nie układa, niestety

Gość aja;fa;fka;kfa;
a ja jestem brzydka, mam kilka brzydkich częsci ciala. Mam osobowosc unikającą, tez nigdy nikogo nie mialam. Najdziwniejsze jest to, ze z daleka wygladam chyba dobrze...bo czesto sie zdarza, ze mnie ktos zaczepi, zagada, uśmiechnie...nawet komplement powie. Ale jak mi sie przyjzy z bliska to dochodzi do rozczarowania. Potem slysze krytyczne komenatrze. Dlatego boje sie poznawac ludzi bo wiem, ze po blizszym pznaniu bede krytykowana. Wolalabym byc albo brzydką albo piękną. Moja sytuacja jest okropna...przyciągam a potem odrzucam. Cos okropnego, nie zycze nikomu.

lolita :D nie doczytałem, że 83, ślepnę już... Nie mam na myśli, aby być z kimś dla samego bycia. To jest nie do przyjęcia. Jedynie myślę sobie, że może masz, odrealnione kryteria? Chociaż przyznaję, że istnieje zjawisko, gdy atrakcyjna kobieta nie może znaleźć sobie mężczyzny, bo ci wartościowsi, którzy jej mogliby się spodobać, są zbyt krytyczni wobec siebie i nie inicjują znajomości, natomiast pewni siebie, często prymitywni podrywacze, odpadają na starcie. A łańcuchem lubisz być skrępowana ;) ?

aja;fa;fka;kfa; Gdy słyszę takie słowa, jak Twoje, zastanawiam się na ile to jest prawdziwy opis, a na ile wrażenie jakie sama odnosisz. Być może nieświadomie przyjmujesz postawę, którą zniechęcasz, bo lękasz się odrzucenia i to jest właśnie jego przyczyną, przynajmniej w części. Pewnie, że sobie tylko gdybam, bo Ciebie nie znam.

Gość aja;fa;fka;kfa;
to nie moj wymysł, to wszystko na podstawie obesrwacji, moglabym podac niezliczoną ilosc przykładow...Np. jednego dnia usłysze komentarz "to ta ładna" następnego dnia "ona wcale nie jest taka ladna, ma... (i tu podaje powod - o ktorym doskonale wiem). Oj, te wszystkie sprzeczne opinie na moj temat sprawiają, ze do nikogo nie odzywam sie (jesli to nie jest konieczne), ludzi unikam. Męczy mnie takie zycie.

Gość mistiq
Dobrze że masz chociaż urodę, wzbudzasz chociaż zainteresowanie... najgorzej mają nieśmiałe i do tego brzydkie/przeciętne na nas to już nikt uwagi nie zwraca, ja bym sie bała sama podrywać facetów a ty skoro jesteś ładna to może sama sie odważ, masz spore szanse poderwać faceta który ci sie podoba

Gość keinesorgenicdziwnego
nie martw sie hujowa kurwa trafi do wiezienia nie bedziesz musiala juz ,,sama,,cierpiec jak ta podrzezc od ludzi odpierdola

W tym co opisujesz jest prawda. I to przykra sprawa, i nie wiem czy jak wytłumaczę ci dlaczego. To, to ci pomoże ? I czy w ogóle chcesz wiedzieć dlaczego tak się dzieje ?

Gość kasamutra
Kobieta musi mieć w sobie "to coś', żeby faceci do niej lgnęli. Czasem "tym czymś" jest błysk oka, sposób patrzenia, sposób poruszania się, uśmiech, odrobina kokieterii, przekora. Takie "drewniane", jak obrazki albo rzeźby, nawet gdy są niebrzydkie, nie wzbudzają zainteresowania.

Z tym się zgodzę, i nie zgodzę. Wszystko zależy do jakiej gruby kobiet zostanie zaliczona nowo poznana kobieta. Bo jakbyś chciała wiedzieć, faceci nieświadomie, czasem automatycznie dzielą kobiety. I oczywiście mamy też trzy typy mężczyzn. A to o czym piszesz, że kobieta musi zwrócić na siebie uwagę. To się zgadza, natomiast to coś jest różne i dla każdego mężczyzny "to coś" jest czymś innym. Dla niektórych będzie to sposób spojrzenia, dla innych postawa, jeszcze dla innych wymiary 90/60/90 itd. Od tego czy facet zdobędzie się na chęć poznania głębszego danej kobiety, zadecyduje to do jakiej grupy zostanie zaliczona.

Gość dfghjkjhgffgh
to jakie sa te grupy wymien je:P

Oczywiście wszystko zależy od typu mężczyzny/chłopaka. Każdy z tych typów mężczyzn inaczej kategoryzuje kobiety. Ale z grubsza ukuły się pewne mądrości ludowe, jak i mądrości kolektywne płciowe. Mężczyzn można podzielić na trzy gruby: - Płytcy (powierzchowni) - Przeciętni - Głębocy (wrażliwi) Każda z tych kategorii ma inny pryzmat kategoryzowania kobiet, z resztą podobnie jest z kobietami, one też kategoryzują według podobnych pryzmatów. I z wiekiem pryzmat ten ulega zmianie. Wszystko zależy od tego do czego szuka się drugiej osoby. Każda z tych kategorii ma inne potrzeby, facet płytki inaczej patrzy na kobietę niż facet głęboki czy facet przeciętny. Ale pierwsze wrażenie jest wystawiane przez wszystkie grupy szybko. Facet płytki, będzie kategoryzował patrząc na atrybuty zewnętrzne, to będzie dla niego najistotniejszy czynnik. Później na dalszym planie jest charakter, postawa itp. Facet przeciętny będzie zwracał uwagę na wygląd lecz w sowim pryzmacie nie będzie już to tak drastyczny czynnik. Gdybym miał to porangować w skali 1 - 10, dla faceta płytkiego wygląd ma 10 punktów, dla faceta przeciętnego wygląd ma 7,5 punktów, a dla faceta głębokiego wygląd ma 5 punktów. Dla każdego typu mężczyzn wygląd ma znaczenie, tylko jest inaczej kategoryzowany i ma inną rangę. Ale wszyscy zwracają na to uwagę, podobnie jak kobiety, które nie przyznają się do tego, że patrzą na wygląd. W przyrodzie obowiązuje prawo, że nie ma akcji bez reakcji, nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeśli chcesz mogę ci opisać któryś typ mężczyzny. Tylko powiedz który. W tedy będziesz wiedziała jak wygląda ten pryzmat.

Gość taki jeden pan przed 30
Zgadzam się z wypowiedzią poprzednika sam jestem facetem przecietny-głeboki ,a napotkałem na śliczną kobietę z wyglądu ,ale płytką powierzchowną i cierpię bo nasze wartości się rozjeżdżają gdzieś w próżni ona nierozumie mnie że się tak "przejmuję" niektórymi sprawami ,a ja cierpię bo niewidzę u niej głebi tylko plytkie gadanie ze wszystkimi o dupie maryni ,a jak już chcę z nią wejść na głębszy etap to ona się tam gubi ,a spotykamy się już dość długo....i chyba będziemy musieli się rozstać ,a ja biorąc poprawkę będę szukał teraz dziewczyny równie wrażliwej co ja choć nie powiem że uroda się liczy dla mnie ..ale myślę że jest dużo pięknych i wrażliwych kobiet ktore szukają faceta z którym nie tylko będzie mogła pogadać o przysłowiowej pogodzie , pośmiać się poflirtować ,ale z którym seks to będzie coś więcej niż tylko mechaniczne ruchy i przy którym będzie mogla otworzyć swoją wrażliwą duszę ,a nie tylko ciało.