Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
krótka, daj znac czy w ogóle jesteś czy temat zdechł

Gość to ja za krótka doba
jestem jestem! :) ale na razie nie patrzę i nie wklejam linków. byle do piątku, bo od 10 nowy okres :D

rozliczeniowy oczywiście :P haha

Gość rrrwww
no i jak tam, żyjesz? kurczę dzisiaj w markecie słyszałem jedną świetną piosenkę, taką sprzed paru lat co w klubach grała, niestety tekst jest po hiszpańsku/portugalsku i ni cholery nie wiem jak go odszukac:( jest jakiś sposób, żebym Ci mógł zanucic przez neta?:Dbo pewnie w mig byś pojęła o co chodzi. dodam,że nie umiem zapisywac nut:P

o nie, jumpem vana halena trochę mnie przybiłeś... ;p

bo wiesz - ja dopiero teraz odsłuchuję te linki :) aha - no i żyję oczywiście :P

a teraz poważnie-muszę poszukać kilka piosenek,które chodziły za mną przez ostatnie dni.tzn.jakieś części nut,muszę sobie poprzypominać co się da :D ej spróbuj serio z tą piosenką,cokolwiek może sobie przypomnisz,ej bo ja jestem ciekawa co to mogło być!!:P

hehe zakończenie wymiata:D:D o jaa,lata całe nie widziałam tego teledysku....

Gość rrrwww
Krótka :D:D:D aż nie wiem co powiedziec, bo napisac, że jesteś niesamowita to tak jak nazwac chiński mur fajnym płotkiem:D:D:D trafiłaś za pierwszym razem , chodziło mi o la camisa negra

ŻARTUJESZ?!?!?!?!:D:D:D:D 🌼 a to za te komplementy :P :)

Gość rrrwww
wiem, że cukruję Ci na potęgę, i wyczerpałem już całoroczny zapas wazeliny, no ale jak to nazwac? podałem tylko info, że piosenka jest po hiszpańsku i od razu trafiłaś na tę, o która mi chodziło:) nie to, żeby to była propozycja :x, po prostu mi się przypomniało : http://www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas

Gość rrrwww
a powiedz tak serio, skąd jesteś?

haha wiedziałam, że to W AUCIE!! :D łódzkie, więcej najwyżej na priv :P a Ty ze stolycy, czy mi się zdaje? :D

http://www.youtube.com/watch?v=U0mL2gzy8dE jakoś znów mam fazę na Cher :) szukałam tej strony, gdzie już były jej linki, szukam szukam aż wreszcie doszłam, na 13. stronie były :D

Gość rrrwww
jeśli chodzi o cher - memphis i to pierwsze pamiętam - była zresztą wersja z beavisem i buttheadem :), ale jej najlepszy kawałek to strong enough. kurde teraz szukam jeszcze jednego kawałka śpiewała babka i koleś, numer był na składance love songs:D moja siostra to miała zamówione z tvmarketu - reklamował to ten aktor który występuje w "w aucie" jak fronczewski nawija. nie wiem czy to kojarzysz, tam było wiele hitów : words, mt, scorpions, eurythmics no kturde cuda wianki. pamiętam że ten numer był na niebieskiej kasecie przedostatni na drugiej stronie. a ostatni był ten, też fajny : http://www.youtube.com/watch?v=B1rYfTgK9pE ps i nie jestem ze stolicy tylko z kujaw...a Ty czemu tak daleko mieszkasz?:(

Gość rrrwww
od czasów tanga mam zwroty jak tylko o budce pomyslę

ok, to już więcej nie wysyłam :P ja tanga nie lubiłam potwornie jak byłam mała... bo ciągle to leciało haha :D i moja mama lubiła ten zespół, więc ja nie ahaha :P

Gość rrrwww
"i moja mama lubiła ten zespół, więc ja nie ahaha" - no ja miałem identycznie :P też rodzicie mnie skutecznie zniechęcili swoim entuzjazmem do tej kapeli

ale z nas wredusy :D:D

Gość rrrwww
ale patrz, znowu nas coś łączy:P kurde coraz bardziej żałuję,że tak daleko mieszkasz:(

ej ja chyba idę, pewnie zajrzę później, dodam coś jak mnie natchnie ;)