Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja spedzam majówke tak

Co za majówka!!! Następna, którą spędzam sama:(

Polecane posty

ale jak potencjalny łowca czy drań ma wiedzieć , jak na was polować , skoro wy wolicie w necie się logować , zmieniać foty w photoshopach i tylko pisanie bierzecie w necie? :P widocznie net to najłatwiejszy sposób "wyrywania" (znaczy zdobywania) więc może szukaj tu...

to mówisz, ze mam zamiescic tu, na necie ogłoszenie ze szukam faceta?:D to nie dla mnie, jestem niesmiała:P

już nie musisz....;) poza tym możesz założyć sobie jakieś konta czy coś takiego...tylko wtedy nie masz konfrontacji wzrokowej itp i potencjalnie mało prawdopodobne jest trafienie na księcia z bajki , a raczej pijącego od święta w weekendy...:P

Gość dede1
i co? uważasz , że odważni ludzie zagadują na ulicy ? wątpię .... :o raczej ludzi się poznaje na imprezach wspólnych znajomych itp , ale jak siedzisz sama to królewicz sam nie przyleci

hehe nie szukam ksiecia z bajki:D tylko fajnie byłoby gdyby trafił sie jakis odpowiedni:P:D to nie dla mnie zamieszczac ogloszenie na czacie;)

a co znaczy "odpowiedni" bo to pojęcie zostało przez kobiety roztrzaskane do mega szczegółów poza tym pewnie wzór będzie taki sam jak dla każdej - czyli przystojny z kasą i napalony-niezaspokojony :D

nie:D nie taki co ma kase fure i komóre:P na kase nie lece bo mam swoja, samochód tez mam:P odpowiedni facet to taki, któremu naprawde zależy, któru nie bawi sie uczuciami drugiej osoby, który nie wciska kitów:P

Gość dede1
no ale gdzież go spotkać chcesz ?? skoro przesiadujesz w domu? hę ??

a co mam robic? podchodzic do kazdego lepszego faceta na ulicy?? to nie dla mnie:O nie wiem sama co mam robic:(

Gość dede1
dla niedoszłej klaczy rozpłodowej proponuję rób to co lubisz np, :jeśli lubisz się upijać to bar

Gość dede1
jeśli lubisz pływać : wszelkie dostępne akweny wodne na których pojawiają się przystojniacy , możesz spróbować się topić a nuż jakiś przystojniak cię wyłowi i może jeszcze usta usta ?

nie nie taki co ma kase fure i komóre na kase nie lece bo mam swoja, samochód tez mam odpowiedni facet to taki, któremu naprawde zależy, któru nie bawi sie uczuciami drugiej osoby, który nie wciska kitów czyli grzeczny , spokojny , ułożony , poukładany , ulizany , dobrze wyczesany , nieprzeklinający i nie mlaskający przy jedzeniu ....:P

nie chodze na basen:P:D i nie czelam az mnie wyłowi jakis przystojnaik:D wkurza mnie to, ze faceci leca na puste laski, oferujace cycki na wierzchu tylek wystajacy spod spodniczki:?o nadaje sie tylko na przyjaciolke:O i to jesy najgorsze:O

Gość dede1
tak na marginesie , skoro ty uważasz się za starą , żeby chodzić do klubów to co maja powiedzieć starsi ?

nie revolver;) nie chodzi o to, zeby był doskonaŁY w kazdym calu, zeby był dobrze ułozony, grzeczny itp chciałabym tylko zeby był mną zainteresowany, zeby mu na mnie zależało, zebym dobrze sie czuła w jego towarzystwie, zebym była dla niego wazna:(, zeby mnie nie okłamywał itp chyba za duzo wymagam:O ach sie rozmarzyłam:(

ne wiem co maja powiedziec starsi ale ja w moim wieku czuje sie wypalona, czuje ze zycie przecieka mi przez palce, ze mnie juz nic ciekawego nie spotka:(

Gość dede1
rozumiem , myslisz sobie , co tym facetom się wydaje , to że nie wystawiam cycków na wierzch nie znaczy jeszcze , że nie mam nic do zaoferowania

Gość dede1
uzgodnijmy coś , nadal masz 24 lata ?? matko , toż to całe życie przed tobą ....

Gość avra87
jak ja Cie laska rozumiem... mam identycznie :(

no widzisz🖐️ Pozdrawiam Cie:)

no mpzna powiedziec ze prawie 24 lata;)

Gość dede1
więc nie masz nawet tyle ? czu pani aby gdzieś studiowała ? tam poznaje się dużo ludzi

Gość avra87
macie jakies pomysly na spedzenie czasu tylko z wlasna osoba? ja juz dzisiaj 2 piwa wypilam bylam z psem nad jeziorem i teraz sie nudze Przyjechalam na urlop do polski i nie mam jawnie co robic :( az mi sie beczec chce :(

Gość dede1
sęk w tym , że spędzanie czasu z własną osobą jest mało rozrywkowe , czy ktoś kogo znasz tak dobrze jak samego siebie może cię czymś zaskoczyć ? żadnych niespodzianek :o

Gość ale wy maruudzicie
nie macie zadnych znajomych??

Gość avra87
tyle ze jak wyjechalam z kraju to sie wszystkie kontakty pourywaly i zostal mi tylko pies :( naprawde nie ma z kim wyjsc czy pogadac

Gość dede1
tak to jest jak się zachciewa błąkać po obcych landach ..:o jak sie urwały to je odnów , majówka to dobry moment

Gość avra87
no wlasnie probuje tylko cos mi to kiepsko idzie jakos nikt nagle nie ma czasu i wszyscy zapracowani

moi znajomi sa zajeci, maja swoje połowki, a jak czegos potzrebuja to dzwonia:O

Gość avra87
to od ciebie chociaz cos potrzebuja bo ode mnie nic :(