Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozna noca...

Pytanie do Facetow czy...

Polecane posty

Gość Pozna noca...

Jakie kobiety wam sie podobaja najbardziej? ^^ wyglad i charakter. I czy podaba sie wam figura...wysoka, dlugie szczuple nogi, szerokie biodra, ale nie przesadnie, waska talia, ale maly biust...

Gość seksowny Rafał
szerokie biodra i mały biust? bleeeeeeeee!

Gość interesujące
nogi idą na boki,talia osy odpada,bo by ją porozrywal,a co to za biust co wygląda jakby dwa razy charchnoł

Kwestia gustu, nie ma jednej recepty. Z twojego opisu wnioskuje że wiekszość facetów poleci na Ciebie, no chyba że masz buzie jak niemiecki niewypał.

Gość jak dla mnie.......
zgrabna figura, łagodny charakter aczkolwiek ... ( cos ala dama w towarzystwie dziwka w łóżku)

Gość Pozna noca...
No nie, buzke mam ok moze nie Venus w milo ale fajna...tylko mam komplex malego biustu:( :(

Gość Pozna noca...
Lagondy charakter...hmmm...czyli uleglosc? no ja do takich nie naleze, mam swoje zdanie i jestem niezalezna osobka. Dlatego mi tak trudno znalezc faceta!!! nie wiem juz co robie nie tak...moze mam naiwna udawac???:) no ale piszcie piszcie, co jeszcze was kreci:)

Gość seksowny Rafał
lepszy duży biust i trochę sadełka niż same badyle i deska z przodu.

Gość jack ill
nie udawaj tylko bądź sobą w końcu znajdziesz amatora;)

Gość Pozna noca...
Karinka, ale dalas czadu haha.

Gość Pozna noca...
To nawet dobra rada...byc soba...tylko ja sie boje byc soba na sto procent, bo jestem taka troche zwariowana:) i wkurza mnie to, ze dopiero teraz sie otworzylam i mam w cholere zaleglosci w tym temacie...bo wszesniej bylam totalnie zakomplaksiona. PYTANIE czy facet oczekuje od kobiety doswiadczenie w sexie, jesli jest sie po 20stce? bo wg mnie to powinnam miec duuuzo wieksze doswiadczenie..shit! ale mialam w zyciu zajebiste problemy i tak pare lat mi przelecialo kochani...

Gość jack ill
a po co doświadczenie? po to będzie przyszły partner, żeby z Nim "potrenować";)

jeszcze gdyby tak miała IQ ca 130 to te cycki talie dupka i nogi do nieba :classic_cool:i tak się nie liczą bo tak zakręci facetem że o świecie nie wie :D

seks z kazdym jest inny, poza tym 'doswiadczenie' nie ma znaczenia jesli ludzie sie kochaja i sa na siebie otwarci i szanuja potrzeby i sama druga osobe. Chyba ze tak po prostu chcesz sie pobzykac :P

Gość Pozna noca...
slodko- gorzki...to fakt, ale jak nie bedzie luzu wewnetrznego i super poczucia swojej wartosci to guzik po inteligencji... takze nie jestem pewna czy inteliugencja tak pomaga:( bardziej spryt i przebojowosc, jakis naturalny sexapil, ale moze napisz wiecej jak Ty to widzisz?

zaakceptuj siebie jaka jestes, napewno znajdzie sie facet ktory bedzie szalal na punkcie zwariowanej, malo biusciastej bez doswiadczenia dziewczynie..

Gość Pozna noca...
Karinka...pieknie to powiedzialas, ''jesli ludzie sie kochaja i sa na siebie otwarci'...chcialabym znalezc cos prawdziwego, zakochac sie...ale do tej pory nie spotkalam na swojej drodze Tej Osoby...a lata mijaja...dopiero teraz zaczyam nowe zycie...wiec moze teraz:) bo ja patrze na wszystko na wyglad i na osobowosc, cieplo wewnetrze...inteligencje...i nigdy mi sie to nie zeszlo w jednej osobie:( czy istnieja przystojni sexowni faceci, ktorzy nie sa playboyami lub zepsuci? ja jeszcze takiego nie spotkalam..... gdzie sa czuli, inteligentni, ciekawi, przystojni faceci ...ahh

sa sa :) napewno taki stanie na Twojej drodze jak czas bedzie wlasciwy, a w miedzyczasie nie marnuj czasu na tych co nie sa tego warci tylko skup sie na sobie, rozwijaj sie , baw sie...

Gość Pozna noca...
Karinek.... wiem, wiem....jesli uda mi sie zaakceptowac siebie taka jaka jestem, to bardziej otworze sie na swiat i ludzi..... i bede w stanie zauwazyc to cos, Kogos. jest tez cos takiego jak prawo przyciaganie, mowi ono ze przyciagamy do siebie ludzi i wydarzenia ktore dokladnie odpowiadaja naszemu wnetrzu....jak wewnatrz tak za zewnatrz... dla mnie ma to duzo sensu. chcialaby poznac kogos o bogatym wnetrzu, takim wielopoziomowym.. a Ty?

Gość Pozna noca...
ale numer....az zabrako mi oddechu jak to przeczytalam! to jest dokladnie tak jak mysle...ze powinnam jak najbardziej sie rozwinac...poznac siebie i swiat....zdobyc wiedze z interesujacym mnie tematow...czulam sie taka pusta przez te lata kiedy mialam problemy...poprostu wtedy nie moglam tego robic, nie moglam sie rozwijac tak jak chcialam, tylko cierpialam bardzo z powodu tego co sie wokol mnie i we mnie dzialo...i juz nie bylo energi i sil na nic wiecej... ale wkoncu jest ok, slonce zaswiecilo:) jestem wolna, ale ...niespelniona. wewnetrznie czuje,,,ze zycie prowadzi mnie w kierunku tej osoby... niesamowite, nie mam na to zadnych dowodow! tylko to wew. uczucie. Mam nadzieje ze bedzie to wysoki blondyn, o wlosach do ramion, hahaha widzisz jakie mam wymagania:P

Gość Pozna noca...
ale fajnie, ze poznalas ta osobe!:)

Gość Pozna noca...
Jack ill ahaha....no wlasnie! bede trenowac z ta jedyna osoba:) tylko wiesz, ja jestem troche perfekcjonistka...i chcialam juz byc wytrenowana jak poznam ta osobe, zeby zablysnac w lozku ha!!! wiedziec co i jak..jakies tam doswiadczenie mam...ale naprawde niewielkie... i troche mam komplaxa na tym punkcie:( ze ktos odkryje ze nie mam wielkiego pojecia i jestem taka nieporadna.... ale to moze byc slodkie:) Jakbym byla ta druga osoba to chyba tak bym wolala... no sama sobie odpowiedziam;P

ja tez jestem perfekcjonistka...i Ci powiem, ze pewnie obydwie sobie zbyt duze wymagania stwiamy....trzeba wziasc na luza i ta druga osoba zaakceptuje nas takimi jakimi jestesmy :)

Gość Pozna noca...
Karinka... mialam jakis miesiac temu wspaniala rozmowe z moja bardzo dobra kolazanka, powiedziala dla Twojej Drugiej polowki nie bedzie mialo znaczenia to czy masz 2kg za duzo czy za malo, jaki masz kolor wlosow...bo On bedzie widzial prawdzila Ciebie...to Kim jestes tak naprawde... Boze jakie to piekne:) Ktos kiedys powiedzial ze nie chodzi o to zeby zebrac wszstkie muszelki z plaze, ale znalezc te najpiekniesze:)