Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djkglkc;ln

Jakie to ....

Polecane posty

Gość djkglkc;ln

życie jes niesprawiedliwe :O Taka Kate Middleton nie dość,że była bogata z domu,to jeszcze ohajtała sie z księciem,a ja już niedlugo zostanę totalnie bez grosza i nie mogę znaleźć pracy :O Takie porównania mnie dobijają i sprawiają,ze odechciewa mi się żyć,bo co to za życie :O:O

przestań patrzeć na innych i żyj swoim życiem po co się porównywać .Trzeba dążyć do swoich celów ,szukać lepszej pracy wiem że prosto się mówi ale to nie ma sensu dołować się ,że ktoś ma lepiej.Ja tam jej nie zazdroszczę niech jest szczęśliwa ,bogata i sławna

Gość djkglkc;ln
A ja zazdroszczę.A moze nie tyle zazdroszczę,co myśle "dlaczego ona ma tak dobrze,a ja tak źle,to niesprawiedliwe,czemu nie urodziłam sie na jej miejscu" :O CIągle tak mam,ciągle porównuję się z kims kto ma lepiej bo ja mam beznadziejnie

Gość djkglkc;ln
Czasem się porównuję,ale nie na długo

czasem się porównujesz ale nie na długo... bo co? nie możesz się wtedy poużalać nad sobą? ma to co było jej pisane... co z tego że ma bogatych rodziców? paris hilton (czy jak jej tam) tez ma a koło williama nawet nie stała... kate go poznała bo poszła na studia, bo chciała/chce coś sama osiągnąć, a nie tylko korzystać z pracy rodziców... dla mnie to normalne! przestań się użalać nad sobą i weź się za siebie...