Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

uznany za geja

Polecane posty

offerma - dwoch mezczyzn lub dwie kobiety uprawiajace seks nie jest normalne ale co cie to obchodzi to nie dotyczy ciebie wiec jaki ty masz problem

"nie można powiedzieć że jest to "sprzeczne z naturą" w rozumieniu że w naturze nie występuje. natomiast po prostu jest patologiczne." No prawda, tak w biologicznym ujęciu to jest to wypaczenie od normy, ale dopóki nie wyrządza to nikomu szkód to mi osobiście nie przeszkadza i to akceptuję.

Alles klar - no dobrze ale nie w polsce bo kiedys byl u nas komunizm i u nas takich zeczy nie bylo

Argen- to w świetle Twoich wypowiedzi mamy prawo Cię zamknąć dożywotnio w izolatce jak zachorujesz na raka, bo to też jest patologiczne w ujęciu biologii. BLE BLE- No był komunizm, nie było mediów, ale ludzie myśleli tymi samymi kategoriami, nie ważne czy dążyli do większej ilości kartek na mięso, czy do fortuny na koncie bankowym.

Offerma, natura naturą, ale ludzie jednak stoją trochę wyżej rozwojowo niż małpy i bicie gejów to też nie do końca normalne, bo świadczy o uwstecznieniu, co również nie jest zbyt zgodne z naturalnymi prawami rozwoju.

"I to wszystko próbuje się nam wyrugować karami." A któż Ci próbuje wyrugować wstręt do homoseksualizmu karami?:D

offerma - ale wiesz wiekszosc normalnych ludzi nie obchodzi kto z kim sypia tylko zajmuje sie swoimi problemami ja np mam swoje sprawy i nie interesuje mnie ze ktos ma odmienna orientacie jak sa szczesliwi to ok nie obchodzi mnie to alles klar - oi chyba cie nie przekonam do swoich racji

"Szkoda, że wtedy nie zdementowałeś tych pomówień" Na konferencji prasowej w towarzystwie swoich rodziców, psa i psychologa :D Jak ty coś napiszesz :D "To w Łodzi takie poj**ance chodzą do szkół ? Bic zaraz kogos?" A to tylko w Łodzi? Mnie bito, wyśmiewano, rzucano we mnie kamieniami (celnie) i opluwano a w Łodzi się nie kształciłem. Zabawne jak to każdy temat na kafe może zejść na zupełnie inne tory. Miało być melancholijnie a jest o pedałach. Ech...

"normalne to jest ale nie jest "cywilizowane". i oczywiście powinno zostać ukarane ale tak jak pisałem wcześniej właśnie za POBICIE a nie za GEJÓW. nie za żadną "homofobię" tylko za przemoc." To czy Ty uważasz, że człowiek jako istota rozumna, który bije to co mu się nie podoba i tylko dlatego, że jest inne i ma wstręt do nienaturalnych zachowań jest normalny? Jeśli to coś mu zagraża to owszem, ale homofobia to nie unikanie zagrożenia ale obrzydzenie innością. "tak samo jak pedofil nie powinien zostać ukarany za to że jest pedofilem tylko za gwałt na dziecku. sama pedofilia jako skłonność, jeżeli nie jest realizowana w praktyce karana być nie może." No tak, same skłonności nie mogą być ukarane jak nie wejdą w rzeczywistość. Ale jednak pedofilia różni się trochę od homoseksualizmu. Jeden gej nie robi krzywdy drugiemu, ani nikomu innemu, a dziecko będzie miało zryta psychikę na całe życie.

"tak przy okazji pedofilii to jest ich znacznie więcej wśród homoseksualistów" Co chwila mówią o tym w TV. Jak nie ksiądz to mąż i ojciec.

"Na konferencji prasowej w towarzystwie swoich rodziców, psa i psychologa Jak ty coś napiszesz " Po prostu pytać się plotkarzy w oczy skąd mają takie informacje i dlaczego je powielają w świat.

"Po prostu pytać się plotkarzy w oczy skąd mają takie informacje i dlaczego je powielają w świat." Wpierdol by dostał a nie skąd biorą te plotki.

""zajmowanie się swoimi problemami" to akurat jest "wbrew naturze" bo pojawiło się w rozwiniętej cywilizacji dopiero." A to Ty Offerma sugerujesz, że dawniej byliśmy jedną wielką powiązaną różnymi wzajemnymi stosunkami rodziną? Może w czasach prehistorycznych takie stada się tworzyły.

"katolików jak widać można w naszym kraju lżyć bezkarnie." Bo katolik to jak powszechnie wiadomo krynica cnót wszelakich.

"No i cóż z tego?" To, że co innego dać w mordę facetowi a co innego tknąć dziewczynę. Zawsze tak wolno myślisz?

"To, że co innego dać w mordę facetowi a co innego tknąć dziewczynę. Zawsze tak wolno myślisz?" Panienki się piorą. Gadasz jakbyś nie wiedział. Jednak dziewczęca społeczność nie jest tak bukoliczna jakby się zdawać mogło.

Gość Moxi
Autorze tematu, taaa, ale trzeba być naprawdę wielki mistrzem, żeby się w to wplątać, jak i z tego wyjść z godnością ;) Czyż nie?:

"krynica cnót wszelkich do darker i właśnie dlatego może każdego kto mu się nie podoba lżyć i obrażać, j**any śmieć.' To właśnie moi drodzy jest to słynne katolickie miłosierdzie i szacunek do bliźniego: jak nie ze mną to przeciwko mnie! Kogo obraziłem? Moja wina, że kościołem na świecie wstrząsają skandale pedofilskie? Czy może to jeden z tematów tabu dla katolików (mamy pory pełne ze strachu więc nie rozmawiamy o tego typu rzeczach). Uspokój się chłopie, nikt ci wierzyć nie zabroni. Ładna pogoda jest, idź na spacer, przewietrz się. Dobrze ci to zrobi. Ps. Podarłem biblię, powiesiłem krzyż do góry nogami i dorysowałem cipę pod okiem Papie JPII a B16 przerobiłem na B52

Gość Moxi
Ble ble, no i od tamtego czasu coś zrobiłeś ze swoim życiem?

Ja bym powiedziała, że Offermie chodziło raczej o Twoje formy pokazywania rozmówcy , że nie ma racji.