Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pader1987m

Dlaczego nawiedzeni ludzie mowią, że w niedziele nie wypada kosic trawy?

Polecane posty

Gość Pader1987m

Przeciez to zwykly dzien, nic szczegolnego. O co chodzi?

Gość maturks4
O wytłumaczenie własnego lenistwa. Kiedyś może o oszczędzanie "kościółkowych" ciuchów. W każdym razie ja dziś zrobiłam generalne porządki i pranie pościeli

Gość kurza twarz...
bo kuźwa nie hałasuje się kosiarom innym w dniu świętego odpoczynku!!!

Gość dzień jak codzień
bo mają pierdolca,a ja w niedziele robię remont samochodu,maluję płot i co tylko mi się podoba.Niech nawiedzeni jadą do Szwecji,to zobaczą ,jak tam w niedziele robota idzie

Gość Pader1987m
Swiety odpoczynek jest w sobote, w niedziele nalezy przygotowywyac sie na poniedzialek

Niedziela to też dzień wolny od pracy dla większości, więc ludzie chcą odpocząć. Napierdalanie kosiarą jest wówczas dość wkurwiające.

Gość niech spierdala
kurza twarz... bo kuźwa nie hałasuje się kosiarom innym w dniu świętego odpoczynku!!! a w dupie mam ich wypoczynek,jak ja chcę wypocząć,to dlaczego od 6 rano w niedzielę czarna łajza wszystkich budzi kretyńskimi dzwonami kościelnymi?

Gość myślę że daj
bo wczoraj byłam na imprezie i teraz mam kaca i awet trawa za głośno rośnie więc spierdalaj z tą kosiarką na drugi kniec świata jak musisz 😠 jeden dzień kurwa cicho by mogli być to nie znajdzie się jeden co musi se trawke kosić 😠od pon-pt remont robia w soboty kurwa sasiad dywany trzepie pol dnia a w niedziele koosi sobie hooj jeden

Gość kurza twarz...
myślę że daj - no właśnie!!!!!! :D kuźwa!!!

Gość Sąsiadka Ducha
Bo niedzielna praca w gówno się obraca:-P

Gość w domu mozesz robic co chcesz
byle nie halasoewac na zewnatrz, bo faktycznie ludzie tego dnia normalnie wypoczywaja ( , niezaleznie od pogladow. Niby czemu jest to dzien wolny od pracy?

Gość kurza twarz...
co godzinę? tobie wew tym zakutym łbie chyba dzwoni:D:D:D

Gość a ja mieszkam koło kościoła
i za cholerę nie dają mi odpocząć. łażą czegoś te ludzie, w jedną i drugą stronę jakby mieli w tyłku wiatraki, są i tacy co kładą się przed kościołem, widzę często też nawiedzonych i chorych w obłędzie dewotów i dewotek. Pozamykac ich w szpitalach i będzie spokój.

Gość Danieloooo
Dlatego że po to szesc dni zapierdalam zeby siodmego dnia lezec kurwa bykiem, i chuj w dupe i na imie tym co hałasują maszynami w niedzielę...

Gość dax
nie nawiedzeni , normalni a taki który ma za nic innego i prezentuje wartości z epoki ludzi pierwotnych....to będzie kosił i jeszcze głupio komentował.. ale no cóż są ludzie i parapety..ci pierwsi myślą zgodnie z ogólnie przyjętymi normami życia sąsiedzkiego, a ci drudzy no cóż można na ich głowach doniczki z kwiatkami stawiać bo spłaszczoną głowę i mózg mają .. jeśli mają...

Gość gość
fajnie, leżę sobie w czerwcowe niedzielne popołudnie na leżaczku a tu o 17.00 sąsiad odpala kosiarkę spalinową i co ?! i mam ochote go zabić palantaaaaaa. Jak on będzie odpoczywal na ogrodzie zrobie mu kuzwa dokładnie to samo !!!!!

Starsi ludzie tak mówią :) sąsiad zawsze na mnie dziwnie patrzył kiedy wyjeżdżałam kosiarką w niedzielę :D kiedy jeszcze miałam swój trawnik a nie byczyłam siew blokach ;)

Gość lubię jabłka 28
Ja tam wszystko robię w niedziele też,tak samo jak w sobotę bo niby kiedy mam to zrobić jak w tygodniu oboje z mężem zapieprzamy zawodowo??mąż też nieraz kosi w niedziele jeśli jest taka potrzeba a ja robię pranie,wywieszam,sprzątam,maluje płot.Mam to gdzieś co ludzie myślą skoro nie mam kiedy zrobić w tygodniu!I jeszcze niech tylko supermarkety pozamykają w niedzielę to się w*****ę!też zakupy tylko wtedy mam czas zrobić większe.

Gość bogobojna
Oj nie unikniecie rydzykowej klątwy. Zamiast posłusznie pieniążki zanieść na tace, to wy grzesznicy w świety dzień trawę kosicie

Gość buka na was kuka
to jeszcze nic. ja mieszkam na wsi i kazde, mniejsze czy wieksze, kosciółkowe swieto jest tu równznaczne z zakazem wykonywania wszelkich prac. Ile razy matka darła na mnie ryja, żebym nie kosiła, prała itd bo co ludzie powiedzą:o a ludzie w większości to smierdzące lenie, którym takie swięta są w smak bo moga bezkarnie sie opierdalać z puchą piwa w łapie

Gość bogobojna
Na prawdę, na wsi to jest prawdziwy dramat. Na wymyślają na tygodniu jakiś świąt i człowiek po pracy nie może nic zrobić, bo zaraz cię obsmarują.

ja pierdziu. Jakie wieśniackie buractwo. Co was kuźwa obchodzi czy ktoś jest wierzący czy nie. W niedzielę możecie sobie robić co chcecie. Byle by sąsiadom nie przeszkadzać. Osobiscie też jak mam coś do zrobienia w niedzielę to robię. Ale nigdy bym nie chałasował jakimiś kosiarkami..

Gość gość
w niemczach kaszenie trway w niedziele jest zakazane co wy na to niby takie do przodu polaczki? zlosliwe mendy byleby komus dokuczyc

Gość gość
Bałwanie obudź się jesteśmy w Polsce na polskim forum. Jakbyś nie wiedział to jest kafeteria. pl- a pl to jest Polska, a nie DE - Niemcy. Prościej nie potrafię.

no to tylko na polskim forum można takich buraków spotkać. Kultura osobista to dla was za ciężkie pojęcie buraku