Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość to ja za krótka doba
czego chcesz! kroplą deszczu namaluję cię, a potem długo sam, sam w to nie uwierzę czego tu nie rozumieć? ;) a jakie romantyczne :) ja chyba nie mam już na dziś pomysłów. a Italiano słucham całe popołudnie, serio :D i oglądam jakieś fory sprzed lat, jeszcze z gimnazjum.. oO achhh!!!! :):)

foty* :P

Gość rrrwww
Kroplą deszczu namaluję cię A potem długo sam... sam w to nie uwierzę Kroplą deszczu spłynie twoja twarz W tej kropli będę ja i z sobą mnie zabierze o co w tym chodzi? to jest grafomania pierwszej wody,nawet moje teksty z czasów szkolnych miały więcej logiki:D Słoneczny patrol - ten pierwszy kawałek, nawet fajny klimacik:)

no jasne że znam :) tylko że jakaś nowsza, szybsza wersja jest popularniejsza. jak znajdę to wkleję :P (... trwa szukanie :D ...) -> http://www.youtube.com/watch?v=w-Xz8aLuD7Y mam :P

Gość rrrwww
no ja jak wpisałem out of touch to też mi ta nowsza wyskoczyła, ale skoro tu tyle było o starych numerach to wstawiłem oryginał.

ja i pójście na dobre? no wiesz! niestety fiesta americana nie odpaliła mi :P spróbuję jutro :) ale tym klasykiem... chcesz mnie wpędzić w doła? kurwa, nic, nic nie będę pisać. no zagięło mnie po prostu, kolejny klip starych lat, jakichś wspomnień, przebłysków minionych lat... znów mi smętnie :( i tak mi się to skojarzyło ze świętami BN... jaaa, aż mi się ich zachciało oO jestem nienormalna :o

Nie było żadnej z nich :) z Paulem najbardziej kojarzy mi się ta: http://www.youtube.com/watch?v=6o8-eLZhrOA (znów ta tematyka, kopnij mnie:P). a ja jak dziś wstałam to pomyślałam o tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA :P to będzie moja piosenka na dziś, nieodwołalnie! :D fuck, oni obaj trochę obleśnie wyglądają :o ale to przez to, że to niemcy, na pewno!! :D

w sensie że na tym filmie ;P a wczoraj była ósma rocznica zakończenia działalności MT!!!!!!!! ojej :(

Gość rrrwww
serio to już 8 lat? aż tak ich lubisz, że wiesz, czy gdzieś mówili;)?

hihi nie nie, na wikipedii wyczytałam :D

ale ich piosenki (niektóre) serio lubię :D mam kilka kawałków, ale już nie dziś, nie chce mi się, nie mam siły. idę spać, jutro wpadnę i zrobię rozpierduchę! :classic_cool:

Gość rrrwww
dwie pierwsze które dałaś - cud, miód ultramaryna, lubię bardzo te kawałki. co do kielc - jak nie mój klimat? a do czego się bawiło w podstawówie?:P pozatym on ma jeszcze jeden niezły numer, mało imprezowy, ale fajny "i co dalej?" nie wiem czy kojarzysz...

Gość rrrwww
a! a ten kawałek co rod coverował to był chyba na początku "cudwnych lat". oglądało się:D