Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alilala..

Nie wiem co robić w tej sytuacji...

Polecane posty

Gość alilala..

Od roku jestem z super facetem. Jest mi z nim bardzo dobrze, zarówno w życiu codziennym jak i w łóżku myślę, że nie jest nudno. Kocham go... Tak, kocham. Jednak od jakiegoś czasu w moim życiu pojawia się ktoś inny. Koleś, za którym latałam zanim poznałam obecnego. Tylko wtedy on miał mnie gdzieś. Teraz sytuacja się odwróciła. To ja mam kogoś z kim jestem szczęśliwa, a on chce zacząć naszą znajomość od początku, mówi mi, że teraz jest zdecydowany, wie czego chce, chce mnie. Wtedy, ponad rok temu, spotykaliśmy się, bardzo pragnęłam z nim być, mnóstwo łez przez niego wylałam aż w końcu spotkałam chłopaka, dzięki któremu zapomniałam o tamtym. Wczoraj uprawialiśmy seks. (Tzn. z obecnym chłopakiem). Wszystko było ok, jak zawsze, dopóki nie przypomniałam sobie o tamtym... Prawie się rozpłakałam, a mój chłopak myślał, że coś mnie za bolało... Tak mi głupio... Kocham obecnego chłopaka, nie chcę go stracić, jednak myśli o tamtym często wracają... Boże, po co on pojawił się znów w moim życiu, kiedy ułożyłam już sobie wszystko?:-( Wiem, pewnie będą komentarze, że skoro kochasz obecnego, to nad czym się wogóle zastanawiasz... Wiem, wiem... Ja po prostu nie chcę popsuć związku w którym jest wszystko ok...

Gość autorko!!!!
może najpierw zastanów się, czego TY chcesz?

Gość tak bardzo mnie mdli....
Nie wiem nad czym się zastanawiasz? Kochasz obecnego - jest Ci z Nim dobrze i chcesz to wszystko zmarnować dla palanta, który Cię kiedyś olał? A co kiedy spróbujecie być razem i powie, że jednak mylił się? Będziesz znowu płakała przez niego i pluła sobie w twarz, że zostawiłaś obecnego chłopaka.