Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubięęę to

ZIAJA - kosmetyki. Używacie?

Polecane posty

Gość lubięęę to

Podobno są to świetne, naturalne kosmetyki. Co o nich sądzicie?

Gość nata00000166
ja używam mleko kozie i jest git ładnie pachnie nie tak jak inne

Gość nie znam sie na tym
używałam serii nuno do twarzy (żel, tonik, krem, peeling enzymatyczny i maseczkę) i nieźle się sprawdzała. niestety moja atopowa skóra zaczęła mieć większe wymagania i musiałam to porzucić chociaż peeling nadal stosuję :P za to kremy do ciała z ziaji uwielbiam i używam na okrągło :P

Gość o nienienienienie
krem nawilżający wycofują? skąd masz takie informacje? to jedyny krem, który jest idealny dla mojej cery i kosztuje tylko 5 zł, po każdym innym mam cerę okropną... skąd masz informacje,że go wycofują? wykupie wtedy cały zapas z mojego osiedlowego sklepu!!!!! :)

uzywam i jestem zachwycona! Mimo tego, ze mam dostep do kremow z tzw wyzszej polki, to wole nasza polska Ziaje. Lepiej nawilza, skora jest po niej dobrze odzywiona, napieta i gladka. Mleczko, tonik, krem pod oczy, na dzien i na noc. Ilekroc jestem w Polsce to przywoze sobie zapas na "zas". Niedrogie kremy z naprawde wysokiej polki!

babaruda one nie są z wysokiej półki, ale powiem ci jedno, że ja cenię tę firmę za pewnego rodzaju szczerość, ponieważ kosmetyki które oni robią nie są może jakieś supeł łał, ale i cena jest niska, a np. taki Loreal czy Bioderma - gówno w słoiczku a płacisz jak za złoto

seria nuno dla atopików? rety, to cud, że nie zaostrzyłaś sobie AZSu. Polecam Lipikar z La Roche Posay a w temacie-> lubię Ziaję, szczególnie płyny do hiegieny intymnej i serię Sopot SPA . Myślę, że dobra firma dla niewymagających cer. Seria profesjonalna też niezła i w niezłej cenie.

nie szczerość, uczciwość. o uczciwość mi chodzi. mają kilka kosmetyków których mogę używać i z nich jestem zadowolona ale na 90% ich produktów mam alergię. ubolewam, bo bardzo lubię i chciałabym wspierać polskie firmy, cieszy mnie jak polskie produkty są dobre

Gość ze wszystkich kosmetyków
tylko Ziaji jestem pewna, że mnie nie uczuli! A też mam atopową skórę :-)

ja równiez dołączam się do zacnego grona uzywających ziaję;) uwazam, ze to dobre bo polskie produkty! o wiele lepsze od zagranicznych marek, których to cena wzrasta za samą nazwę, A ziaja - polski produkt, skromna szata i przystępne ceny:)

Gość stara pierdoła
Też używałam tej serii Nuno mając AZS, żeby odpocząć od Cethapilu i niby nie podrażniał i nic mi złego nie robił, ale po kilku miesiącach dorobiłam się czerwonej mordy, więc z powrotem przerzuciłam się na Cetaphil. A jeśli chodzi o inne kosmetyki to bardzo lubię Ziaję w kulce, kozie mleko, płyn do higieny intymnej i masło ujędrniające z serii Rebuild czy coś w ten deseń, już nie pamiętam. Ogólnie niezłe kosmetyki za niską cenę.

Gość o nienienienienie
Heidelberre Weisse Schokolade: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6005 - pisałam o tym kremie, jest naprawdę ekstra. do wszystkich: super, że piszecie w tym temacie, zapisuje informacje i będę szukała czegoś zastępczego do mojego ukochanego kremu, więc piszcie dziewczyny :)

Jeszcze nie dawno je używałam, jak miałam drobny trądzik. Nuno jest słabe, raczej dla tych co mają delikatne, niewidoczne syfki. Skuteczniejsza jest ta kuracja antytrądzikowa czy antybakteryjna oczywiście z Ziaji i jest dość dobra :P warto kupić i kosmetyki nie są takie drogie :)

Kosmetyki Ziai są super, niska cena a dobra jakość. Jak dla mnie najlepsze są kosmetyki z serii Ziaja Med, używam też kremu do rąk kozie mleko, peelingu enzymatycznego do cery wrażliwej, balsamu brązującego (chyba najlepszy balsam ze wszystkich, które używałam), lubię też serię maseł pod prysznic np. kakaowe. Używałam też kiedyś serii nuno - świetna na problemy z trądzikiem. Aha i jeszcze toniki np. z ogórka :)

mnie pomagała też Nanobaza i Emollium - ale tylko przez pierwsze opakowanie. Aqualan nie pomógł ale koleżance bardzo odpowiada. Ja jestem na Lipikarze i jest duża poprawa, póki co zostanę przy niem :)

Gość Elliot
Świetne kosmetyki.. używałam już wielu z tej firmy.. np. kremów, kremów do rąk, żeli pod prysznic.. mleczka nagietkowego.. jest super:)) Mam porównanie do innych droższych kosmetyków.. i Ziaja jest naprawdę dobra.. Podam może przykład.. uczulił mnie krem AA.. a najtańszy Ziajki nie..

Gość Madzior12
Ja używam krem oliwkowego lekkiej formuły do twarzy z Ziaji i jest super. Wcześniej używałam oliwkowego, ale jest zbyt tłusty jak dla mojej twarzy. Ziaja ma świetne również masła do ciała. Lubię kosmetyki z Ziaji bo są niedrogie i dobrej jakosci, a czasem lepsze niż te zachwalane zagraniczne.

Gość niewierzaca
mnie kremy ziają pieką strasznie, żele do twarzy robia maskarę. Balsamy maja dziwną konsystencję ale ogólnie jak komuś pasuje to za ta kase jest w porzadku