Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

umieram!

Polecane posty

właśnie, najlepiej działać w trakcie żeby tego uniknąć a nie później na kacu się zastanawiać co pomoże..

proste! ja nie czaje głupich sposobów "na kaca" on sam musi minąc i najlepiej go przespać tyle! a żeby do niego nie doprowadzić najprościej brać 2kc np i tyle...

wkońcu po to on jest stworzony:p i bardzo dobrze, że istnieje coś takowego, bo inaczej by było źle z Nami....

no no:) ja mam tylko jedną tabletke dziś i muszę się powstrzymywać bo pije piwko, ale mam jeszcze ochotę ale jutro trzeba rano wstać:( cooś mi te moje zapasy się szybko kończą;P

Gość juhkhkl
qrwa napsize ci z eejsy szczesliwa posiadaczka dwupietrowego domu buahaha w anglii kazdy jest szczesliwym posiadaczem 2p domu buahha tos sie pochwalila

fascynujące!! się uśmiać można faktycznie

Marion_Silver ale skoro Ci cię tak szybko kończą te zapasy 2kc to musisz prowadzić baaardzo ciekawe życie z alkoholem:] ale to dobrze, raz się żyję i jest się młodym, tylko najgorsze że na moralniaka nie ma rady.....

heheh trzeb tak pić żeby jednocześnie kaca po piciu nie było, czyli dobrze że jest 2kc, a po drugie tak uważać żeby czego nie na wymyslać żeby moralniak sie nie pojawił;P:P swoją droga to 2kc sie bardzo popularne zrobiło:)

i bardzo dobrze:) bo lepiej żeby ludzie wiedzieli że jest coś takiego jak 2kc i dzięki temu unika się nieprzyjemności :p

no a mega kac bywa bardzo nieprzyjemny.. a najgorzej to po piwie:/ mi to sę wymiotowac chce po wszytkim co wezmę do ust...

Gość tak to widze
tylko żurek jedyny który uwalnia od kaca -jest to jedyna lek na cały świat

no kaca oczywiście ;) bo Plenerowa Żona pisze, że już jej przeszło, to może byłoby dla niej dobrze uniknąć i nie dopuścić do kaca :)

moje sposoby to nie leczenie tylko kaca ale i zapobieganie, tj. w dniu imprezy od samego rana chodze ciagle ze szklanka wody z cytryna i przez caly dzien to wypijam tego z litr moze wiecej+oczywiscie sama woda. kawe pije z rana nie przed sama impreza. w trakcie imprezy tez mam zawsze mala butelke wody i sobie od czasu do czasu robie przerwe od alkoholu i popijam wode ;p staram sie jak najmniej palic przy alkoholu, bo przy tym polaczeniu kac gwarantowany. wracam do domu i przed snem wypijam tyle wody z cytryna ile dam rade i ide spac, jak wstaje pierwsze co to siegam po szklanke wody. ogolnie nawadniac organizm ale tez czesto sikac ;p to sie leczy jak zapalenie pecherze, pozbywamy sie szkodliwych zwiazkow chemicznych z organizmu dlatego dobrze jest czesto korzystac z toalety. a i na kacu nie jemy zadnej jajecznicy bo wiekszy burdel w zoladku bedzie, proponuje cos lekkiego, salatke albo kanapke i zero kawy na kacu tylko woda i woda z cytryna! no to by bylo na tyle :D

oj tak pić tą wodę z cytryną i co chwila latać do wc? czy to oby na pewno dobry pomysł?.... a nie lepiej wziąć 2kc extreme albo 2kc drink, zażywać w trakcie picia i rano nie mysleć nawet o kacu?

Gość ssssssssssasssss
bo przecież jak bierze się 2kc to kaca nie ma więc po co o nim myśleć??

przecież najelpiej wgl nie mysleć o kacu :) tylko w trakcie picia warto pamiętać żeby łykać tabletki:>

i tabletki 2kc i drink 2kc jest bardzo dobry więc trzeba się uzbroić w to lu to (albo to i to) i czekać na okazję użycia :D