Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

umieram!

Polecane posty

Litr wody :O ja wczoraj zwymiotowałam wszystko łącznie z kwasami :O:O:O nie byłam w stanie wypić łyka wody dopiero po godzince wypiłam gorzką herbatę i poczułam się lepiej

Gość Henio.
Wypij ten sok spod ogorkow i idz w kime !

Alkohol ma wlasnosci higroskopijne i ssie wilgoc z otoczenia , dlatego odwadnia organizm!

Gość nawet nie wiem
uwazaj, bo ci mozg wyparuje xD

Jak nie wiesz jak wyglada lopata, to wez miotle i zamiec cala ulice.Praca jest zawsze praca!

Ja na kaca zawsze lubilem sie wysilic.Ja wiem, ze trudno sie do tego zabrac ale naprawde pomaga!

Gość stasia 9090
Angel from hell - nie moge patrzeć na to co wyzygam ,i zawsze przyzekam sobie że to ostatni raz,'' a zapominam i znowu powtórka

walnij sobie klina :classic_cool: szczerze współczuje, to samo przeżywałam wczoraj ;)

Klin pomaga, ale jest to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic.Wyrabia zly nawyk i pozniej sie do tego zawsze siega i to moze byc poczatek uzaleznienia!

A moze wybierzesz sie ze mna na wycieczke rowerowa po Puszczy Bialowieskiej.Swieze powietrze tez jest bardzo wskazane!

dobra jestem spowrotem z tymi cholernymi ogorkami.. wstalam z lozka, rzucilo mnie na sciane, znalazlam te ogorki i sie meczylam z otwarciem 10 min!!! z tego wysilku mi tylko sie gorzej zrobilo. nie ma szans na zadne zapijanie bo na samam mysl mi niedobrze, a na rowerze to bym zaraz w rowie lezala hehe.

Gość nawet nie wiem
szla dzieweczka do laseczka zielonego aha!

Paskudne dziewuszysko tak zechlac jak swinia , cala taksowke obrzygac wstyd !

Gość szokeee
no tak wyszła polska dziweczka na miasto i musiała się zaraz upierdolić ? gdzie miałaś męża?

kawa wlasnie nie moze pomoc bo ma kofeine ktora pogarsza sprawe. juz lepsze te drinki energizujace. no ale nie mam w domu. sama jestem - na szczescie w nieszczesciu bo jeszcze mi mojego mlodego wariata brakowalo by tu na glowie - a dziecko ma 2.5 roku i buzia mu sie nie zamyka.

Gość Henio.
E , to nieladnie ! Tak sie uchlac no wstyd !

Gość do zdesperowanej zony...!
Kachna! nie wygladasz mi na pijaczke.Co sie z Toba zrobilo dziewczyna.Angielskie powietrze widac Ci nie sluzy!!! A na zdjeciu jestes trzezwa??? http://www.voila.pl/024/24n1l/?1

Gość szokeee
rzyganie przez rz 🖐️ nie dość, że po angielsku ledwo co duka to po polsku pisać nie umie :O

Gość nawet nie wiem
masz zadziwiajaca zdolnosc do autoironii

Gość zdesperowana to
twoje zdjęcie ? myślałem, że jesteś ładniejsza :O

Gość sdffsdfs
ja na kaca polecam : - krople zołądkowe (jesli nie masz to zakup na następny raz) biore nawet 3x dziennie , pomagają :) - dużo herbat z cytryną i cukrem:) (chociaz na codzień pije zwyklą hebarte bez cytryny i cukry - ale na kaca taka jest najlepsza:)

Najpierw pół litra coli, tylko normalnej, nie żadnego gówna light. Zimnej! Potem łyknij Nurofen, ten w czerwonych kapsułkach, jeśli jest u Ciebie dostępny. A potem napij się piwa. Poważnie, nawet jeśli na samą myśl Cię mdli. Polecam jakieś piwo o smaku nie kojarzącym się z rzygami :classic_cool:, np. Reddsa cytrynowego. I zrób coś, żeby się spocić :classic_cool:

nie pije zbyt czesto i to pewnie dlatego!!!! bledy robie, kuzwa, ukamieniujcie mnie. a po co ta stara fotke wkeljasz tutaj jeszcze to sprzed 3 lat? kazdy juz chyba doskonale wie jak wygladam .. ja pierdole..