Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KVD

Obfite krwawienia

Polecane posty

Gość KVD

Otóż miesiączkuję od 12 roku życia teraz mam 15 lat moje okresy są bardzo obfite i nie do wytrzymania chętnie poszłabym do ginekologa tyle że moje kontakty z Mamą nie są najlepsze . A nie ma możliwości wizyty bez niej . Ostatnio wyczytałam o różnych specyfikach na jego zmniejszenie więc wziełam polecany rutinoskorbin 2 x dziennie okres niewybrażalnie się zmniejszył w 1 ,2 ,3 wszystko super ale teraz znów jest okropnie obfity mimo iż to czwarty dzień . Nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić może wy przechodziłyście to samo i jesteście w stanie mi pomóc? Z góry dziękuje Drogie Panie

Gość pisankaaaa
, No jakas wizyta , by sprawdzic , czy wszystko w porzadku ,by sie przydala, troche Cie pociesze , ja mialam zawsze bardzo obfite , juz od wczesnej mlodosci do teraz , a pewnie u mnie menopauza juz u dzwi , nigdy nie mialam zdrowotnych problemow , ot taka uroda , ze 8 dni w miesiacy tryskalo ze mnie jak ze zrodla , ale nawet anemi ani razu nie dostalam ! Wiec wybierz sie , ale nie martw zbytnio!

Gość luliczkaaaaa
e też tak miałam, przeszło po pierwszym dziecku, teraz mam okres trzy dni, a na drugi dzień śpię już bez podpaski i tampona i tylko mam leciutko pobrudzone majtki;-) koleżanki zazdroszczą;-)