Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz popadne w depresję

czy ktoraś z Was ma 28 lat i jest zupelnie sama???

Polecane posty

jakie resztki ?? uważaj żebyś na starość nie został z takimi resztkami jak to ty nazywasz " Mi to nie grozi ale ty aż się palisz do zadania.

Gość To nic nadzwyczajnego
Darker, daruj sobie te swoje uszczypliwości, które i tak nikogo nie wzruszają.

DARKER ato nie Ty pisaleś, że 30 to resztki po kimś?

"DARKER ato nie Ty pisaleś, że 30 to resztki po kimś?" Tak zwykle jest. Przebierały, wybierały, przebierały aż nagle zostały same. I mają dylemat bo ci co im się podobają wolą ich młodsze koleżanki. Po 30-stce atrakcyjność kobiet więdnie zastraszająco. Wszystkiego pudrem nie przykryją.

"Nie zapominajcie kochani, że każda 20stka będzie kiedyś po 30stce" I jak ma głowę na karu to faceta do tej pory znajdzie.

no właśnie Daker a co zrobisz jak Twoja kobita przekroczy 30? zmienisz na młodszy rocznik?

"no właśnie Daker a co zrobisz jak Twoja kobita przekroczy 30? zmienisz na młodszy rocznik?" Próbujesz zgrywać mądrego? Jak będzie moja to będzie moja.

Rozumiem, że kolega będzie każdą swoją partnerkę wyrzucał za drzwi, gdy tylko przekroczy dany pułap wiekowy :D No i kolega ma chyba złe doświadczenia z kobietami, co widać...Do tego jest ślepy, skoro nie widział pięknej, zadbanej, seksownej 30tki :classic_cool:

nie zgrywam tylko jestem i widzę, że jesteś niekonsekwentny w swoich opiniach bo jak będzie Twoja to już puder nie będzie przeszkadzał?

Ale ja nie mam zamiaru szukać faceta :D Nie jestem jakąś desperatką :D Miłość nas dopada zazwyczaj wtedy, gdy się tego zupełnie nie spodziewamy, więc po co szukać ???

jestem, jestem :) Michaszkoo opiekuje się chrześniakiem wiec nie wiem czy da rade :-P Darker ja się palę ??

"Rozumiem, że kolega będzie każdą swoją partnerkę wyrzucał za drzwi, gdy tylko przekroczy dany pułap wiekowy" No niestety, błąd. "No i kolega ma chyba złe doświadczenia z kobietami, co widać...Do tego jest ślepy, skoro nie widział pięknej, zadbanej, seksownej 30tki" Skoro ma 30 i jest sama to nie warto się nią interesować nawet jeśli jest piękna. Coś z taką nie w porządku. Albo wybrzydza, albo sopel lodu albo jeszcze coś innego. Nie warto. "nie zgrywam tylko jestem i widzę, że jesteś niekonsekwentny w swoich opiniach bo jak będzie Twoja to już puder nie będzie przeszkadzał?" To czytaj ze zrozumieniem. Piszę o samotnych.

Poza tym kilka miesięcy temu rozpadł się mój 8-letni związek, więc jakoś nie spieszy mi się w ramiona faceta:classic_cool:

"Miłość nas dopada zazwyczaj wtedy, gdy się tego zupełnie nie spodziewamy, więc po co szukać ??? " Stare panny i kawalerowie są wytworem pisarzy Sci-fi. Facepalm

"Skoro ma 30 i jest sama to nie warto się nią interesować nawet jeśli jest piękna. Coś z taką nie w porządku. Albo wybrzydza, albo sopel lodu albo jeszcze coś innego. Nie warto." Nie komentuję, bo nie widzę dalszego sensu konwersacji z tobą :) Życzę wszystkiego dobrego :)

sorki DAKER ale albo nie znasz życia albo jesteś ograniczony, jak babkę rzucił jakiś łoś albo uciekła od alkoholika to też coś z nią nie tak? pomyśl chłopie zanim coś napiszesz

Bahus - u Darkera niekonsekwencja to norma, jak u wszystkich osób pałających do kogoś nienawiścią zresztą.

"Nie komentuję, bo nie widzę dalszego sensu konwersacji z tobą" Tłumaczenie: Piszesz o mnie więc idę stąd bo jeszcze chwila a zacznę zalewać klawiaturę łzami.

"sorki DAKER ale albo nie znasz życia albo jesteś ograniczony, Jeśli jesteś dorosłym, w miarę wykształconym człowiekiem i piszesz "sorki" to sprowadziłeś się właśnie do poziomu gim-gówna. "jak babkę rzucił jakiś łoś albo uciekła od alkoholika to też coś z nią nie tak?" W końcu to kobiety wybierają mężczyzn. Jeśli wybrała damskiego boksera, pijaka, oszusta to coś z nią nie tak. "u Darkera niekonsekwencja to norma, jak u wszystkich osób pałających do kogoś nienawiścią zresztą." Do nikogo nie pałam nienawiścią. Witam pseudo-psychologa na forum.

Sądzisz Darker, że jak lubią za kobietą latać poszukiwacze wrażeń, a takich ostatnio jest zdecydowana większość, to ona powinna się związać z babiarzem lub innym draniem, tylko dlatego, by nie być sama? Sądzisz, że to jest wybór? Szanującą się kobietę,m która nie pozwoli się źle traktować, nazywasz księżniczką i resztkami? To gratuluję (braku) rozumu.

Darker myślałam że jesteś inteligentniejszy i normalny ale to co tutaj pokazujesz ...wskazuje na to że jesteś wyrośniętym dzieciakiem z którym nie da się porozmawiać

"Darker ile masz lat można zapytać ? " 27.