Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita1111111

szukam ginekolog-endokrynolog pilnie

Polecane posty

Gość nikita1111111

witam, pilnie szukam ginekologa-endokrynologa na pomorzu.Wszystkich ktorych znalazlam to prywaciarze a kaski to za bardzo nie mam wiec szukam tych NFZ. Moze ktos zna jakiegos dobrego lekarza. ;)

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ"ENDOGYN" PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNO-GINEKOLOGICZNA GDAŃSK ALEJA LEGIONÓW 60 +48 505 516 393 SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA POŁOŻNICZO-GINEKOLOGICZNA PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNO-GINEKOLOGICZNA NOWY DWÓR GDAŃSKI SIENKIEWICZA 17 (055)246 22 33 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ"ENDOGYN" PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNO-GINEKOLOGICZNA GDYNIA WARSZAWSKA 34/36 +48 505 516 393 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "INVICTA" KLINIKA ZDROWIA KOBIETY, KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI, LABORATORIA MEDYCZNE PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNO-GINEKOLOGICZNA GDAŃSK RAJSKA 10 (058)763 50 50 NIEPUBLICZNY SPECJALISTYCZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ EWA STEFANOWICZ-KUJAWA PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNO-GINEKOLOGICZNA GDAŃSK KOWALSKA 5/1 (058)305 79 72

I żebyś się nie pluła, że niepubliczne-wszystkie placówki mają podpisaną umowę z NFZ.

Gość nikita1111111
wielkie dzieki ;)

Sorry, byłam trochę niemiła pod koniec, ale jestem niedoroochana, zmęczona i nie ma Very. 😭 Czekolady też brak. 😭😭😭

Gość Picks
Na stronie wpadka.pl jest dobra wyszukiwarka ginekologów.

Gość gość
Nie wiem czy ktoś jeszcze odpowie na ten wątek, ale również szukam pilnie lekarza. Chciałabym zapytać czy którąś z tych poradni ktoś poleca lub może zna konkretnego lekarza, takiego naprawdę dobrego!

Gość gość
Współpracowałam z ginekologiem Markiem Dawickim w Starogardzie Gdańskim przy ciąży :) Ginekolog miał o mnie zawsze aktualną wiedzę, bardzo dokładnie podszedł do kwestii USG, dał mi mnóstwo zaleceń, podpowiedział kilka kwestii mojemu mężowi nawet :) Na każdej wizycie ciśnienie, podstawowe badania, wywiad. Ogromna dostępność, właściwie o każdej porze. Bardzo dobrze podszedł do przekazania mi informacji o przebiegu ciąży, o grupach ryzyka, o tym co powinnam robić. Mnóstwo innych rzeczy doszło. Długoterminowa współpraca zakończona sukcesem, bo urodziłam zdrowego synka :) Jak chcesz poznać ginekologa to zachęcam do monitorowania strony www.marekdawicki.pl