Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurly..09

CO SĄDZICIE O URODZIE LASECZKI ZE ZDJECIA? FOTO

Polecane posty

Gość f=ja22c
taka prosta marysia ze wsi ale może być miła, mogłaby nie palic wtedy by wzbudziła wiecej mojej sympatii

Gość buhahahahahahahahahahahahahaha
Weź sie zmiłuj wiejski paszczurze, od roku zamieszczasz te swoje foty na kafe i domagasz sie komplementów.

Gość fjdshnfjdsnewjn
jak maja być miłe komenty jak na zdjęciu jest tłusta laska z worami pod oczami i szopą na głowie? A na tym z bliska to juz w ogóle szkoda słów:/

Gość .sweetycurly..09
WIECIE CO? TAKIE KOMENTARZE "PASZCZUR" ITD ŚWIADCZA O WAS! ROZUMIEM JAK KTOS MA NADWAGE, ORLI NOS,TRADZIK,OKULARY,ZEZA- ZE MOZE TAK ZOSTAC NAZWANYM ALE WY NAWET NIE POTRAFICIE UZASADNIC

zdesperowana ,dlaczego wow? Jak tam samopoczucie?

napisalam, ze jest #ladniutka#...tez mam uzasadniac ? :(

Gość myślę że daj
laseczka na zdjęciu jest laseczkowata ma bardzo ładny świecący z daleka nos figure oceniam na 1 ubranie sie oceniam na 10 ( bo zakładam ,że sama się ubrala tzn, sama zalożyła np. koszulke czy coś nie to czy dobór ubrań jestok i czy ma gust) styl na 1 buzie na 1 miły komentarz-spierdu spierdu paszczurze

Gość laslalala
laseczka na zdjeciu ma nadwagę beznadzieją figurę do tego nietwarzową fryzurę i ma problem ze jej się gęba świeci jak psu jajca uważam ,że udowodniłam teze i owa laseczka to nic tylko paszczur

Gość za jakis czas rodze
taka wiejska, rumiana dziewucha z niej...

Gość do zdesperowanej
ty rzeczywiście jesteś zdesperowana skoro musisz sama robic sobie zdjęcia, mam ubaw z takich lasek..podstarzałe, zrobia sobie taką nibyseksi minę ,oczywiście z boku i dają to w świat...niech ci ktoś zrobi naturalne,uśmiechnięte zdjęcie bo to co masz teraz w stopce to żal

NADWAGA?! czy wy nie przesadzacie??? zobaczcie jakie ona ma szczupłe nogi ... ma okragłą buzie, ale to nie nadwaga...opanujcie się! ma śliczne, gęste włosy...jest opalona, zadbana

Dzieki Zdesperowana :) Ty rowniez masz fajna fotke ,ale jak widze masz WROGOW:) ktos Cie krytykuje

chyba slow uznania tutaj ta panienka nie znajdzie, jak zreszto nikt inny...zawsze sie do czegos doczepia..sprowadza cie na ziemie w trybie samolotu spod Smolenska..

Gość jak wróce z włoch
nie martw się i tak mężczyźni w polsce są ślepi ja murzynek ci to mówię

Gość jak zresztO
:classic_cool:

ja tam lubie moich wrogow, odrobina adrenalinki nie zaszkodzi. a juz wogole uwielbiam krytyke, moge sobie wtedy pobluzgac, bo jakby kazdy byl tutaj taki mily jak ty, tofu, to sama powiedz... bylo by nudno :D

Gość masz ladna buzie
ale niekorzystnie mocno wyskubujesz brwi. Sprobuj je nieco "zapuscic", pozniej wyreguluj ale co najmniej dwa razy tak szerokie, jak teraz. I zamiast samych czarnych kresek naucz sie robic makijaz cieniami do powiek (kredke tez mozesz wykorzystac, ale lekko rozmazujac jej kontur). Aaaa, jeszcze jedno - przystojnego masz chlopaka ;)

dlatego jestem tutaj sporadycznie ;)

popieram Zdesperowana...a ten tekst, ze kot nie umie robic zdiec-zayebisty!!