Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma(J)ka

Eks mojego faceta odzywa się do mnie niestosownie

Polecane posty

tu zaraz nasuwa mi sie dialog z "Daleko od szosy" Pasażer 1: Nie widzi pan, że wieje? Pasażer 2: Co, boi się pan świeżego powietrza? (...) Kultury to pan mnie uczyć nie będziesz! Pasażer 1: No to pod wydział kultury i sztuki. Pasażer 2: Ej, że niby jak? Pasażer 1: Że jak się ma taką sztukę przed sobą, to trudno zachować kulturę.

Gość oifjorwohroh
a powiedz. odbilas jej tego faceta czy najpierw sie rozeszli. chociaz i tak wiem, ze niezaleznie od prawdy odpowiesz, ze nie ty rozwalilas ich zwiazek :D eh... :P

Tutaj glowny bohater uzyl tego tekstu wobec kolegi swojej dziewczyny, ktory z "wysoka" usilowal go ponizyc. Krzysztof: My to się właściwie znamy. To pan jest tym kierowcą, który naprawiał mi samochód? Leszek: Tak. Bo co? Krzysztof: A nie mógłby mi pan czegoś poradzić? Jaki mam sobie sprawić wóz? Leszek: Zależy, w jakim będzie panu do twarzy. Najlepiej półciężarówkę. Bo to, wie pan, pojeździć można i coś przewieźć czasami. (Krzysztof zapala papierosa). Nie boi się pan tak jednego za drugim? Krzysztof: Ja się niczego nie boję. Leszek: Ale krzywdę pan sobie zrobi. Nie mówił panu tatuś, że to niezdrowo? Krzysztof: Słyszałem, że pan się wybiera na uniwerek, coś tam mi Ania kiedyś wspominała, nie pamiętam co. Leszek: Tak. Na kulturę i sztukę. Krzysztof: Nie rozumiem. Leszek: Tak. Bo widzi pan, jak się ma taką sztukę przed sobą, to niełatwo zachować kulturę. Kolega przy stole: Stary, jesteś cudowny! Masz dowcip z pierwszej ręki nieprzepuszczony przez maszynkę do mięsa. Pozwól ścisnąć sobie pazurki.