Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

umieram!

Polecane posty

nie wiem czy padło to już, nie chce mi się czytać całości :P na kaca najlepsza pepsi - wypijesz mniej niż 0,5l i Ci się polepszy. a jak wypijesz całe 0,5l to już będziesz wracać do żywych :P tylko że dziś 1 maja i jak nie masz tego w domu... to doopa :D poza tym wychodzenie w tym stanie w domu... ojej :o no nic, jakoś dasz sobie radę :) miałaś kilka porad w końcu ;)

Gość zdesperowana to
3 letnie zdjęcie ? ja pierdolę, ktoś trzyma zdjęcia użytkowników na kompie ? psychool :O

Gość nawet nie wiem
kobiety sa jak WINO, im starsze tym lepsze

Gość zdesperowana to
ta jak wino :D do 40 tki ;)

stare zdjecie jak swiat, jeszcze mloda dupa na nim bylam haha. coli nie mam, sklepy pootwierane ale nia mam sily sie wybierac teraz na zakupy. ale dzieki za rade!!!! na przyszlosc sie przyda. o ile wogole kiedys jeszcze alkohol tkne. wpierdalam te ogorki.

Kac to nic nadzwyczajnego przecież. Trochę poleż i będzie lepiej 🖐️

Gość uuuuuuuuu.....
kac gigant to koszmar. raz mialam takiego.nie moglam wstac i wolalam ratunku:O teraz nie pije od 8 lat. zaden tam alkoholizm i inne.nie moge bo pamiec o tym kacu mnie powstrzymuje....serio.nie bylo wesolo wtedy. mi pomogl czas........czyli byle do jutra:classic_cool:

Gość kazde zdjecie !!!
Kazde zdjecie mozna tutaj znalezc w archiwum, jezeli ktos je tutaj kiedys zamiescil!

pandita --> o to chodzi ze ja juz pwrawe stracilam. kiedys na kacu do pracy chodzilam i bylo ok, a teraz po prostu sie odzwycailam i jestem w ciezkim szoku. lubie wypic pol butelki wina czasem dla przyjemnosci ale nie zeby tak sie schlac jak wcoraj. dziwne ze wogole wszystko pamietam.

Gość nawet nie wiem
nie ma za co, to odnosi sie tez do mnie

Gość vcvcvcvvvddf
najlepsze na kaca, ibuprom zatoki i oryginalana coca-cola, pomaga,pozniej czarna herbata

Gość nawet nie wiem
a jak do sauny pojdzie to tez pomoze?

wczoraj miałam to samo a też nie piję często. I też wszystko pamiętam wbrew pozorom ;) mi się poprawiło jak pojechałam na zakupy, ale wypiłam napój energetyzujący czy jak się zwie to świństwo :)

Gość nawet nie wiem
no tak, i nie wiadomo w czym isc

jasne jasne, jak się zdycha po piciu to zawsze jest ten sam tekst NIGDY WIĘCEJ ALKOHOLU :D:D:D:D haha uwielbiam tę człowieczą przewrotność :D faktycznie jakiś psychol, zgadzam się z kimś powyżej :o

Czesc Zdesperowana :) jedna lyzka octu jablkowego na jedna szklanke wody .polecam

sprawdzilam to osobiscie;) wyczyszcza toksyny .

Gość nawet nie wiem
Po imprezie Z twojego organizmu zostały wypłukane witaminy i mikroelementy, zmniejszyła się w nim również ilość wody. Przed pójściem do łóżka by uniknąć odwodnienia wypijamy co najmniej dwie szklanki wody mineralnej. Rano: * kogel-mogel lub jajecznica, * puszka bogatego w jony napoju izotonicznego np. Izostar * szklanka obfitującego w potas soku pomidorowego * herbata z cytryną (kwas askorbinowy unieszkodliwia wolne rodniki) i co najmniej dwiema łyżeczkami miodu (zawarta w nim fruktoza przyspiesza rozkład szkodliwego aldehydu octowego). * jeśli czujemy głód zjadamy czekoladę i dwa banany Ostrożnie z paracetamolem - nasila uszkadzające działanie alkoholu na wątrobę, nie nadużywaj środków przeciwbólowych aspirynopochodnych (np. Alka-Prim, Alka-Seltzer) zmniejszają ból głowy ale nadwerężają i tak już podrażnioną przez alkohol śluzówkę żołądka.

Gość Po co to, na co?
Zdesperowana Zona, to Kasia pijaczka!Moze zmien sobie nica?