Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

umieram!

Polecane posty

Gość tez z UK
No i czym sie chwalisz, Zono? Tym, ze jestes taka wiesniara, ktora nawet nie potrafi kulturalnie sie bawic, nie umie wyjsc na miasto i wrocic trzezwa, albo z lekkim humorkiem. Tym, ze osmieszasz inne Polki i wyrabiasz im opinie pijaczek, chamek i prostaczek. Tym, ze matka dzieciom nie powinna chlac na umór, co nie znaczy, ze nie ma prawa wyjsc ze znajomymi sie odprezyc, potanczyc, porozmawiac. I tym, ze najwyrazniej bywasz w jakichs totalnych spelunach - bo z eleganckiego klubu by Cie wyprosili. Czy moze tym kolczykiem w uchu, wies tanczy i spiewa? rece opadaja.

Gość tez z UK
A to nie o tobie pisali dzis w lokalnej prasie, ze jakas polka wracala do domu na czworakach przez cale miasto!!!Rysopis by sie zgadzal!!!

haha pierszy raz slysze ze mozna sie pochwalic kolczykiem w uchu :D nie chwale sie chlaniem. normlanie pije tylko wino do obiadu albo na wieczor. wczoraj wyszlam zabalowac no i udalo mi sie to:P a ze nabawilam sie kaca przy okazji no coz, zdarza sie i to. nie jestem "matka z dzieckiem", jestem soba, i tez mam prawo do normlanego zycia jak wszyscy, raz poczytam ksiazke a raz wyjde sie pobawic. a z ekskluzywnego klubu mnie nie wyprosza, bo tam nie chodze, chyba bym sie zanudzila na smierc przy tych wszystkich sztywniakach co chca sie pokazac. wuluzuj!!!!

Gość tez z UK
A nie przyszlo Ci do glowy, ze to podszyw napisal drugiego posta?:o Moze nawet Ty go napisalas, hm? Stwierdzam tylko fakty i wyrazam swoja opinie, ktora- wierz mi, dziele z wieloma ludzmi. Ale widac dla Ciebie takie zachowanie jest normalne - no coz.

Gość tez z UK
Pewnie tak chlasz z rozpaczy, ze cie ten twoj angielski ciapaty przydupas zaniedbuje!!!

Gość tez z UK
No bo ktory normalny fecet by sie godzil na to, zeby jego kobieta schlewala sie jak swinie , nie wiadomo gdzie i z kim i maszerowala na czworakach po ulicach!

Gość tez z UK
No tak, pewnie cie wyrwal w jakies norze pijackiej i sie nie dziwi ze tam cigniesz.Moze uwaza , ze to twoje naturalne siedlisko jest!Ze polki tak wszystkie maja!Albo kosciol, albo knajpa!Moze tez szukasz sobie w ten sposob innego ciapka!

nie nie, ja jestem z tych skrytych rasistek jezeli chodzi o kolor skory :) no ale jak widac wiecej wiesz ode mnie, co gdzie i jak jak to polacy w zwyczaju maja, uwielbiaja po prostu tworzyc opowiesci o innych.

dlaczego tak po niej jeździcie? o.O ona pierwsza się upiła? ludzie, wyluzujcie! niejedna (z Was nawet, założę się) ma dziecko spłodzone po pijaku, a prawią morały jak wieczne abstynentki.... :o raz na jakiś czas każdemu może się zdarzyć, nie trzeba być pijakiem, puszczalską czy innym elementem. ;O

Gość tez z UK
Oho!Juz zwachal swoj swojego!!!

swój swego... taak, piłyśmy nawet razem, a teraz klikamy, tylko że ona leży skacowana, a ja trzymam jej ogóry w słoiku :classic_cool: po prostu nie lubię, jak ktoś robi z igły widły :)

Gość jak wróce z włoch
mądrość dobra na wszystko też na kaca

Gość tez z UK
To moze , jak juz trzymasz tego ogora w rece, to zasadz tej swojej kupmeli tego ogora, tam gdzie bedzie wieksza radosc!A macie tez wspolnego ciapatego faceta???

Gość tez z UK
A ogorki dobre sa tez na dlugie, samotne noce.

ech, ogórki na kaca - słyszałam o tym ale jakoś nie jestem do tego przekonana aby to wyypróbować :/

tez tego nie ogarniam... nie dość że na kacu ma się zaroty to jeszcze pić wodę z ogórków. ohyda!

no wody z ogórków nie próbowałam nigdy i raczej nie zamierzam... najlepszą metodą jest nie doprowadzać do tego stanu i tyle!