Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddeeerrrr

Tak wygląda przecietna polska dziewczyna ???

Polecane posty

Przeciętna, ale nie żaden pasztet (głupie określenie). Bazarowa? Widziałam ciekawsze okazy ubierające się na bazarze jakie to okazy na bazarach widziałaś ciekawsze? :) pewnie męskie? :P

a wlasnie ze nie prawda bo jest ladna. w innych ciuchach, butach z inna fryzura by wygladala o wiele lepiej. to te szmaty robia z niej wiesniare i przecietna. zgadzam się , ze w innych szmatach wyglądała by inaczej

Nie chodzę na bazar to nie wiem co za męskie okazy tam kupują. A Ty wiesz coś o tym, rev? Ale znalazłabym na pewno odpowiedniejsze kobiety niż ta ze zdjęcia by zoobrazować "modę bazarową".

Gość burutiyouidkv
No jest przeciętna, ja mieszkam w obszarze zaliczanym do tak zwanej Polski B i u nas pełno na ulicach wysokich, szczupłych i podobnie lub ładniej ubranych dziewczyn. A może zaczniemy w tym wątki dla odmiany umieszczać zdjęcia zjawiskowych kobiet ? Ale takich realnie istniejących a nie gwiazd muzyki czy filmu ? Takich z którymi wy jako faceci byście się chętnie umówi i takich którym my kobiety zazdrościłybyśmy urody.

zdecydowanie nie moj typ - juz wolalbym samemu ziemniaki obierac niz z nia zjesc obiad :)

Gość że tak się wtrącę
uważam, że niektórzy z Was przesadzają. dziewczyna może pięknością nie jest, ale na pewno nie jest brzydka. na jej miejscu popracowałabym trochę nad figurą, wyszczuplałbym i lekko umięśniła, ale zrobiłaBYM to na jej miejscu, ale że to jej ciało i jej sprawa to się nie wtrącam :) co do stroju - ona jest ubrana NORMALNIE, na luzie, tak jak jej wygodnie, nie wiem o co Wam chodzi z tym bazarowym stylem :o ludzie, nie wiem jak Wy, ale ja mam już dość tych "modniś", no koorwa, przecież ja patrzeć nie mogę, jak większość dziewczyn ubrana jest w takie same ciuchy! nigdy nie lubiłam wyglądać tak jak inni (nie mówię przy tym, że jestem nieziemsko oryginalna), ogólnie mam jakieś ciuchy, uważane za modne, ale za cholerę nie ubieram się tak jak inni, nie zakładam wszechobecnych wzorów, zestawów... nie nie nie! nawet moje ulubione kolczyki przestanę chyba nosić, bo ma takie jakieś 70% niewiast w moim mieście :o podsumowując - przesadzacie z jeżdżeniem po każdym normalnie wyglądającym człowieku, którego zdjęcie ktoś zamieści :classic_cool:

Gość burutiyouidkv
Zdjęcia można brać z fotki albo z naszej klasy ;] A co do Polski A i B, wydaje mi się że dochody mają wpływ na to kto jak się ubiera. Gdyby więcej ludzi godnie zarabiało więcej by się dobrze ubierało.

Przeciętna, widziałam duzo ładniejszych a i dużo brzydszych kobiet. Poza tym to przecież zależy od gustu, tak dyskutowac tutaj możemy do rana, bo zawsze znajdzie się ktoś kto się nie zgadza z naszym zdaniem.

Gość Amicorum
Jakbym wkleiła zdjęcie Sioster to by mnie wzięła i zaciukała po powrocie siekierą Ale fakt gdyby się inaczej ubrała i zmieniła fryz byłoby ok Popatrzcie n a"ofiary Goka Wan. PRZED nie da sie patrzeć a PO są niczego sobie

Gość Amicorum
Znaczy ta dziewczyna ze zdjęcia moglaby się inaczej ubrać.

Ale to chamskie cudze foto ot tak wstawiać. Zwłaszcza, że tabun zazdrośnic się zjawi i facetów którzy "nawet by na nią nie spojrzeli" czyt.="nie mamy na nią szans więc wmawiamy sobie, że nie jesteśmy nią zainteresowani" No nie wiem, to u Was bieda chyba totalna :P bo w Polsce A też nie żyje się jakoś na szczególnie wysokim poziomie Jak się nie ma kasy to czas i smykałka się liczy. A większości się nie chce nic kombinować

Gość burutiyouidkv
Jeśli bez żadnych danych osobowych to dlaczego chamskie ? Wiesz, ja bym na przykład chciała się dobrze ubrać ale wchodzę sobie do byle jakiego sklepu i pierwsza lepsza bluzka kosztuje 70 zł a spodnie 100 zł... i jak pomyślę że mam tyle kasy wydać na rzeczy które nawet specjalnie mi się nie podobają albo takie które nie pasują i bym je musiała przerabiać to mi się odechciewa wszystkiego.

znam osoby bez kasy, ubierające się tak , że innym gały wychodzą

Gość burutiyouidkv
To ja nie wiem może wy w tej Warszawie, Wrocławiu czy Krakowie macie inne lumpeksy niż ja w Polsce B ;] W moim mieście w lumpeksach widzę same szmaty.

Jak ktoś ma czas i chęci to małym kosztem fajnie się ubierze. Nie chciałabym by moje foto znalazło się tutaj w jakimkolwiek kontekście (nie mam portali społecznościowych, ale moje foty są na nich). I podejrzewam, że sporo osób ma podobne zdania do mojego.

można też kupić w wyprzedaży - niekoniecznie za full - trzeba tylko poczekać na nowy sezon - w necie jest tego dużo

Gość Amicorum
Najsmieszniejsze jest to, że szwalnie ktore szyją dla H&Mów Kappahlów i innych wypuszczają ciuchy tego samego kroju a z nieiwele tylko gorszego materiału na bazarki.

Gość uyuyutututu
Ludzie ,ktorzy kupują ciuchy w lumpeksach wm,awiają sobie ,ze tam sa fajne ubrania ... a naprawdę wyglądają jak śmieciarze z poprzedniej epoki . Reszta ubrana od stop do głow w kiecki z galerii wyglada czasem fajnie ,ale jak klony ( np Ja) :O nigdy nie umialam sie ubrac i dalam sobie z tym spokoj, wole byc klonem. Dziewczyna z fotki wyglada ladnie,naturalnie. Nie jest otyła , ma ładny usmiech ,skóre , nie farbuje sie na czarno albo blond , nie wiem czego od niej chcecie :D Przeciętna Polka raczej kojarzy mi sie z balerinkami , legginsami, hebanem albo żóltkiem na głowie , nadętymi ustami na zdjęciach i durnym spojrzeniem . 3/4 nastolatek tak wlasnie wyglada

Gość uyuyutututu
Wyjdz do centrum handlowego to zobacz u co drugiej grube uda albo anorektyczne nożki kurczaka :D nie wiem co gorsze

jakości nie ma co wymagać , tym bardziej , że w tych sklepach , to ma być tylko na jeden sezon czyli "masówa" - w droższych jest ich o wiele mniej , za to bardziej jakościowych