Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Zniesienie celibatu

Polecane posty

Gość cacy
a co ma zniesienie celibatu do otworzenia piwa? :D haha! a ja piwa nie, ogólnie bardzo lubię, ale nie mogę :( wczoraj pół (!) piwa, a dzisiaj rzyganie z rana :o przed 6, fuu.. druga połowa siedzi w lodówce i czeka na zmiłowanie.. ;) niestety ja go nie dokonam :/ ehh

cacy bo nie w temacie jesteś ;) W moim wypadku brak piwa = celibat.... tak tak wiem ABSTYNENCJA, ale ja mówię tu o moim przypadku ;) Czarnuszka No to wzajemnie cześć i dobranoc :) 🖐️

Gość zjawiskommmm
mam barek w drugim pokoju ale dzielnie sie trzymam ;) aczkolwiek Tobie zycze dobrej zabawy

ja się dolączę, jeśli mogę. Z tym, że tylko jakieś zmrożone winko mam, może być? ;)

Nawet nie patrze czy mam bo o dziwo jeden zwykły sikacz sieknął mnie bardziej jak mocniejszy desperados którego piłam zazwyczaj ze dwa :D

eee tam to wlączaj bajki na tv i z pościelą się przenoś na sofę w salonie :D:D:D a pobawicie się troszkę później :P

Ojeeeejku :D:D:D a dużo już mówi? (i jak tam z tym piwkiem?) - bo wiesz skoro córcia Cię z rana potrzebuje to ja Cię tutaj trzymać nie będę :)

Coś tam gada ale jeszcze nie wszystko. Dogadać się można i ładnie śpiewa ;) A piwko to siedzę nadal bez bo chyba usnę przy drugim ;)

dobra mykam spać bo nawet bez piwa już usypiam ;) trzeźwieje ;) Muszę zanotować żeby na jutro kupić desperadosa ;) Dobranoc :)