Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddeeerrrr

Tak wygląda przecietna polska dziewczyna ???

Polecane posty

Gość burutiyouidkv
Każdy kto zamieszcza swoje zdjęcie w internecie musi się liczyć z tym że może zostać "niecnie" wykorzystane ;] na portalach społecznościowych to nie wstyd zamieścić zdjęcie ale już pokazać na kafeterii to wstyd ? Albo się jest otwartym albo nie ;] A co do internetu, na allegro są podobno podróbki różnych markowych rzeczy, choć nie powiem czasem jakiś ciuch stamtąd kupie. Generalnie mało firm produkuje ubrania na wzrost 152 cm dla kobiety a nie dla dziecka.

faktycznie mogla sie lepiej ubrac z drugiej strony moze poprostu ktos ja przylapal na niewyjsciowym stroju ?

Gość jest ubrana normalnie
a nie jest odwalona Wy się tak "odwalacie" na codzien?

ja uwielbiam lumpeksy ! mam torebki od prady ..ciuchy z dg...nie mowiac o fajnej bieliznie -niespotykanej u nas ..fikusnej...bluzeczki tez lubie bo nosze duze dekoldy a u nas to tylko wszystko grzeczne pod szyjke...mam czym oddychac i lubie sie pokazywac

Gość lambadamba
a teraz zastanowmy sie jak wyglada przecietny polski chlopak... odpowiedz: HUJOWO

Gość wyglada przecięęęęętnie
a mogłaby lepiej :) jak nie stać na butiki - zresztą wg mnie w butikach i galeriach są gówniane ciuchy :D - to może do lumpeksu pójść Ja ubieram się w lumpeksach i za granicą - wyprzedaże extra rzeczy i niskie ceny WYglądam super ;p opinia innych, nie moja Bo nie zwracam uwagi na wyglad Jedyne czego nie chce to naciągnać na siebie ubrania, ktore nosi 90% panienek i to jedyny powód dla którego szukam innych ubrań Drugi priorytet p wyyyyygoooodneee

Gość wyglada przecięęęęętnie
ps. mila jak zawsze weeez prosze to zdjecie ;d patrzec sie nie da Jestes drugim przykladem niewyjsciowej dziewuchy, ktora sie obrzydza fryzem, makijazem i odzieniem Zdrastwujtie :D

Przeciętna? Trudno stwierdzić.. Ale brzydka nie jest z pewnością. Chociaż, zrzucenie paru kilo by jej nie zaszkodziło..

Triumph to głównie metka i cena niestety. Dlatego kupowanie nowych w lumpeksach jak najbardziej rozumiem, wydawać tyle kasy na to nie ma sensu. Foto przeciętnego faceta na pewno by furorę zrobiło :P