Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

reaktywuję swój profil, za cholerę nie mogę przypomnieć sobie hasła do tamtego nicka więc wyglądam teraz tak :P to na wypadek gdyby jednak ktoś chciał się podszyć :) rrrwww - a Ciebie nadal nie ma? :(

Gość to ja za krótka doba
http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ usłyszałam to dzisiaj, znalazłam, wklejam (nie chce mi się logować :P ) nie było, jestem pewna, a daję, bo stare i fajne :D i znane :)

Gość atoznasz
Witam. Czy słyszeliście już o stronie WazzUB? To nowa inicjatywa, która ma docelowo konkurować z takimi portalami jak Google i Facebook, które zarabiają miliardy dolarów na reklamach. Przewaga WazzUB polega na tym, że portal dzieli 50% zysków pomiędzy swoich użytkowników. Jeżeli zarejestrujesz sie do 9 kwietnia 2012 r., znajdziesz się wśród osób, które co miesiąc będą otrzymywać część zysków. Wystarczy, że zaprosisz kilka osób do zarejestrowania się, a one zaproszą kolejne. Pieniądze dostaje się za użytkowników zarejestrowanych na piątym poziomie polecenia. W założeniu będzie przypadał 1$ na osobę z piątego poziomu polecenia (ale ta kwota może być większa albo mniejsza, w zależności od zysków portalu). Jeśli przed 9 kwietnia zaprosisz tylko 4 znajomych i każdy z nich zaprosi po 4 kolejne osoby itd., możesz co miesiąc zarabiać ok. 1360$. Jeśli zaprosisz 6 znajomych, którzy zaproszą po 4 kolejne osoby itd., możesz zarobić ponad 2000$! Wystarczy się zarejestrować: http://signup.wazzub.info/?lrRef=1db1c923

Gość rrrwww
O rety Doba, wróciłaś:D:D:D Kurczę musimy się jakoś zgrać:) Cały rok, aż nie do uwierzenia!

Gość rrrwww
Ech....i taka to z Tobą zabawa. Dajesz nadzieje, że temat ruszy, a pewnie znowu odezwiesz się za 5 miechów:(

Ojej, Ty też wróciłeś!!! :D:D:D:D nie do uwierzenia - nasze powroty i to, że to już rok.... kiedy to minęło ? nie odzywałam się ostatnio, bo od mojego ostatniego postu minęły ponad 2 miesiące, od Twojego nawet nie wiem ile, więc tylko ogłosiłam, że już rok.. i jakoś nie wpadałam :) no ale już jestem :classic_cool: teraz będę zaglądać regularnie i ruszymy na nowo :D

Gość rrrwww
Wiesz przez jakiś czas zaglądałem regularnie, potem ,widząc, że nie ma odzewu zaprzestałem i szczerze mówiąc zapomniałem o temacie. Swoją drogą ciekawe, czy któreś z nas da radę coś tu jeszcze zamieścić, bo chyba podaliśmy już wszystkie znane hity.