Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja spedzam majówke tak

Co za majówka!!! Następna, którą spędzam sama:(

Polecane posty

Gość Złoty rybak
Autorka jest dosyć interesująca jak na klikającą w necie:)

Gość avra87
tu kazdy na swoj sposob jest interesujacy :) a ja to juz wogole oryginal :D

nie chodzi o to, zeby był doskonaŁY w kazdym calu, zeby był dobrze ułozony, grzeczny itp chciałabym tylko zeby był mną zainteresowany, zeby mu na mnie zależało, zebym dobrze sie czuła w jego towarzystwie, zebym była dla niego wazna , zeby mnie nie okłamywał itp chyba za duzo wymagam ach sie rozmarzyłam w sumie na początek wystarczy ..po jakimś czasie wymagania się zwiększą dążąc do nieskończoności..;) moi znajomi sa zajeci, maja swoje połowki, a jak czegos potzrebuja to dzwonia przecież single żyją dla siebie i robią tylko dla siebie, więc mogą coś też zrobić dla innych...:)

ale mnie to wkurza jak cos chca to dzwonai:( najgorsze jest to, ze nie umiem odmowic:O jestem altruistką:O

taa ja nie jestem singlem z wyboru:O mowisz ze jestem interesujaca?:D ja tak nie uwazam;)

Gość avra87
nie tylko ty tak masz do mnie kuzynka ostatnio czy jej nie uczesze (jestem fryzjerka z zawodu) i przyszla mi 24 kwietnia o 9 czyli w pierwsze swieto zaraz po sniadaniu... no myslalam ze mnie szlak trafi ... nie dosyc ze jestem w polsce raz na pol roku to jeszcze mi swieto popsuja... i tak nie moglam odmowic...

tu kazdy na swoj sposob jest interesujacy a ja to juz wogole oryginal podobno wszyscy w necie są tacy sami....:P

taa ja nie jestem singlem z wyboru no tak ...zapomniałem , że jesteś tą niezdobytą zaklętą w żabę...:):P

Gość avra87
ja nie jestem taka sama :P jestem inna :] uwierzcie jak juz z kims zaczne gadac i nam sie temat wkreci to tylko smichy chichy i fajnie jest ;) ale powazna tez potrafie byc :] jak trzeba

ja normalnie tez majówki spędzam w domu, no kiedyś gdzieś wyjechałam (ale to rzadkość), wiadomo jak to jest jak coś potrzeba to telefon dzwoni, a tak to każdy ma swoje plany, ale już sie na jutro umówiłam z kolegą :) przecież nie przesiędzę życia na kafe :P

Gość avra87
tez tak macie ze jestescie ciekawi jak wygladaja ludzie z ktorymi piszecie czy tylko ja tak mam??

wiecie, ja mam przyjaciol internetowych ale to nie to samo. chcialabym z kims pogadac, posmiac sie, pomilczec nawet ale nie mam z kim😭 to prawda, ze trzeba miec twarda dupe jak sie ma miekkie serce:O

Gość szitowe życie me
jest do dupy poprostu... pieprze takie nijakie samotne życie...bez celu, zainteresować pasji...po co życ

tez tak macie ze jestescie ciekawi jak wygladaja ludzie z ktorymi piszecie czy tylko ja tak mam??\ ciekawość to pierwszy stopień do piekła...

ja tez jestem ciekawa z kim pisze:D

Gość szitowe życie me
mam 22 prawie 23 a czuje sie jakbym mial 50 :(

Gość avra87
no to moze nie bedzie to akurat oryginalne ale moze wymiana fotek? mnie tam ciekawosc poprostu zzera :)

wiecie, ja mam przyjaciol internetowych ale to nie to samo. chcialabym z kims pogadac, posmiac sie, pomilczec nawet ale nie mam z kim to prawda, ze trzeba miec twarda d**e jak sie ma miekkie serce ja wolę czasem pisać tu , bo już mam dość znajomych - naprawdę....czasem mnie męczą i czasem od nich stronię - taki reset od reala

czasem reset jest potzrebny ale nie caly czas potzrebuje kogos prawdziwego:(

no to moze nie bedzie to akurat oryginalne ale moze wymiana fotek? mnie tam ciekawosc poprostu zzera chyba dawno lania nie dostałaś...

Ja również spędzam sama, miałam takie plany ale życie się niestety zmienia. Cóż nie wiem jak Cię pocieszyć, bo sama mam beznadziejny humor i zero perspektyw na lepsze jutro. życie i kobiety są zmienne...;)

Ja wolę nie wiedzieć, bo wtedy to wszystko straci swój urok podobno w realu najbardziej traci urok , gdy jest kontakt wzrokowy i słowny...:P

czasem reset jest potzrebny ale nie caly czas potzrebuje kogos prawdziwego no wiem, misia do przytulenia ;)

zycie jest do dupy:O

Gość daj adresa
przyjadem moim wozem drabiniastym i ciem rozdziewiczem ❤️

mi nawet mis nie pomoze:O

Gość avra87
no ja czekam na to lanie... zawsze to jakies urozmaicenie bedzie :D tylko szkoda ze tu same baby :P wole lanie od faceta :D