Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tara28

z usmiechem po dzidziusia!!!! zapraszam wsystkie kobietki ,!!!

Polecane posty

witam!!! Ja tez staram sie z mezem o drugie dziecko (pierwsza cora ma 8 lat) juz od stycznia w grudniu odstawiłam tabsy no ale jak do tej pory nic ostatnio czytałam na jakims forum ze podobno castagnus ułatwia zajscie w ciaze to ziołowy lek postanowiłam brac dzis zaczelam pierwszy dzien.

Gość novynetka
kitka 27 ja poczekam jeszcze z 2 tygodnie bo wtedy mniejwiecej powinnam miec okres jakos .. :) leonka31 milo mi dcie poznac :) zycze powodzenia ;P castagnus jest na recepte ?

i tak zrób:) co ma być to będzie, a wierz mi, że wbrew pozorom, czas szybko mija i ani się obejrzysz, a już będziesz wiedziała jak jest:) daj znać wtedy:)

Gość JEST TO SENS
NIE POTRZEBNIE SIE NAKRĘCAC?;O

Gość novynetka
kitka27 ---> mam problem, nei wiem czy to ciaza czy nei ale wlasnie przed chwila bylam w toalecie zauwazylam biale slady na majtkach od sluzu i zauwazylam tez sluz taki rozciagliwi tj plodny i gdsy sie wycieralam to wyszedl mi tez taki rozciagliwy ale o kolorze brazowym, nie wiem cyz to efekt tego ze doszlo do zaplodnienia ? troche sie przerazilam zalozylam wkladke i zobacze czy to sie powtorzy. dodam ze to jest bezwonne i wykluczam jakakolwiek infekcje, dzisiaj do poludnia tez bylo przytulanie ale nie do konca :)

albo plamienie implantacyjne albo początek okresu. po tabletkach organizm wariuje,więc czekaj cierpliwie i nie nakręcaj się...

Gość novynetka
kitka27 tak wiem ze wariuje ale jesli to okres to wychdozi na to ze po 14 dniach dostalam.. do dokladnie 14 dni temu skonczylo mi sie krwawienie z odstawienia.

no tak czy tak organizm wariuje po tabletkach, bo musi się przystosować do nowego funkcjonowania, dlatego takie plamienia mogą się zdarzyć...uzbrój się w cierpliwość, bo i tak niczego nie przyspieszysz...

Gość novynetka
kitka27 a jesli bedzie jej wiecej tzn ze to to plamienie popigulkowe? bo to wyglada jak sluz plodny rozciagliwe 2 "kawalki" normalnego koloru i jeden brazowy.

Gość novynetka
a ty mialas jakies objawy jak doszlo do zagniezdzenia ? :) kurcze mam nadzieje ze to fasolka ;P

Gość novynetka
no brzuch to mnie dobry tydzien bolal :) poki co po sluzu ani sladu wiecej :)

Gość novynetka
kitka27 ---> to pewnie jest to plamienie popigulkowe. tylko teraz skad mam wiedziec kiedy bede miec dni plodne ? na jakiej podstawie to obliczyc jak nigdy nie mialam regularnych miesiaczek ? dzis to plamienie wystapilo 14 dni po ostatnim plamieniu..

Gość dziołuszka
hej :) ja też staram się z mężem o dzidzię i TEŻ czekam do 10...:P Objawów brak, prócz temperatury od 3 dni powyżej 37 i piersi, ale one bolą mnie zawsze :P

novynetka -> niestety nie dowiesz się kiedy masz dni płodne. wyliczyć nie wyliczysz, możesz się tylko obserwować i mierzyć temp., ale na to potrzeba czasu, więc w Twoim wypadu, pozostaje cierpliwie czekać...

Gość temperaturaaaa
utrzymuje sie zawsze od owulacji do @ chyba ze ciazy niema wtedy tem spada

Gość LIRPA
Dziewczyny a ja jestem pewna na 90% ,ze jestem w ciąży.... nad sennością nie mogę zapanować.mdłości od 2 dni mnie męczą tak ,że mam niechęć na jedzenie czegokolwiek.Przed @ zwykle jadłam na opór. Kurcze po prostu czuję ,ze to może być ciąża........Ale wszystko okaże się za 4 dni. Ale żeby tak wcześnie objawy były? Ciąży a zwłaszcza objawów sobie nie wkręcam,bo ciąża była by nieplanowana,wiec nie wyszukuję żadnych objawów. Podejrzewam ciążę,bo uprawialiśmy sex w dni płodne.Czy bym się cieszyła nie wiem,ale jakie będą moje odczucia ............................:(

Gość dooooooooooooooooooooooooooo
oLIRPA trzeba bylo wczesnij myslec!!!!

Gość LIRPA
Wiem:(

Gość novynetka
kitka 27 --> poczekam :) bo jest kilka opcji co to moze byc.. krwawienie popigulkowe, owulka, fasolka albo poprostu moj organim tka reaguje na odstawienie tabletek :) A jesli jutro nie bedzie sluzu albo zniknie po 2-3 dniach ? moze powinnam jutor wykonac test ?

Gość juikololp
novynetka jezus dziewczyno nie nakrecaj sie tak bedzie co ma byc!!! czekaj do dnia @ i wtedy zrób test bo takie gdybanie nic ci nie da a tu nik ci nie pomoze

Gość novynetka
juikololp ---> Problem w tym ze ja nie wiem kiedy mam dostac @ bo dopeiro co odstawilam tabletki.

Gość silvia24 ...
Cześć dziewczynki, pare dni mnie nie było na kafe bo nawał pracy miałam, ale w końcu zasłużony weekend:) mi się @ powoli kończy, także myślimy z moim skarbkiem o nowych staraniach :)

Gość silvia24 ...
leonka 31, ja też próbowałam z castangusem ale @ którą dostałam po pierwszej "sesji" brania była tak bolesna że zrezygnowałam, nie wiem czy to akurat za sprawą castangusa tak się stało ale nigdy wcześniej tak bolesnego okresu nie miałam

Gość novynetka
hej :) robilam dzis test wyszedl negatywny :( Plamienie wczoraj ustalo ale dzis przez caly dzien byla bardzo niewielka jego ilosc zobaczymy jutro, dzis byl pelen stosunek zobaczymy kiedy @ sie pojawi i czy w ogole.

Gość LIRPA
Mdłości utrzymują sie nadal.chwilami mam wrażenie ,ze nie zdążę pobiec do toalety bo przeobrażają się w odruchy wymiotne.jednym słowem mam ranne mdłości,ale nie tak od razu jak wstanę z łóżka tylko tak po godzinie.To tak jak bym miała kaca(choć tylko raz go w życiu go miałam).mdłości pojawiają się też w ciągu dnia.Piersi bolą zwyczajnie jak przed @tyle ,ze wydaja sie takie ciężkie,za to brzuch tylko czasami,nie tak jak przed @ tylko taki przeszywający ból ,który trwa tylko chwilę i ustępuje i tak 2-3 razy w ciągu dnia.Ale apetyt odszedł mi całkowicie. A jak u Was dziewczyny?

Gość bardzo pragnę dziecka
ja takze staram sie o bobasa mam 23 lata i od pół roku czekam na ten upragniony wynik testu..

Gość dfdf6790
bardzo pragnę dziecka pól roku czeka na upragniony cud pól roku to jeszcze jest nic :/